je li budućnost računalnih igara u "online" igranju ? 
sva sreća pa postoji reflexive, popcap isl. izdavači casual "igrica" za nas ostale !
sva sreća pa postoji reflexive, popcap isl. izdavači casual "igrica" za nas ostale !
Ovaj World Online mi se ne čini primaljiv, čekam novi Need For Speed od Criteriona.
jel se to moze isprobat
ja sam se prijavio za betu, ali jos nema odgovora....
Ma daj dosadni su vise s ovim MMO-ima, svaki dan neki novi se najavljuje. Za par godina nece uopce postojati single player igre, odnosno kampanje.
Mislim da je budučnost MMO igara definitivno u online igranju.
Ma daj dosadni su vise s ovim MMO-ima, svaki dan neki novi se najavljuje. Za par godina nece uopce postojati single player igre, odnosno kampanje.
offtop... pogledaj borderlands... šta mu fali, u četvero prelazit single player... eto samo jednog primjera kako to super ispadne. ili army of two... i neznam ima još sličnih naslova što u dvoje, što u više igrača da se prelazi neka kampanja... i meni je to draže nego kad mi je AI pomoćnik u kampanji... zanimljivije je i puno zabavnije nego sam, jadan, prelazit te misije bez gušta i razloga...
OK, ipak sam trebao staviti [/sarkazam]. Mislio sam da je očito. Tema je komentari vijesti o MMO igri, a Zoran pita zar je stvarno budučnost u online igranju.
OK, ipak sam trebao staviti [/sarkazam]. Mislio sam da je očito. Tema je komentari vijesti o MMO igri, a Zoran pita zar je stvarno budučnost u online igranju.
Some people just don't get a joke... Dobra :))
OT - neznam, sve su mi manje napeti ovi NFSovi... Kad se samo sjetim originala, staze iz 3 djela, i ganjanje Ferrarijem 512 ili Diablom SV kroz centar grada na stazi od 3 djela... I miss that :)
offtop... pogledaj borderlands... šta mu fali, u četvero prelazit single player... eto samo jednog primjera kako to super ispadne. ili army of two... i neznam ima još sličnih naslova što u dvoje, što u više igrača da se prelazi neka kampanja... i meni je to draže nego kad mi je AI pomoćnik u kampanji... zanimljivije je i puno zabavnije nego sam, jadan, prelazit te misije bez gušta i razloga...
za tvoju informaciju to se zove co-op, kao što l4d ima, makar ja nisam pretjerani ljubitelj ( jer ja više volim kad je netko s druge strane, a ne programirani bot) u sp osim ako neka igra ima dobru radnju i to pod uvjetom kak ti kažeš da ima coop tako da mogu s drugima igrat, a inače gore u postu budućnost je u MMO-u ili nekoj drugoj vrsti igre bazirano u mp...
za tvoju informaciju to se zove co-op, kao što l4d ima, makar ja nisam pretjerani ljubitelj ( jer ja više volim kad je netko s druge strane, a ne programirani bot) u sp osim ako neka igra ima dobru radnju i to pod uvjetom kak ti kažeš da ima coop tako da mogu s drugima igrat, a inače gore u postu budućnost je u MMO-u ili nekoj drugoj vrsti igre bazirano u mp...
Nisi ti mene razumio šta sam ja htio reći. Netko je spomenuo kako SP dio igre propada, a ja govorim da nemora igra bit MMO orijentirana da bi bila zanimljiva. Mogu oni jednostavno napravit igru koja se neće moći igrati ako ne igraju dvoje ljudi, i tako bi jedan dio ljudi ipak odlučilo uzet original i igrat preko neta sa prijateljima, a autori bi onda mogli sastavit malo težu SP kampanju u kojoj bi dvoje ili više ljudi uživalo u cijelom tom sistemu. Znam da bi netko morao probit led i pobrat sve negativne kritike, ali zašto ne...
Samo se vi veselite nestanku SP-a i masivnoj proizvodnji MMO-a.U našoj internet "osviještenoj" državi gdije još 50% korisnika našeg dragog T-HT telekoma nema mogučnost spajanja na ADSL(zbog nezakonitog sranja PCM-a) prodaja bi išla odlično.
Samo se vi veselite nestanku SP-a i masivnoj proizvodnji MMO-a.U našoj internet "osviještenoj" državi gdije još 50% korisnika našeg dragog T-HT telekoma nema mogučnost spajanja na ADSL(zbog nezakonitog sranja PCM-a) prodaja bi išla odlično.
... ili bi mogli radit (za one bez mogućnosti prikljucka adsl-a) browser igre, koje bi se mogle igrat u internet kafićima ili na sličnim mjestima di se može doći do interneta...
Ima toliko mogućnosti, samo ovaj kapitalizam sve to guši zbog profita... jednostavnije rečeno, sve od čega se ne profitira, se ni ne proizvodi... ali neće ni kapitalizam još dugo, pa možda neka takva ideja i zaživi... 
jel se to moze isprobat
ja sam se prijavio za betu, ali jos nema odgovora....
Moze, ja sam in :)
Reflexive rulez, samo steta sto se moze igrat samo 30min
Inače nemam ništa protiv MMO igra no ne prakticiram ih iz jednog razloga:Navlače korisnika na Ovisnost.
Moj se frend navuko na EVE online.Ponekad i ja dođem u napast da se predplatim,ali kad se sijetim njega koji se gotovo ne odvaja od računala brzo odustanem.
Dok SP odigraš jednom il dva puta i to je to.
Mislim da je budučnost MMO igara definitivno u online igranju.
hahahahahahahaha