Igra temeljena na filmu temeljenom na igri. Svašta...
Glavno da Uwe Boll nema nikakve veze s tim ;)
Igra temeljena na filmu temeljenom na igri. Svašta...
Glavno da Uwe Boll nema nikakve veze s tim ;)
Jedva čekam! Što mislite. Kakva će biti? 
ma biti će super, kao i prijašnji nastavci iz "sands of time" trilogije. i bolje da su se i vratili na tu trilogiju, jer ona zadnja PoP igra i nije bila toliko dobra. Koliko sam ja informiran ovaj put će princ moći upravljati i prirodom, al nemojte me uzeti za riječ.
hoce li bit ista grafika ko prije tj crtana il ona obicna
Da bas sam to mislio rec, bas zvuci malo apsurdno, al valjda ce bit dobro. Samo da ne bude grafika onako cartoony kao prosli put, bas mi je pokvarilo cijelu igru.
Prince of persia mi je najbolja igra ali ovaj zadnji dio je bio propast. Neznam zasto je jednostavno ne naprave onako dobro kao the two thrones. Valjda ce ovaj dio biti bolji
hm... zar sam ja jedini kojem se i zadnji nastavak svidio? 
kako god bilo, malo je čudna ova logika sa igra-film-igra i baš me zanima kako će to izgledat...
Zadnji nastavak mi se svidio.
Ovaj novi nastavak neće biti kao crtani film.bit će "obična" grafika
Zadnji nastavak mi se svidio.
Ovaj novi nastavak neće biti kao crtani film.bit će "obična" grafika
onda ce valjda bit na engineu od assasin 2
Od svih PoP novijih igara (3rd person 3D akcijske avanture), najviše mi se svidio prvi dio (The Sands of Time ako se ne varam).
Sve ovo naknadno je bilo nekako isforsirano i pranje po istom 
hoce li bit ista grafika ko prije tj crtana il ona obicna
Izjavili su da je ono samo bio eksperiment, a da se vraćaju korjenima: normalnoj grafici i nastavku trilogije tj. vraćanje u svijet započet u Sands of time
Izjavili su da je ono samo bio eksperiment, a da se vraćaju korjenima: normalnoj grafici i nastavku trilogije tj. vraćanje u svijet započet u Sands of time
Šteta jer mi se baš svidio ovaj zadnji nastavak.
Baš sam se zapravo nadao da će nastaviti sa pričom.
Al dobro, što je tu je.
:'( zadnji i SOT su mi bili best... a cratan grafika mi je bas dala neki stih. kad bih netko vidio da igram odmah bi pitao uuu koja je to igrica...