Da su bili pametni izdali bi igru i za PC jer ipak tu leže novci.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije još gotovo :)
Prebacivanje sa Xbox-a na PC je puno lakši, pošto je engine ispočetka bio rađen za PC.
Tako im i treba kada su idioti
Čisto sumnjam da je "uspjeh" Red Dead Revolvera bio vrijedan investicije u novi nastavak, pa je ipak napravljen Red Dead Redemption, jedna od najprodavanijih i najhvaljenijih igara prošle godine. Ne kužim zašto Microsoft misli da nastavak Alan Wakea ne bi možda bio prodavaniji od originala, osim ako ne znaju kako ga napraviti boljim.
Prije će biti da je uspjeh GTA IV naveo Rockstar da pokuša nešto slično u Wild west settingu.
da su bili pametni izdali bi igru i za ps3
PC verzija ne bi napravila veliku razliku. Mislim da bi puno veće rezultate Remedy ostvario na PlayStationu 3 čija publika puno bolje prihvaća ovakve naslove. To, naravno, nema veze s Microsoftom.
Unatoč ovome sumnjam da se neki novi Alan Wake neće pojaviti. Sam Remedy je potvrdio da će franšiza ići dalje, ovo je tek izjava Microsofta da neće inzistirati na idućoj igri.
Uz to, Remedy nema ekskluzivan ugovor s Microsoftom za franšizu i ugovor je pokrivao samo prvi Alan Wake, to otvara mogućnost da se ipak pojavi, samo da izdavač ne bude Microsoft.
Iako, zadnje informacije koje smo dobili na njihovim forumima kažu da se na ugovoru radi, i to upravo s MS-om.
Ne brine me ovo previše da budem iskren. Previše je toga otvoreno i igra je dosegla kultni status unatoč slabom prodajnom uspjehu. Bit će toga još.
EDIT:
Evo šta je rekao Phil Spencer
http://www.joystiq.com/2011/06/10/microsoft-studios-hasnt-signed-next-alan-wake-project-would-l/