Novi S.T.A.L.K.E.R. dolazi 2012.

poruka: 67
|
čitano: 3.301
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Novi S.T.A.L.K.E.R. dolazi 2012.".
3 godine

U SoC-u je bilo najviše podzemlja ako se ne varam, dok su u clear sky to debelo smanjili. Za CoP neznam. Ali opet, kad si naoružan do zuba i imaš sve one artefakte to je onda skoro kao god mode on.

Ja se sječam imao sam najači artifakt koji te lječi, pa artifakt koji sprečava krvarenje(ogromna ušteda na zavojima) pa još artefakte za više tereta nositi(to u clear sky) uglavnom, prvo bi sa ova prva  dva bio praktički besmrtan, pobijem milijon protivnika, onda stavim artefakte za teret i mogu nositi nekih 120kg i ouzmem i sve puške i prodam ih. Uradi to dva puta i ti si bogataš u ZoniCool

Stoja
4 godine

Prvi dio sam prošel i fakat je super igra, čak nisam na neke bugove naletil. Atmosfera i sve je tip top. Normalno da se igralo s slušalicama, jednostavno te igra povuče unutra - tak da sam ju odigral u dahu praktički. Samo da PC verziju ne pojednostave i sve bu ok.

Edit: a i totalno sam mutav na post-apokaliptične igre pa mi je ovo bil raj. Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 13:32 (Shai Hulud).
3 godine
RE: Novi S.T.A.L.K.E.R. dolazi 2012.

o da, to je to! nabavis si dobre artefakte i udri.. ja sam artefakte birao one za difens (bolji armor itd)... 

jedini bed u SOC-u mi je bio sto nisi mogao opremu popravljat (naravno tu je mod) ali opet....

ma u COP-u ako se dobro sjecam ima 2-3 lokacije ali samo jedna vrijedna spomena i ta je u pripyatu ali nije bas neka "atmosfericna".. ali odigraj COP odlicna igretina, samo malo kratka ali zato slatka!

i naravno moram spomenut moje najomiljenije oruzje vintar bc

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
3 godine
RE: Novi S.T.A.L.K.E.R. dolazi 2012.
skank666 kaže...

ali odigraj COP odlicna igretina, samo malo kratka ali zato slatka!

Odigrao bi rade volje da igra ne mrzi moju grafičku igra vrti na high 45-60 frama i onda odjednom padne i ne ide preko 25(osim ako gledam direkt u nebo onda bude 50 a inače ide preko 100. I tako bez obzira na grafičke postavke...neznam jeli to bilo do lošeg cracka ili šta već ali 2 puta sam probao(različite verzije) i dvaputa doživio isti problem i jednostavno odustaoMršti se

Edit: A što se tiče vintara, bah its for pussiesBelji se U cleark sky ja se priključio freedom, nabavio njihov exoskeleton, te njihov snajper i upgrade-ao ga na max i plus svi gp37(se tako zove ona njemačka puška) preuređena za snajpanje i još jedna druga(za slabiji kalibar) također za snajpanje. Ali trebaš vidjeti kad bi došli duty-evi exoskeletoni, ako nisi u glavu sa snajperom pogodio, nema šanse da umre, ja bi ga u prsa skinuo, tip je od siline pao na pod, ali se dignuo i nastavio dalje, ko terminatorIznenađen Ali ako je u glavu onda nema spasaCool

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 14:01 (Stoja).
4 godine

Eh i ja bi rado odigral CS i CoP, al komp u rasulu. Mršti se

Al jednog dana bude došlo ziher na red dok sjedne neka mašina. Osmijeh

3 godine

Evo jedna radosna vijest napokon... Frend me zarazio sa ovom igricom, ustvari izživcirao me svojom detaljnošću: ''ja sa 200 m sa SVUMD2kom ubijam nešto bez beda'' i sl. Nisam ga ni pita koji je K SVUMD2K nego sam instalirao SOC i igricu pokusao prec samo sa kalašom, i u tom svom nekom ludom naumu igrica mi se usput svidjela. Na kraju sam prešao sve nastavke i radi sebe i radi priče, moja preporuka svim igračima je igrat bez kojekakvih šifrica i modova i trainera, ali je jako korisno u googleu u pretraživanju slika upisati stalker map, pa pretraživač izbaci dvije jako detaljne mape za SOC i CS koje full pomognu oko det5alja tipa di je koje dobro oružje artifact ili odjelo!! Jedva čekam STALKER 2, nek me Zona uzme ako ne :)

17 mjeseci
neaktivan

Nadam se da ce stalker 2 biti nesto slican SoC jer je SoC naj bolji dio do sadaa

sto se tice atmosfere i ostalog nisam igro nikad bolju igru

dosadilo je vise ono drzi pusku i pucaj ko ti naide na put egoshuter

prica se nastavlja iz djela u dio.Jes da je igra teska za prelazitii al je i fenomenalna

nesto slicno se nemoze naci............

fin dozivlaj...,,,,,!!!!!!!!!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice