Ne žurite s 3D naočalama

poruka: 7
|
čitano: 3.521
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Ne žurite s 3D naočalama".
3 godine
Ne žurite s 3D naočalama

pa tako je sa svakom novom tehnologijom, za sada je problem nači na tržištu modele monitora sa 120Hz osvježenja po normalnoj cijeni a i one od nvidie 3D naočale su oko 1300 kn kod nas(negdje sam vidio).

Ova 3D tehnologija je još daleko od savršenstva iako i u sadašnjom stadiju nije loša.

Nadan se da ču ja imati tu "tehnologiju" kada bude u razumnoj cijeni, i "umirati od straha" dok budem igrao rezedent evil 8 CoolBelji se

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :), a za daljnje impformacije obratitie se na ivan260291@hotmail.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2009 21:34 (ivan262).
2 godine
Ne žurite s 3D naočalama

Kakva je razlika u tij 3d i ne 3d

Znam Super Admina osobno,zato ne kenjaj! :D
4 godine
RE: Ne žurite s 3D naočalama
ivan262 kaže...

pa tako je sa svakom novom tehnologijom, za sada je problem nači na tržištu modele monitora sa 120MHz osvježenja po normalnoj cijeni a i one od nvidie 3D naočale su oko 1300 kn kod nas(negdje sam vidio).

Ova 3D tehnologija je još daleko od savršenstva iako i u sadašnjom stadiju nije loša.

Nadan se da ču ja imati tu "tehnologiju" kada bude u razumnoj cijeni, i "umirati od straha" dok budem igrao rezedent evil 8 CoolBelji se

Ma što se mene tiče neću to nikad koristit samo kvariš oči s tim, a dobiš skoro pa ništa. Kao onaj Spy Kids 3D ja mislio to će bit zakon, nakraju bolje gledat 2D.

I nije 120MHz nego 120Hz monitor koji košta malo previše, a i trebaš high end grafičku da ti nebi štekalo.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
3 godine
Fake_Alert kaže...

Kakva je razlika u tij 3d i ne 3d

recimo igraš igru i naleti neki lik na tebe ili puca na tebe, ti češ sa tim naočalama imati osječaj da je metak prošao pored tebe ili ovaj lik na tebe se baci ti misliš da on ustvarnosti.

Gledao jednom "Spy Kids 3D" neki balončiči bili u tom "efektu", i u cijeloj dvorani se digla hajka kako su se svi iznenadili. To je odlična stvar samo da bude nama dostupnijaSmijeh.

Evo link za Nvidiinu tehnologiju.

Hyperion uvjek se zeznem oko tih nazivaSramim se

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :), a za daljnje impformacije obratitie se na ivan260291@hotmail.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2009 21:36 (ivan262).
3 godine
Ne žurite s 3D naočalama

Samo ta tehnologija 3D ima jedan problem, ko ne vidi na jedno oko u ovom slučaju ja nemože vidjet 3D sliku tako da neće moći svi to koristit.

Kiko
3 godine
Krs kaže...

Samo ta tehnologija 3D ima jedan problem, ko ne vidi na jedno oko u ovom slučaju ja nemože vidjet 3D sliku tako da neće moći svi to koristit.

Molim te polako procitaj sto si napisao, osobe s jednim okom ni u stvarnom zivotu ne vide 3d sliku...

3 godine
Ne žurite s 3D naočalama

3D prikaz nikada nece zaziveti. Bar ne kao nesto "stalno" i "za po doma". Naime, ljudi percepiraju "zabavu" sa strane gledatelja, t.e. takozvanog "cetvrtog zida".

Bilo je pokusaja da se srusi ovaj nacin gledanja u pozoristu; publika je smestena u sredini a sve okolo je pozornica. Uglavno - interesantno - je bio cesti komentar ali ljudi bas i nisu uzivali zbog toga sto su morali da se "sinhroniziraju" svaki put kad se promeni prostor akcije na pozornici.

Isto i sa 3D. "Interesantno" - ce biti cesti komentar, ali da neko sedi i gleda 3D TV ili igra video igru kao sto to radi danas, to ne verujem i cak mogu i da se kladim u to. Stvar je psiholoske prirode a ne same tehnike.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2009 14:03 (Solo).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice