Neki novi klinci

poruka: 21
|
čitano: 1.624
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Neki novi klinci".
3 godine
protjeran
Neki novi klinci

da samo nek dokraja sve useru

hebes garenu kad se igra .....(cry)sad se nemoze ni uopce vise
4 godine
Neki novi klinci

evo COD postaje ko Fifa i NFS......svake godine jedan....

4 godine
Neki novi klinci

Ne znam bas koliko ce im to uspjeti. I sto kazes mogli bi bas sve usrati kao EA sa NFS.

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 13:25 (goodye).
2 godine
Neki novi klinci

Ma daj dosadni su s tim,ko da nemaju para i sad na bacanje kaj oce sve jos i vise zasrat!

I svake godine druga igra i placaj sve to kaj oni misle da mi imamo para na bacanje,da mjesto salame stavim 100Eura i pocnem to jest?

Njih ocito recesija nije udarila a ni nece kak su vec krenuli.. i onda se zale sto piratiziraju igre kad bi sam htjeli maznut velike pare!    PIRATSTVO FTW!

4 godine
RE: Neki novi klinci
Prince-Artas kaže...

Već su postali odavno takvi

CoD 1 (2003)

CoD 2 (2005)

CoD 3 (2006)

CoD 4 MW (2007)

CoD 5 WaW (2008)

CoD MW2 (2009)

CoD 7: Vietnam (2010)

I još sada 3. developerski tim. Čini se da su našli novu kravu muzaru u franšizama

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 13:33 (Paolo2612).
3 godine
protjeran
Paolo2612 kaže...
Prince-Artas kaže...

Već su postali odavno takvi

CoD 1 (2003)

CoD 2 (2005)

CoD 3 (2006)

CoD 4 MW (2007)

CoD 5 WaW (2008)

CoD MW2 (2009)

CoD 7: Vietnam (2010)

I još sada 3. developerski tim. Čini se da su našli novu kravu muzaru u franšizama

da da sad ce taj treci valjda radit taj mmo i bit ce između ovih(valjda)

mislim da bi se taj mmo dobro prodavo to bi 90% klinci kupovali a 10% oni koji moraju imat sve ili su opsjednuti codom

hebes garenu kad se igra .....(cry)sad se nemoze ni uopce vise
4 godine
Neki novi klinci

Što ih briga, imaju stalnu bazu nabrijanih klinaca koji ne razlikuju kvalitetu od hype-a i marketinga..  Activision Blizzard,  čini mi se da ovi prvi preuzimaju recepte ovih drugih u partnerstvu. Smijeh

Comfortably Numb/// D.A.V.E. THE DRUMMER @ BOOGALOO 4.12.2009. meine fav DJ!!........ P.L.U.R.
3 godine
Neki novi klinci

Zato ja ne ispuštam cod2 .

3 godine
Neki novi klinci

Meni se osobno svidja ideja sa MMO naravno ako bude iz prvog lica, a ne iz treceg.

Uvijek sam smatrao da bi MMOFPS bio strasna stvar. Npr. masovne bitke na temu WWII gdje imas hrpetine ljudi na serveru (tipa 10 000 igraca) i gdje imas ogromnu slobodu da radis sta hoces i razvijas lika kako hoces (karakteristika MMO naslova) cini mi se kao luda zabava.

Zamisli 10000 ljudi na serveru se mlati, avioni, tenkovi, artiljerija itd. Osmijeh

Dok sam igrao Battlefield 1942 bio sam registriran na nekom forumu gdje si prilikom registracije odabirao axis ili allied stranu i vidio si samo podforum namjenjen toj strani.

Kao novi si isao direkt u pjesadiju, a oni koji su duze igrali i pokazali da znaju s tim dobro igrati mogli su koristiti u igri tenkove, avione i td. U biti su svi bili podjeljeni u squadove.

Forum je imao svoj server i ventrilo server i svaki tjedan su se organizirala 2 fighta sa unaprijed odredenim mapama. Mislim da se igralo 32 vs 32, ali nisam vise 100% siguran.

Za svaki fight je svaki squad imao tocno odredene zadatke, a i cijelo vrijeme se koristila ventrilo komunikacija.

Takvi fightovi su bili nevjerovatno zabavni, a mogu samo misliti kolika zabava bi bila igrati FPS kao MMO sa nekoliko tisuca ljudi odjednom online.

4 godine
Ako bude MMO baš me zanima na koji nacin ce to izvesti.. Mogao bi to biti potpuni promašaj, ali isto tako i veliki uspjeh....
4 godine
Mauro kaže...

Meni se osobno svidja ideja sa MMO naravno ako bude iz prvog lica, a ne iz treceg.

Uvijek sam smatrao da bi MMOFPS bio strasna stvar. Npr. masovne bitke na temu WWII gdje imas hrpetine ljudi na serveru (tipa 10 000 igraca) i gdje imas ogromnu slobodu da radis sta hoces i razvijas lika kako hoces (karakteristika MMO naslova) cini mi se kao luda zabava.

Zamisli 10000 ljudi na serveru se mlati, avioni, tenkovi, artiljerija itd. Osmijeh

Dok sam igrao Battlefield 1942 bio sam registriran na nekom forumu gdje si prilikom registracije odabirao axis ili allied stranu i vidio si samo podforum namjenjen toj strani.

Kao novi si isao direkt u pjesadiju, a oni koji su duze igrali i pokazali da znaju s tim dobro igrati mogli su koristiti u igri tenkove, avione i td. U biti su svi bili podjeljeni u squadove.

Forum je imao svoj server i ventrilo server i svaki tjedan su se organizirala 2 fighta sa unaprijed odredenim mapama. Mislim da se igralo 32 vs 32, ali nisam vise 100% siguran.

Za svaki fight je svaki squad imao tocno odredene zadatke, a i cijelo vrijeme se koristila ventrilo komunikacija.

Takvi fightovi su bili nevjerovatno zabavni, a mogu samo misliti kolika zabava bi bila igrati FPS kao MMO sa nekoliko tisuca ljudi odjednom online.

To što bi igra bila MMO ne znači da bi odjednom naša računala i veze bili sposobni vrtiti bitke od par tisuća ljudi.. nebi bili sposobni ni par stotina a kamoli tisuća.

(ovo sa BF1942 mi se jako sviđa!)

Comfortably Numb/// D.A.V.E. THE DRUMMER @ BOOGALOO 4.12.2009. meine fav DJ!!........ P.L.U.R.
4 godine
Mauro kaže...

Ti valjda nikad nisi igrao niti jedan MMO, čim je parsto igrača u jednoj zoni, to jest relativno blizu jedno drugome to već polako lagga, a sad zamisli još FPS koji o pingu daleko više ovisi nego RPG.

4 godine
Mauro kaže...

IMaš to još. Za COD, za BF2 i slične igre. I borbe traju 24 sata s time da se naravno izmjenjuju ekipe.

Ekipa napravila i svoje modove da prilagode sve takvom načinu.

www.totalgamingnetwork.com

Tamo.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
2 godine
Mauro kaže...

Meni je dosta Battlefielda sa 64 igrača,a kamoli 10 000.To bi sve bilo spawnrapeanje,spawncampanje i nabijanje bodova!A i da ne pričam kakvo bi računalo trebalo da to pokreće bez lagga.Nije ti loša ideja,ali ia puno mana.

oko za oko,pasta za zube
4 godine
Neki novi klinci

Za par mjeseci (26.01.2010.) izlazi MAG - do 256 igraca odjednom (ali samo za PS3). Trenutno je u djiru ß i igra je je.ena.

3 godine
Neki novi klinci

wow, MMOFPS hehe.

to bi bilo stvarno fora. ali ove dvije riječi nisu fora: "mjesečna pretplata"

ta mi stvar strašno ide na krc, samo žele mlatit pare ko blizzard na tim prepaidovima, e pa moje pare neće dobiti.

When i get sad, i stop being sad and be awesome instead. True story.
3 godine
dekstroza kaže...
Mauro kaže...

Ti valjda nikad nisi igrao niti jedan MMO, čim je parsto igrača u jednoj zoni, to jest relativno blizu jedno drugome to već polako lagga, a sad zamisli još FPS koji o pingu daleko više ovisi nego RPG.

Igrao sam WoW 3,5 godine i jako dobro znam sta znaci hrpa igraca na jednom mjestu (npr. raid na capital city druge frakcije).

Nisam reako da je MMOFPS lako napraviti i da se uopce moze nego da je ideja odlicna.

A sto se tice spawnrapanja: pa ako je igra MMO onda niti nema mape velicine klasicnih mapa u shooterima nego ogromni otvoreni svijet. Spawnrapanje tu ne postoji osim ako bas netko dodje i kampa na respawn pointu kao sto su to znali u WoW-u. A i to se zacas rijesi jer se samo objavi na general chatu i u pravlu dodje hrpa ekipe koja rijesi griefera zacas.

Koliko ja znam PlanetSide je bio MMOFPS, a izasao je jos davne 2003. godine (tako nekako). Nisam ga nikad igrao, pa ne znam, ali brijem da je tehnologija odonda puno napredovala. Ne znam da li bi mogla podrzati zahtjeve jednog MMOFPS naslova, ali sama ideja se meni odobno jako svidja.

4 godine
Mauro kaže...

Not going to happen ^^

MMOFPS? ROFL. Ako rade mmo, radit će mmoRPG. Moguće da ga reklamiraju kao spoj FPS-a i RPG-a, ali to ne mijenja činjenicu da se radi jednim dijelom o FPS-u. Najbliže tom receptu su došli dečki u Borderlandsu. Razvijanje lika nije karakteristika MMO-a, nego RPG-a. Karakteristika MMO je veća skala igranja online i osjećaj progresije kroz koju lik i osoba koja ga upravlja prolazi. S obzirom na to, blesavo je plaćati za nešto u čemu nemaš tih stvari, a za FPS se to neće dogoditi.

10k ljudi na serveru i "ogromno" bojište, ni tome se ne nadaj u skorijoj budućnosti. O vozilima da i ne bričam. BF bi tako nešto davno napravio da glatko funkcionira. To što si ti bio u nekoj kvazi-zajednici/clanu i bio joj vjeran je super, ali da tako nešto uspije kontrolirano na CoD skali. Erm, sumnjam.

Kako CoD dosta više zarađuje na konzolama, te sami ste vidjeli odnos kakav imaju prema PC-u, prije računam da će izbaciti neki kvazi konzolaški naslov- Štoviše, moguće čak i konzolaški MMO, mada ne isključujem opciju nekog "betlfildastog" TPS-a.

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
4 godine
neaktivan
Neki novi klinci

Ma još samo da i vozila ubace, pa da zaseru COD kao što su zasrali Unreal Tournament.

FPS je samo to... ne zanimaju me neka bezvezna vozila, avioni, brodovi i whatever.

3 godine
Neki novi klinci

Otkako je nastao Activison-Blizzard prvo su poceli *rati sa novim Diablom i Starcraftom za koje tko zna kad ce izaci, a sad su poceli i Call of Duty serijal unistavati. Kao da im je stalo samo do toga da izvuku sto vise para, a tko *ebe igrace.

Mislio sam da ce Activison-Blizzard biti nesto dobro, ali po svemu ovome sto su dosada pokazali, vjerojatno su najgora tvrtka do sada, samo novac, novac i novac.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
3 godine
Adisuki kaže...
Mauro kaže...

Not going to happen ^^

MMOFPS? ROFL. Ako rade mmo, radit će mmoRPG. Moguće da ga reklamiraju kao spoj FPS-a i RPG-a, ali to ne mijenja činjenicu da se radi jednim dijelom o FPS-u. Najbliže tom receptu su došli dečki u Borderlandsu. Razvijanje lika nije karakteristika MMO-a, nego RPG-a. Karakteristika MMO je veća skala igranja online i osjećaj progresije kroz koju lik i osoba koja ga upravlja prolazi. S obzirom na to, blesavo je plaćati za nešto u čemu nemaš tih stvari, a za FPS se to neće dogoditi.

10k ljudi na serveru i "ogromno" bojište, ni tome se ne nadaj u skorijoj budućnosti. O vozilima da i ne bričam. BF bi tako nešto davno napravio da glatko funkcionira. To što si ti bio u nekoj kvazi-zajednici/clanu i bio joj vjeran je super, ali da tako nešto uspije kontrolirano na CoD skali. Erm, sumnjam.

Kako CoD dosta više zarađuje na konzolama, te sami ste vidjeli odnos kakav imaju prema PC-u, prije računam da će izbaciti neki kvazi konzolaški naslov- Štoviše, moguće čak i konzolaški MMO, mada ne isključujem opciju nekog "betlfildastog" TPS-a.

Za FPS bi se to moglo dogoditi...zasada doduše samo na konzolama-DUST 514. Ako to neko može danas izvesti onda su to CCP! Imaju višegodišnjeg iskustva sa >40 000 ljudi na serverima (EvE), a i imaju iskustva sa lagom :-D.  Iako

sumnjam da i oni mogu to dobro posložiti...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice