Ništa od trećeg Witchera

poruka: 6
|
čitano: 360
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Ništa od trećeg Witchera".
4 godine
Ništa od trećeg Witchera

Lol, po naslovu sam bukvalno shvatio da nema nista od The Witcher 3. Pa rekao sta im bi da odustanu od njega, kad ono samo rijec o nagadjanjima forumasa i blogera o datumu koji nije sluzbeno objavljen.

3 godine
Re: Ništa od trećeg Witchera

takodjer, vec sam se uplasio a kad ono - pas se pokakao :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 mjeseci
Ništa od trećeg Witchera

Ma to su vam te novinarske fore sa bombastičnim naslovima da vas se navuče na čitanje članka.{#}

Peace and prosperity for us all thru superior firepower
17 mjeseci
Ništa od trećeg Witchera

ja prvo procitam ime novinara i odma mi je jasno kakva ce vijest bit. :)

ovo je ko oni jeftini zuti naslovi u gloriji i slicnim magazinima tipa "Maja Supak prevarila decka s Tonijem" da bi u narednom tekstu saznali kako je toni zapravo novi macak s kojim maja redovito ide u setnju. ;)

Umirovljenici se odmaraju na klupama, a groblja zjape prazna!
4 godine
Ništa od trećeg Witchera

Kako prerano? Ako bi W3 došao na police sljedeće godine to bi onda bilo otprilike 2 godine poslije W2.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
7 mjeseci
Re: Ništa od trećeg Witchera

Meni se činilo da je radnja dvojke napola srezana (tkđ i u rpg smislu i broju monstera)----nadam se da će trojka tu napredovat....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice