Sa Shiftom su dobro počeli .
I sad zaje... s ovim .
Igra je pre slična MW , ne znači da je MW loš ali ipak ista igra po meni s ljepšom grafikom .
I sad zaje... s ovim .
Igra je pre slična MW , ne znači da je MW loš ali ipak ista igra po meni s ljepšom grafikom .
Most wanted i Carbon su bili dobri. Pro street loš. Undercover - može nekako proć. Shift- iako potpuno novi stil igranja vrlo je dobar.
koji je ovo šrot.. ne znam kaj zele postic s ovim? hoce napravit nes ko burnout paradise s free roamom?
Koliko sam procitao na IGN-u vidim da ce igra biti svima dostupna, tj. biti ce besplatna...
I sad zaje... s ovim .
nebi baš reko da je shift posebno nekaj, nema one čari ilegalnih utrka, to meni užasno fali pogotovo na nfs serijale... ovo je po meni pun pogodak, makar iskreno mogli su i nove mape stavit, al nema veze...
Maaaa dajjjjj Nikak da taj NFS bude dobar tak da i ovaj dio zaobilazim jedino je bio solidan SHIFT
Ja hoću ponovno grad, trke, crne liste, aute prave i naravno zajebavat policiju.
Dajteeeeeee nam toooooooooooooo:DDDDD
Jedina dva NFS-a koja su valjala su bili NFS 3: Hot Pursuit iz davne '98 i Porsche Unleashed. Ovo ostalo - šrot.
Jel znate da Criterion radi novi Need For Speed? Nema još nikakvih informacija o njemu ali s obzirom na to da se radi o Criterionu, od njih mogu očekivati nekakav spoj akcije sličan onom iz Most Wanteda i Burnouta.
četvorka je bila najbolji NFS......... neka naprave četvorku (High Stakes odnosno Road Challenge) s novom grafikom i ja bih bio prezadovoljan....
a ja bih zelio novi underground 
i to bi bio veliki hit!!
Sada sam 3 sata igrao NFS Shift.
Predobro mi je bilo i jedva sam prestao igrati. Kupiosam si BMW-a i nabildao na 756KS.
Bravo dečki dajte nam opet kakvu super trku:D
jel beta već vani da skinem i da se igram :D?
Evo ja sam dns dobio betu na igranje!
I mislim da je ovo još jedan promašaj EA -.-"
Igra je zanimljiva, ali jednolična, jedino što mi se sviđa je ganjanje s murjom po gradu...
Uskoro budem stavio punu "recenziju" xD
isti Je Most Wanted
trebali su ga nazvati most wanted 2
Igra je jako slicna MW-u sto mi se svida jer je po meni MW najbolji nfs al opet MW je bolji
Da upravu si, isti MW, ali ono što je zanimljivo je upotreba onih dodataka (nitro i sl.)
Inače vi koji igrate, koji auto vozite? (ja vozima toyotu HAČI)
alo jel ima di to za skinut il neS?? PLS
Možeš se samo prijaviti na njihovoj stranici da budeš beta tester, i ako imaš sreće i odaberu te, možeš skinut i igrat.
Ovo je moja treća prijava, i kako kažu, TREĆA SREĆA xD
ovo je preglupo, ocu je skinut sa torenta ak nadem :D
ovo je preglupo, ocu je skinut sa torenta ak nadem :D
Ma igra nije nesto, ali ako nađeš probaj xD