A ja baš neki dan došao do 10. levela i obrisao igru jer se ne može napredovat više. 
Idem opet stavit..
Ali mislim da ima neka kvaka, ne može EA dat nešto besplatno.. 
A ja baš neki dan došao do 10. levela i obrisao igru jer se ne može napredovat više. 
Idem opet stavit..
Ali mislim da ima neka kvaka, ne može EA dat nešto besplatno.. 
Jel igro to tko? Malo dojmove da podjeli
Ja sam prošli tjedan igrao pa imam svježe dojmove..
Solidna je igra, vrijedi probat.. Ima problema sa lag-om drugih igrača pa je ružno vidit ih kako voze ponekad (bar je kod mene tako bilo) ali je izdrživo.
Jedino što me jako smetalo je ograničenost ako se ne kupi starter pack (kupovanje vozila i nemoguće jače nabrijavanje, samo 10 levela) ali sad je i to riješeno očito.
Također, nekad izbaci prije samog početka utrke.. ali još je u beti pa je to razumljivo.
Po meni puno zabavnije od Most Wanteda i Carbona a još je i besplatno (nije za usporedbu jer je ovo mmo ali su mape iste..)
Pa kako će se sada osjećati oni koji su igru kupili ako je sada 90% sadržaja dostupno svima zabadava?
weeeeeee. bio sam u beti i drito me udarili po jajima kad su nakenjali onaj starter pack. sad je free pa mogu dalje !
znaci sad bi se mogla full igra preko njihove sluzbene stranice skinuti ili?
Ovo bi mogo probat. Koliko kosta starter paket?
hmm EA besplatno...hmmm
Ewo upravo skidam :D
jel moram radit novi acc il mogu na ovom od 5 levela naastavit
Pa kako će se sada osjećati oni koji su igru kupili ako je sada 90% sadržaja dostupno svima zabadava?
Uzeo sam starter pack i igrao nekoliko dana, dodao nekoliko frendova ( desetak ), dosao do 12 levela. Po chatovima unutar igre vidim da su se raja zeznula i ne vjerujem da imaju dobre rezultate prodaje as advertised, ubrzo izlazi zamislite Company Of Heroes Online free, od danas je dostupan LOTRO online classic, a evo ovi i ne najavise nego samo puknuse da je besplatno.
I nisam je igrao ima jedno mjesec dana i upalim neki dan i pogledam friendove i vidim da niko nije otisao dalje od 15 LV. A ovo je mislim navlacenje daljnih kupaca boosta, koji ce odusevljeni ovim potezom i vjerom u laksi leveling kupovinom istog trositi pare. Zivi bili pa vidjeli, pa ce jos smanjiti i cijenu boosta na 0,99 $.
Glavna stvar zbog koje sam odustao igrati je traffic magnet, nije da mi je smetao u igri nego me nervirla njegova retardirana implementacija ( isto kao da mi Hayneman zalijepi neki od svojih super ultra uber jakih magneta ). Po meni to se trebalo manifestovati iznenadnom povecanom koncentracijom saobracaja u traci ili sl...
To je moje misljenje.
bit će bespl nešto osnovno...a neke stvari ce naplacivat...ko battlefield heroes
Napokon besplatno!!!
Uglavnom vjerojatno će opet vratit starter pack, kada naprave bolju zaštitu, jer je puno ljudi hackalo account te su mogli nastavit od 10 lvla...
Uglavnom imam dojam da igre neće uspjet, ko motor city on-line.
već se downloada.......
ja sam skinio client sa sluzbene stranice, i skinilo mi je 700mb jel to to? ali kad odem launch baci error kao server disconnected?
Skinuo to nekih 700mb-a, sve sredio, radio kao podmazana :) od 11 utrka sve prvo mjesto, pare cure kao nista :D
Meni je skinuo dva dijela..
Prvi je bio 760 a drugi 135mb.
Sve u svemu ok igra..
Staze me podsječaju na stare NFS.
Grafika je na 1920 i high dosta dobra rekao bih, oštečenja su vidljiva, a kolko sam skužio igra je igriva i na smijeh-low-konfiguracijama.
Iako mi nije jasno kako se lvl 10 može ugurati u utrku sa lvl 2-3?!
I nisam još skužio sve boostove, ali ima vremena.
Skinuo to nekih 700mb-a, sve sredio, radio kao podmazana :) od 11 utrka sve prvo mjesto, pare cure kao nista :D
ja imam osjećaj ko da igram protiv kompa, stalno victory.
Domagoj Tomić
dobro jel mi vidimo istu stvar ili??
sve je besplatno može se do 50 lv-a, starter pack se ukida
a sad nije fer prema onoma koji su do sada plaćali...
a sad nije fer prema onoma koji su do sada plaćali...
zato nikad ne leti s parama,cekaj akcije ili da postane besplatno :D
http://www.speedtest.net/result/832888883.png U školi... 90Mbps DL 6Mbps UL
LoL.
Malo si Glu*. Ako je tebi sranje grafika onda neznam stvarno.... ili imas neku kantu od pc?...
a svi ostali govore da je dobro :DD
Plus, šta se buniš, igra je free a i manja od 1 GB.
Grafika je loša zbog sjena???
E današnji gejmeri
Igre bi se trebale igrati zbog njihove igrivosti, a ne nečeg drugog.