Nintendo 3DS rastura u Japanu

poruka: 18
|
čitano: 536
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Nintendo 3DS rastura u Japanu".
19 mjeseci

inače sma fan nintenda,

wii sam i kupio samo radi zelde ali mogu reč da njih vrijeme gazi izvan japana.

i mogu reč da mi je   sad žao što sma kupio wii niko ga više ne igra XD

jednostavno nikom se ne sviđaju igre

2 godine
Re: Nintendo 3DS rastura u Japanu
UkradenNick kaže...

inače sma fan nintenda,

Označio sam ti gramatički nepravilne izraze i riječi.

1. sma nije riječ, nego je sam

2. trebao si napisati "Wii sam kupio samo radi zelde" tj. izostaviti onaj samoglasnik I

3. reč nije riječ, nego je reći

4. ime države piše se velikom slovom

5. Nova rečenica ne započinje se samoglasnikom I, uostalom bilo bi smislenije napisati "Mogu reći da mi je sad žao ..."

6. niko nije riječ, nego je nitko

7.  trebao si staviti zarez između "wii" i "niko"

8. nikom nije riječ, nego je nikome

9. ovaj XD  - ti si Facebook generacija ?

Nema na čemu, i drugi put.

Z-Admin Small Business CMS for ASP.NET - http://www.z-admin.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 14:18 (zoran123456).
4 godine
UkradenNick kaže...

inače sma fan nintenda,

Donekle, ali ne bih se posve složio. Nintendo je uvijek imao prilično odanu bazu fanova. Samo što van tih okvira prevladava mišljenje da igre za Wii nisu dovoljno "hc". I sam već duže razmišljam da ga kupim (Skyward Sword je po onome što vidim remek-djelo). Reći da naslova ima dovoljno bila bi naravno neistina, pogotovo za handheld 3DS/DS. Ali PSP je opet imao gomilu naslova ali malo koji se isticao, nadajmo se da Vita to bude promijenila.

Da se vratim na temu, uvijek su imali stabilnu putanju sa konzolama, sa manjim naglaskom na snažniji hardver u odnosu na kvalitetu i igrivost. Zato je recimo Gamecube uspio, a Segin Dreamcast u ono doba propao. Osim recimo N64 koji je po meni bio promašaj, ali to je ionako samo moje mišljenje.

Noir.
21 mjesec

Imam DS Lite, i nevidim smisla kupovat 1 gen ninendove konzole.

Kod sonija makar znas da nece nista oduzimat, PSP 1000 do PSP 3000 je bio samo tanji i dobio bolji ekran.

Kod DSa, prvi je bio katastrofa, Lite je onda bio zakon, onda su u DSi strpali kamere, oduzeli GBA slot i dodali DSi igre i tako dalje....

19 mjeseci

{#}  ne ja sam generacija prvih pentiuma i wina 3.11

a a za gramatiku me je uvjek bolila ona stvar {#}

19 mjeseci
Sultanis kaže...
UkradenNick kaže...

inače sma fan nintenda,

Donekle, ali ne bih se posve složio. Nintendo je uvijek imao prilično odanu bazu fanova. Samo što van tih okvira prevladava mišljenje da igre za Wii nisu dovoljno "hc". I sam već duže razmišljam da ga kupim (Skyward Sword je po onome što vidim remek-djelo). Reći da naslova ima dovoljno bila bi naravno neistina, pogotovo za handheld 3DS/DS. Ali PSP je opet imao gomilu naslova ali malo koji se isticao, nadajmo se da Vita to bude promijenila.

Da se vratim na temu, uvijek su imali stabilnu putanju sa konzolama, sa manjim naglaskom na snažniji hardver u odnosu na kvalitetu i igrivost. Zato je recimo Gamecube uspio, a Segin Dreamcast u ono doba propao. Osim recimo N64 koji je po meni bio promašaj, ali to je ionako samo moje mišljenje.

meni je N64 bio prva konzola igre su bile super al dobavljivost dodataka i igra je bila 0

ma nintedo je prica za sebe al sve im se igre temelje na reciklaži sve više i više nakon 5 zeldi ja bi htjeo nesto novo .

7 mjeseci

Ja neznam da li ti Japanci jedu konzole, bilo prijenosne ili ne. Pa tamo se sve konzole prodaju ko nore.

2 godine

Kad sam saznao da je autonomija svega 3 sata, onda puno toga kod 3DSa pada u vodu.

4 godine
UkradenNick kaže...

meni je N64 bio prva konzola igre su bile super al dobavljivost dodataka i igra je bila 0

ma nintedo je prica za sebe al sve im se igre temelje na reciklaži sve više i više nakon 5 zeldi ja bi htjeo nesto novo .

Ne bi ih ubilo da imaju nešto novo, ili da barem portaju nešto postojeće sa drugih platformi. Recimo ja sam uvijek mislio da bi žanr survival horora savršeno odgovarao. Kad uzmeš u obzir kontrolu pokreta prilično si neograničen. Osim možda FPS-ova. Ali to im nikad ni nije bio cilj.

N64 je zadržao catridge sistem, to mi se nikad nije sviđalo. Dreamcast je realno bio puno bolji u toj generaciji (prvi su uveli on-line podršku/modem) a i igre nisu bile loše.

Mew kaže...

Imam DS Lite, i nevidim smisla kupovat 1 gen ninendove konzole.

Kod sonija makar znas da nece nista oduzimat, PSP 1000 do PSP 3000 je bio samo tanji i dobio bolji ekran.

Kod DSa, prvi je bio katastrofa, Lite je onda bio zakon, onda su u DSi strpali kamere, oduzeli GBA slot i dodali DSi igre i tako dalje....

GBA je po meni bio i ostao dosad najbolji handheld. Ali slažem se da nesrazmjer među modelima DSi/DSi Lite i XL koji je bio prilično skup, bio u komi. Offtopic, za DS još uvijek izdaju igre?

Noir.
2 godine
@Zoran123456. Grammar Nazi!! :)
Hello! I am Android
2 godine
jameshook kaže...

ma nisam, nego ... uh, ovi uskličnici bi trebali imati malo prostora nakon slova i, tako da bi trebalo pisati Nazi !! (vidiš kako lijepše izgleda). A čisto onako radi informacije, smiley se piše zajedno s nosem.

3 godine
zoran123456 kaže...

ma nisam, nego ... uh, ovi uskličnici bi trebali imati malo prostora nakon slova i, tako da bi trebalo pisati Nazi !! (vidiš kako lijepše izgleda). A čisto onako radi informacije, smiley se piše zajedno s nosem.

S nosom, kolega.  {#}

K
19 mjeseci

lovci na gramatiku  {#}

gramatika bljak
2 godine
zoran123456 kaže...

1.) Rečenica se započinje velikim početnim slovom.

2.) "i" si trebao staviti pod navodnike s obzirom da ovdje nema značenje veznika, već citiraš slovo iz prethodnog posta (vidiš kako ljepše izgleda).

3.) "Lijepše" nije riječ. Piše se ljepše.

4.) Kaže se emotikon.

Now, get serious. Who the fuck cares?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
3 godine
zoran123456 kaže...
jameshook kaže...

Rečenica se započinje velikim slovom. Također, razmak se stavlja samo nakon interpunkcijskih znakova. Treće, dativ imenice nos glasi nosom.

Za kraj, nitko ne voli one koji se prave pametni.

EDIT: Ne znam kako mi je ova katastrofa "Lijepše" promaknula, ali zato je tu kolega koji je i to uočio.

Puno žganaca ti još moraš pojest Zoki.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 19:01 (z1k4).
2 godine
Od Nintenda do gramatike. U što ova tema ode???
Hello! I am Android
4 godine

Više gramatike sam naučio u ovoj temi nego u cilom mojem školovanju.

4 godine

ja sam ga uzeo nedavno u 12om mjesecu, bijeli 3ds u bundleu sa mario landom(jos kupio: mario kart7,starfox 64, zelda:oot i ghost recon shadow wars) i moram rec da je konzola (tj igre) do jaja, a kad je tek izasao i kad sam vidio koje je igre imao i kakva je baterija, nije mi palo napamet da ga kaupim, ali cim je izasao mario land i kart to je bilo to...uostalom igre su te koje prodaju konzole! Uletice i psp vita ako padne cjena ili ako izbace i neki bundle kao ovaj nintendov i naravno kad izadju neke igre vrjedne spomena.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice