Ništa od nastavka?

poruka: 5
|
čitano: 699
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Ništa od nastavka?".
4 godine
Ništa od nastavka?

bah, kakva steta, nadam se da ce se ipak nesto promjeniti i da ce ipak izac nastavak

prvi dio igre sam ispocetka izbjegavao odigrati jer sam pogresno prosudio slike i trailere, pa sam mislio da se radio o nekakvoj arkadi za djecu, medjutim kad sam ju napokon odigrao vidio sam da sam pogrijesio

igra me je toliko odusevila da je odmah dospjela u top10 meni najdrazih i najboljih igara koje sam odigrao, tako da sam sa nestrpljenjem poslije onog prvog trailera za dvojku iscekivao bilo kakvu novu informaciju

dugo nista i sad ova vijest  Mršti se

"Prediction? Pain."
3 godine
Ništa od nastavka?

sve to super ali ja nemam pojima od kojoj ti igri govoris jer ju opce nisi spomenuo u ovoj temi

4 godine
RE: Ništa od nastavka?
xnight_hunterx kaže...

sve to super ali ja nemam pojima od kojoj ti igri govoris jer ju opce nisi spomenuo u ovoj temi

Beyond Good and Evil 2

komentirao sam ovu vijest http://www.bug.hr/master/vijesti/nista-nastavka/98368.aspx

pise gore Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Ništa od nastavka?". Namigiva

"Prediction? Pain."
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.8.2009 19:30 (detonator).
3 godine
RE: Ništa od nastavka?
xnight_hunterx kaže...

Valjda je mislio na Beyond Good and Evil Smijeh

When life gives you lemons throw them at the mean people and hope it gets them in the eyes.
4 godine
Ništa od nastavka?

Ajme šteta. Samo da ne počnu raditi MMORPG od toga... :)

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice