Newcomer pozlaćen

poruka: 24
|
čitano: 1.172
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Newcomer pozlaćen".
3 godine
Newcomer pozlaćen

prejako hehehe

Znaci slicno mozemo ocekivati za 20 godina u doba 'oblaka' , organiskih cipova  Duke Nukem 

3 godine
Newcomer pozlaćen

to se zove biti uporan... ali bar su je izdali. naci ce se netko ko ce je igrat, valjda

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
4 godine
Newcomer pozlaćen

Neznam za vas, ali meni ova 2D rukom crtana grafika izgleda puno ljepse, privlacnije nego ove danasnje 3D grafike...

Nazalost C64 sam davno prodao. Amigu jos imam. :)

Ali, emulator, i rado cu odigrat ovo.

3 godine
Newcomer pozlaćen

jednu kopiju će sigurno kupit tehnički muzej

Stay a while and listen...
4 godine
Newcomer pozlaćen

zanimljivo, sama činjenica da su je radili 20 godina me tjera da isprobam i vidim šta je to,

a moglo biti dobro, kad znaš da nisu svako malo trošili vrijeme na mjenjanje / upgrade engine-a..

zna tko gdje ima dobar C64 emulator ?

4 godine
RE: Newcomer pozlaćen
ta rukom crtana grafika je raspaljivala mastu. igras i zamisljas u glavi 3d scene i to svako na svoj nacin, unikatno. danas je sve nekakav fotorealistican wannabe 3d gdje mi vidimo igru kako su je tvorci zamislili i to je to. zato su mi stare igre draze. pogotovo 2d.
,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
4 godine
ukay1000 kaže...
ta rukom crtana grafika je raspaljivala mastu. igras i zamisljas u glavi 3d scene i to svako na svoj nacin, unikatno. danas je sve nekakav fotorealistican wannabe 3d gdje mi vidimo igru kako su je tvorci zamislili i to je to. zato su mi stare igre draze. pogotovo 2d.

naravno, ja sam uvijek preferirao 2d igre, jednostavno je grafika ljepša i detaljnija, a za neke igre 3D bas i ne lezi, kad pogledam HOMM, Warcraft, Settlers, najbolji su mi bili u 2D-u

nego sto se tiče C64 emulatora, našao sam jedan:

http://www.viceteam.org/

čak piše na stranici od igre da je testirana i radi bez problema na ovom emulatoru (VICE)

23 mjeseca
protjeran
Newcomer pozlaćen

Pozlacen? Od kad postoji CD za c-64? Ili su pozlatili disketu ili kazetu?

2 godine
Newcomer pozlaćen

Poslije CoD Black Ops-a, najiščekivanija igra godine definitivno... Treba neki preorder napraviti...

2 godine
Commodore kaže...

S wikipedie:

The Golden Master is usually the RTM (released to manufacturing) version, and therefore the first public/commercial version. It represents the development stage of "RTM" (Release To Manufacturing), often referred to as "going gold", or "gone golden".

2 godine
neaktivan
Commodore kaže...

A sta ti mislis na one dikografske zlatne cdove?? Smijesan si :))

3 godine
protjeran
Newcomer pozlaćen

heh, ovo je valda jedina igra koja se radila dulje od duke nukema, nisam mislio da takva postoji

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.11.2010 14:36 (grimyHR).
3 godine
Newcomer pozlaćen

za sve postoji prvi put, jbte ova izrada je starija od 90%

ljudi na ovom forumu... {#}

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
3 godine
Newcomer pozlaćen

A jbt, ovo moram probati...

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
23 mjeseca
protjeran
konjRR kaže...
Commodore kaže...

A ti si standardno plitak.

2 godine
neaktivan
Commodore kaže...
konjRR kaže...
Commodore kaže...

Nemogu da ronim duboko imam problema sa sinusima pa tesko ravnam tlak. Ljepo mi je na povrsini. A i dalje si smijesan :))

2 godine
Newcomer pozlaćen

Ova slika mi liči na COD4 prvu misiju.

23 mjeseca
protjeran
konjRR kaže...
Commodore kaže...
konjRR kaže...
Commodore kaže...

Nemogu da ronim duboko imam problema sa sinusima pa tesko ravnam tlak. Ljepo mi je na povrsini. A i dalje si smijesan :))

"Ne mogu" se pise odvojeno. "Da ronim" je forma karakteristicna za jezik istocnih susjeda. Zatim, treba upotrijebiti zarez iza "duboko" ako vec to sve trpas u jednu recenicu.

U jednoj recenici si ispao smijesniji nego moj sarkazam u postu kojeg ocito nisi u stanju razumjeti. Drugu recenicu necu ni komentirati.

Ali to si ti i drago mi je da se ne mijenjas.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 14:37 (Commodore).
3 godine

Iako imas pravo koristiti taj argument, zbog duha rasprave, dinamičnosti, zabave i moje osobne zanimacije za forumska prepucavanja, volio bih da se Grammar Nazi argument prestane koristiti.

Da su Anić, Babić, Finka i Moguš na forumu mogli bi i njih pošteno oprati zbog pravopisa.

Nekima se jednostavno ne da prepravljati vlastiti tekst jer u principu vaše prapucavanje nije ni vrijedno toga.

Anarchists of the world, unite!
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 14:40 (wyks).
23 mjeseca
protjeran
wyks kaže...

Iako imas pravo koristiti taj argument, zbog duha rasprave, dinamičnosti, zabave i moje osobne zanimacije za forumska prepucavanja, volio bih da se Grammar Nazi argument prestane koristiti.

Da su Anić, Babić, Finka i Moguš na forumu mogli bi i njih pošteno oprati zbog pravopisa.

Nekima se jednostavno ne da prepravljati vlastiti tekst jer u principu vaše prapucavanje nije ni vrijedno toga.

Vise je naglasak bio na pamet nego na gramatiku jer gramatika se moze nauciti. Ni sam nisam bas neki Anic, niti gramatiku smatram bitnom za forumske rasprave, ali u 2 recenice napraviti onoliko onakvih pogresaka... to ni Vlatko Markovic ne moze :)

Vidi se da je specijalac. 

2 godine
Newcomer pozlaćen

.

WFC WFC
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 20:11 (MatkoBB).
2 godine
neaktivan
Commodore kaže...
wyks kaže...

Vise je naglasak bio na pamet nego na gramatiku jer gramatika se moze nauciti. Ni sam nisam bas neki Anic, niti gramatiku smatram bitnom za forumske rasprave, ali u 2 recenice napraviti onoliko onakvih pogresaka... to ni Vlatko Markovic ne moze :)

Vidi se da je specijalac. 

Joj sto me veseli sto te moji postovi tako svrbe, bilo to zbog gramatike ili nekih osobnih razloga. Jako me veseli. I dalje me uspijevas nasmijati :))

Samo se nemoj zavaravti da smo ja i ti u nekoj raspravi :))

4 godine
Newcomer pozlaćen

Koliko će im trebati za patchiranje? Ako se igra jednom sruši ikada ikome igdje, smatram da nisu dobar posao napravili {#}

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
4 godine
neaktivan
PREDOBRO...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice