Ništa od novog Alan Wakea

poruka: 8
|
čitano: 660
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Ništa od novog Alan Wakea".
4 godine

Da su bili pametni izdali bi igru i za PC jer ipak tu leže novci.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
11 mjeseci
Re: Ništa od novog Alan Wakea

Nije još gotovo :)

Prebacivanje sa Xbox-a na PC je puno lakši, pošto je engine ispočetka bio rađen za PC.

3 godine

Tako im i treba kada su idioti

born to be gamer
4 godine

Čisto sumnjam da je "uspjeh" Red Dead Revolvera bio vrijedan investicije u novi nastavak, pa je ipak napravljen Red Dead Redemption, jedna od najprodavanijih i najhvaljenijih igara prošle godine. Ne kužim zašto Microsoft misli da nastavak Alan Wakea ne bi možda bio prodavaniji od originala, osim ako ne znaju kako ga napraviti boljim.

If it's not broken, don't fix it.
3 godine

Prije će biti da je uspjeh GTA IV naveo Rockstar da pokuša nešto slično u Wild west settingu. 

20 mjeseci

da su bili pametni izdali bi  igru i za ps3

2 godine
protjeran

Danny.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
4 godine

PC verzija ne bi napravila veliku razliku. Mislim da bi puno veće rezultate Remedy ostvario na PlayStationu 3 čija publika puno bolje prihvaća ovakve naslove. To, naravno, nema veze s Microsoftom.

Unatoč ovome sumnjam da se neki novi Alan Wake neće pojaviti. Sam Remedy je potvrdio da će franšiza ići dalje, ovo je tek izjava Microsofta da neće inzistirati na idućoj igri.

Uz to, Remedy nema ekskluzivan ugovor s Microsoftom za franšizu i ugovor je pokrivao samo prvi Alan Wake, to otvara mogućnost da se ipak pojavi, samo da izdavač ne bude Microsoft.

Iako, zadnje informacije koje smo dobili na njihovim forumima kažu da se na ugovoru radi, i to upravo s MS-om.

Ne brine me ovo previše da budem iskren. Previše je toga otvoreno i igra je dosegla kultni status unatoč slabom prodajnom uspjehu. Bit će toga još.

EDIT:

Evo šta je rekao Phil Spencer

http://www.joystiq.com/2011/06/10/microsoft-studios-hasnt-signed-next-alan-wake-project-would-l/

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 8:26 (Danny_HR).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice