banda pohlepna, nikad im dosta novaca, nek puste i pirate da se malo igraju, nisu svi ludi da plaćaju mjesećnu pretplatu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
How yes no.
http://www.youtube.com/watch?v=mNK6h1dfy2o
Ovaj WoW je stvarno zlatna koka. Postoji li neka približna informacija koliko su do sada uložili a koliko izvukli love iz te frašize?
Ajme ti dani na wow legionu su mi bili legendarni, oko 6200 ljudi, svi gradovi krcati ljudi, preko dana je lag bio nepodnošljiv ali nakon 22-23h bilo sve glatko tako da sam po cijele noći do 5 ujutro visio svaki dan na kompu.
posto sudac nema blage veze o serverima i o sjekirama iz igre koje se kupuju...zanima me tijek rasprave u sudnici ,gdje svaka strana ima svog vjestaka, experta oko materije o kojoj se radi.
sigurno ,sudac ni nakon sveopce litanije, nema pojma sto presudi.
banda pohlepna, nikad im dosta novaca, nek puste i pirate da se malo igraju, nisu svi ludi da plaćaju mjesećnu pretplatu
Da je server bio samo "obican" server, Blizzard ga ne bi ni "pogledao".
To su serveri koji su prodavali ingame iteme za STVARAN novac. To se ni Bob Geldofu ne bi dopalo.
Uopće ne vidim gdje tu problem. Server prodaje iteme iz igre na kojoj je radio Blizzard. Pa neće valjda Blizzard dopustit da se na njihovom radu zarađuje mimo njihovog znanja i odobrenja?
Da je server bio samo "obican" server, Blizzard ga ne bi ni "pogledao".
To su serveri koji su prodavali ingame iteme za STVARAN novac. To se ni Bob Geldofu ne bi dopalo.
haha.... a koji privatni server to ne radi?
Pa oni su zaradili na necemu sto je Blizzardovo. Sto nije jasno tu? Blizzad nije Crveni Kriz
fenomenalne su mi ove provale - nek ih puste itd - potpisali su ugovor s uvjetima koje moraju postovati i isli su nesto muljati - sad nek plate ...
Ne znam. Ali verujem da ima i takvih.
Upravo ovo je prava piraterija - kada trece lice zaradjuje od igre.
Da je server bio samo server od ljubavi ka WoW-u onda je druga prica. U Blizzardu su svesni da ima ljudi koji vole igru ali nisu mocni da placaju svaki mesec.
Ovde se ne radi o ljubavi, vec o pravom pravcatom piratluku, (o kojem ovih dana, mnogi pricaju bez osnove).
šta stvara tolku ovisnost o wowu?
šta stvara tolku ovisnost o wowu?
Enormne količine lezbijskih scena.
Nego natrag on topic...
posto sudac nema blage veze o serverima i o sjekirama iz igre koje se kupuju...zanima me tijek rasprave u sudnici ,gdje svaka strana ima svog vjestaka,
Kolko čitam po drugim sajtovima nije ni bilo rasprave u sudnici jer nitko od suprotne strane se nije pojavio unatoč više sudskih poziva pa je sudac odredio onoliko koliko je Blizzard tražio.
Piše da je od tih 88 milijuna 3 milijuna što su ovi zgrnuli pare na mikrotransakcijama i 85 milijuna odštete Blizzardu.
Dakle, nisu to neki dobroćudni non-profit pirati nego likovi koji su zgrnuli 3 milje dolara na piratluku.
A kako se nitko nije pojavio na sudu rekao bih da je to neka veća muljaža, možda je ta Alison neka jadna bakica na čije su ime neke žešće lopine registrirale firmu. Meni se čini da Blizzard nikad neće vidjeti te pare te da je ova vjest puštena tek tolko da se preplaši ostale privatne servere...
Nije dosla na sud...sigurno je ostala u SAD-u i sad ceka blizz da dodje po pare xD
S 3 milje dolara komotno mozes zivit gdje god oces.
ima jedan, jedino sto je jos uvijek na 2.4.3
Primaju "donacije" za xp, gold i mountove. Donacije se zatvaraju kada skupe ~500$.
ima jedan, jedino sto je jos uvijek na 2.4.3
Primaju "donacije" za xp, gold i mountove. Donacije se zatvaraju kada skupe ~500$.
Nije govno nego se pas posra?
Ja igram na privatnom serveru sa zadnjim patchem koji se financira iz donacija, ali te donacije na nijedan način ne utječu na tvog lika u igri.
hah zaista što još neću čuti..Uglavnom blizard je dobro napravio i nemože im se ništa prigovoriti..Kao da bi mi dali drugima da zarađuje na našem radu...