U SoC-u je bilo najviše podzemlja ako se ne varam, dok su u clear sky to debelo smanjili. Za CoP neznam. Ali opet, kad si naoružan do zuba i imaš sve one artefakte to je onda skoro kao god mode on.
Ja se sječam imao sam najači artifakt koji te lječi, pa artifakt koji sprečava krvarenje(ogromna ušteda na zavojima) pa još artefakte za više tereta nositi(to u clear sky) uglavnom, prvo bi sa ova prva dva bio praktički besmrtan, pobijem milijon protivnika, onda stavim artefakte za teret i mogu nositi nekih 120kg i ouzmem i sve puške i prodam ih. Uradi to dva puta i ti si bogataš u Zoni

U cleark sky ja se priključio freedom, nabavio njihov exoskeleton, te njihov snajper i upgrade-ao ga na max i plus svi gp37(se tako zove ona njemačka puška) preuređena za snajpanje i još jedna druga(za slabiji kalibar) također za snajpanje. Ali trebaš vidjeti kad bi došli duty-evi exoskeletoni, ako nisi u glavu sa snajperom pogodio, nema šanse da umre, ja bi ga u prsa skinuo, tip je od siline pao na pod, ali se dignuo i nastavio dalje, ko terminator
Ali ako je u glavu onda nema spasa