prejako hehehe
Znaci slicno mozemo ocekivati za 20 godina u doba 'oblaka' , organiskih cipova Duke Nukem
prejako hehehe
Znaci slicno mozemo ocekivati za 20 godina u doba 'oblaka' , organiskih cipova Duke Nukem
to se zove biti uporan... ali bar su je izdali. naci ce se netko ko ce je igrat, valjda
Neznam za vas, ali meni ova 2D rukom crtana grafika izgleda puno ljepse, privlacnije nego ove danasnje 3D grafike...
Nazalost C64 sam davno prodao. Amigu jos imam. :)
Ali, emulator, i rado cu odigrat ovo.
jednu kopiju će sigurno kupit tehnički muzej
zanimljivo, sama činjenica da su je radili 20 godina me tjera da isprobam i vidim šta je to,
a moglo biti dobro, kad znaš da nisu svako malo trošili vrijeme na mjenjanje / upgrade engine-a..
zna tko gdje ima dobar C64 emulator ?
,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
naravno, ja sam uvijek preferirao 2d igre, jednostavno je grafika ljepša i detaljnija, a za neke igre 3D bas i ne lezi, kad pogledam HOMM, Warcraft, Settlers, najbolji su mi bili u 2D-u
nego sto se tiče C64 emulatora, našao sam jedan:
čak piše na stranici od igre da je testirana i radi bez problema na ovom emulatoru (VICE)
Pozlacen? Od kad postoji CD za c-64? Ili su pozlatili disketu ili kazetu?
Poslije CoD Black Ops-a, najiščekivanija igra godine definitivno... Treba neki preorder napraviti...
S wikipedie:
The Golden Master is usually the RTM (released to manufacturing) version, and therefore the first public/commercial version. It represents the development stage of "RTM" (Release To Manufacturing), often referred to as "going gold", or "gone golden".
A sta ti mislis na one dikografske zlatne cdove?? Smijesan si :))
heh, ovo je valda jedina igra koja se radila dulje od duke nukema, nisam mislio da takva postoji
za sve postoji prvi put, jbte ova izrada je starija od 90%
ljudi na ovom forumu... 
A jbt, ovo moram probati...
A ti si standardno plitak.
Nemogu da ronim duboko imam problema sa sinusima pa tesko ravnam tlak. Ljepo mi je na povrsini. A i dalje si smijesan :))
Ova slika mi liči na COD4 prvu misiju.
Nemogu da ronim duboko imam problema sa sinusima pa tesko ravnam tlak. Ljepo mi je na povrsini. A i dalje si smijesan :))
"Ne mogu" se pise odvojeno. "Da ronim" je forma karakteristicna za jezik istocnih susjeda. Zatim, treba upotrijebiti zarez iza "duboko" ako vec to sve trpas u jednu recenicu.
U jednoj recenici si ispao smijesniji nego moj sarkazam u postu kojeg ocito nisi u stanju razumjeti. Drugu recenicu necu ni komentirati.
Ali to si ti i drago mi je da se ne mijenjas.
Iako imas pravo koristiti taj argument, zbog duha rasprave, dinamičnosti, zabave i moje osobne zanimacije za forumska prepucavanja, volio bih da se Grammar Nazi argument prestane koristiti.
Da su Anić, Babić, Finka i Moguš na forumu mogli bi i njih pošteno oprati zbog pravopisa.
Nekima se jednostavno ne da prepravljati vlastiti tekst jer u principu vaše prapucavanje nije ni vrijedno toga.
Iako imas pravo koristiti taj argument, zbog duha rasprave, dinamičnosti, zabave i moje osobne zanimacije za forumska prepucavanja, volio bih da se Grammar Nazi argument prestane koristiti.
Da su Anić, Babić, Finka i Moguš na forumu mogli bi i njih pošteno oprati zbog pravopisa.
Nekima se jednostavno ne da prepravljati vlastiti tekst jer u principu vaše prapucavanje nije ni vrijedno toga.
Vise je naglasak bio na pamet nego na gramatiku jer gramatika se moze nauciti. Ni sam nisam bas neki Anic, niti gramatiku smatram bitnom za forumske rasprave, ali u 2 recenice napraviti onoliko onakvih pogresaka... to ni Vlatko Markovic ne moze :)
Vidi se da je specijalac.
Vise je naglasak bio na pamet nego na gramatiku jer gramatika se moze nauciti. Ni sam nisam bas neki Anic, niti gramatiku smatram bitnom za forumske rasprave, ali u 2 recenice napraviti onoliko onakvih pogresaka... to ni Vlatko Markovic ne moze :)
Vidi se da je specijalac.
Joj sto me veseli sto te moji postovi tako svrbe, bilo to zbog gramatike ili nekih osobnih razloga. Jako me veseli. I dalje me uspijevas nasmijati :))
Samo se nemoj zavaravti da smo ja i ti u nekoj raspravi :))
Koliko će im trebati za patchiranje? Ako se igra jednom sruši ikada ikome igdje, smatram da nisu dobar posao napravili