jbg šta ćeš, dodavati će kilometar po kilometar staze u DLCima
Need for Speed: The Run - kampanja od 2 sata
- poruka: 24
- |
- čitano: 1.972
- |
- moderatori:
F1-IVO
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne mogu se nis sjetit!!!
Pred par godina prosječno je bilo 6h, pa onda se u zadnje vrijeme svelo na 4h, a sada već ih gaze po 2h :/
Za par godina ćemo imat jedan metak u puški i jedan veliki gumb na kojem piše shoot (koji vjerojatno nećemo morat ni sami stisnut) i igra će bit gotova :(
Malo je to krivo navedeno - piše u igri total RUN time - 2.15 kada sam prešao, ali sam siguran da je vise jer sam igru igrao 3 dana po par sati, cini mi se da je sat u igri 3x sporiji nego bi trebao biti...
Ali neovisno o duzini igre, igra je smece.
A iskreno, ni nisam ocekivo nista spektakularno, al ovo da ce trajat 2 sata je katastrofa fuj
malo duži tutorial
Ma to je zato jer budale misle da moraju svake godine izdati novi NFS. Bolje bi bilo da si uzmu vremena 2-3 godine i da naprave igru kak spada.
Ali opet sa druge strane NFS igaju večinom glupi amerikanci kojima je to sve uber cool i kod kojih takva sranja prolaze, i kojim se bez problema može prodati mačak u vreči.
Najzalosnije je sto je igra zaklucana na 30 fps.
Izgleda da smo nas dvojica iz iste generacije. Definitivno je Need for Speed: High Stakes po mom skromnom mišljenju bio fantastična igra. Igra je imala sve što treba bez pretjeranih sitnica a grafika je u to vrijeme bila WOW.
Ovim mlađima neće se ni svidjeti zbog grafike ali oni i ne znaju da NFS nije počeo sa Undergroundom koji je samo nakrcan glupostima koje odvraćaju pozornost od toga koliko je igra površno dizajnirama.
Trenutno igram NFS:TR i meni se lično sviđa, napet je i igram ga na najtežem nivou (nisam još otključao Elite) tako da je poprilično izazovna. Meni se igra ne vrti na 30FPS (ne valja vam instalacija koju ste skinuli kao i crack koji koristite).
Nemam problema sa XBOX kontrolerom kako piše na nekim stranicama.
Sve u svemu izuzetno napet doživljaj. Kontrola auta je konačno približna onoj iz starog NFS: High stakes kojeg se sjećam i zahtijeva pametno igranje a ne gas do daske, kako to danas dječurlija bez trunke sposobnosti za razmišljanjem želi. Ko se uvrijedi na ovaj moj komentar taj je jedan od njih, da se mnogo ne raspravljamo oko mog stava.
Nema razlike... i da je 60 i da je 30 ti je ista slika. Jos je i bolje kad je zakljucano na odreden broj frejmova, jer recimo na Shift2 kada trza, trza jer FPS varira izmedu 59/60, ne znam zasto ali tako je...
Need for Speed: The Run u Europi izlazi 18. studenog i to na PC-u, PlayStationu 3, Xboxu 360 i Nintendu Wii i 3DS.
Sljedeće godine?
Need for Speed: The Run u Europi izlazi 18. studenog i to na PC-u, PlayStationu 3, Xboxu 360 i Nintendu Wii i 3DS.
Sljedeće godine?
Vec je bilo tisucu puta objasnjeno da od pisanja teksta, pa do objavljivanja istog prode tjedan i vise dana! 
Neću komentirat ovo u vezi dužine ,,kampanje'' već samo reć da dok ovo čitam igram NFS Porsche Unleashed (znači pravi old school NFS, a ne ove nove poluproizvode)
Izgleda da smo nas dvojica iz iste generacije. Definitivno je Need for Speed: High Stakes po mom skromnom mišljenju bio fantastična igra. Igra je imala sve što treba bez pretjeranih sitnica a grafika je u to vrijeme bila WOW.
Ovim mlađima neće se ni svidjeti zbog grafike ali oni i ne znaju da NFS nije počeo sa Undergroundom koji je samo nakrcan glupostima koje odvraćaju pozornost od toga koliko je igra površno dizajnirama.
Trenutno igram NFS:TR i meni se lično sviđa, napet je i igram ga na najtežem nivou (nisam još otključao Elite) tako da je poprilično izazovna. Meni se igra ne vrti na 30FPS (ne valja vam instalacija koju ste skinuli kao i crack koji koristite).
Nemam problema sa XBOX kontrolerom kako piše na nekim stranicama.
Sve u svemu izuzetno napet doživljaj. Kontrola auta je konačno približna onoj iz starog NFS: High stakes kojeg se sjećam i zahtijeva pametno igranje a ne gas do daske, kako to danas dječurlija bez trunke sposobnosti za razmišljanjem želi. Ko se uvrijedi na ovaj moj komentar taj je jedan od njih, da se mnogo ne raspravljamo oko mog stava.
ajme dok se sjetim sati provedenih na psxu kad jos nisam imao memory card i nisam ga gasio da ne izgubim napredak u igri. predobro :)
Pare pare... više se im neda ni igre radit.
Neću komentirat ovo u vezi dužine ,,kampanje'' već samo reć da dok ovo čitam igram NFS Porsche Unleashed (znači pravi old school NFS, a ne ove nove poluproizvode)
Baš ga nedavno odigrah po tko zna koji put, definitivno jedan od najboljih NFS-ova. Ovi noviji naslovi su u banani a The Run je očajan.
Ma nije baš 2 sata, to ti igra broji najbolje vrijeme na svakoj vožnji pa zbroji ali ne broji svaki restart pa ponavljanje ili izljetanje sa ceste itd. Ja sam igru prešao u jednom danu u nekih 4 do 5 sati igre.
ja nisam puno ponavljao - do 10 resets used sve skupa... jednom sam igrao sat vremena, a na satu u igri se pomaklo manje od pola sata...
Ma nije baš 2 sata, to ti igra broji najbolje vrijeme na svakoj vožnji pa zbroji ali ne broji svaki restart pa ponavljanje ili izljetanje sa ceste itd. Ja sam igru prešao u jednom danu u nekih 4 do 5 sati igre.
there you go...u jednom danu za nekoliko sati
Meni radi na 15 fps. Da li netko zna riješenje kako da ubrzam na 30 ?
Konfiguracija?
dfi lan party
e7800
8800gt 1gb
4 g rama
win 7
Probaj stavit sve na low settings.