Novo poglavlje za Left 4 Dead

poruka: 18
|
čitano: 864
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Novo poglavlje za Left 4 Dead".
3 godine
neaktivan

jedva čekam :)

[url=http://www.userbars.com][img]http://img36.imageshack.us/img36/7731/ubd3943.png[/img][/url]
4 godine

Baš me zanima...

http://boards.4chan.org/b/
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 23:30 (Horagio).
3 godine
protjeran

Samo Valve može imat ovakvu podršku za PC zajednicu. Svaka im čast.

Evo, upravo se instalira L4D2.

Prodali su naše snove, judini sinovi, suho zlato bacili u blato!
4 godine
Valve, Bog te blagoslovio.
BC2 ingame: Dorjan_CRO
2 godine
RE: Novo poglavlje za Left 4 Dead

Ja sam kupio L4D (ne dvojku) za pišljivih 5 Eura. Mislim da sam dobro prošao. I nadam se barem novih 10-ak sati igre.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 0:09 (Ferritin).
2 godine

Svaka čast Valve-u :D

Samo nek već taj Hl2.EP3 izbace jednom :D

4 godine

Još čekam nekoga ko je dovoljan pacijent da samnom mazne sve kampanje prvog i drugog dijela u jednom danu, naravno na normal da ne traje predugo...

:(

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
4 godine
Cini se da je Valveu doslo iz guzice u glavu pa sada konačno objašnjavaju priču oko serijala umjesto da bace onu priču iz 1. dijela koja je isla otprilike ovako: "Sinko,juovo su ti zombijiji. Na ti puška,pucaj ušta stigneš."

Obozavam igre koje imaju odlicnu,razradjenu pricu,poput Fallouta,a L4D je na putu da postane jedna takva igra (iako se ne moze mjeriti sa FO :P )
PSN: filip99 // XF: filipscekic // Klikni HVALA ili te prebijem! // Službeni učesnik Mentalistove deathliste.
2 godine
protjeran

L4D2 je prva igra na listi koju bi kupio ;)

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
4 godine
Weky kaže...

L4D2 je prva igra na listi koju bi kupio ;)

Weky, što čekaš? Propuštaš zabavu!

BC2 ingame: Dorjan_CRO
2 godine
Danny_HR kaže...

Još čekam nekoga ko je dovoljan pacijent da samnom mazne sve kampanje prvog i drugog dijela u jednom danu, naravno na normal da ne traje predugo...

Ja se javljam! Smijeh

Ako budem ovaj vikend solo (ako žena ode do svojih staraca) naravno, da ne bi bilo missing in action.Belji se

2 godine

Dobija san igru prije neki dan i moran priznat ... mnogo zabavno. Jedino sta neman vrimena za igrat. U zadnja dva dana san igra 2 sata,

to je sve sta san uspija izdvojit. A da mogu ... odradjiva bi smjenu svaki dan.

A sta se novog besplatnog DLC-a, šteta šta je Valve jedan od rijetkih koji to prakticira, ako ne i jedini. A opet s druge strane,

kupit cu sve njihove igre, bas zbog toga.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
2 godine
Danny_HR kaže...

Mogao bih i ja. (samo jedinicu) Ali ako može u nedjelju. :D Samo posalji PM.

4 godine
Vash kaže...
Danny_HR kaže...

Ja se javljam! Smijeh

Ako budem ovaj vikend solo (ako žena ode do svojih staraca) naravno, da ne bi bilo missing in action.Belji se

Dodaj me onda na Steam, isti username.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
2 godine
protjeran
Dodinho kaže...

Sad sam bio ovdje kod nas u jednoj trgovini, vidim 180kn, malo mi skupo, pa cu ipak pričekati Božićnu akciju/novogodišnju akciju :).

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
4 godine
Danny_HR kaže...
Vash kaže...
Danny_HR kaže...

Ja se javljam! Smijeh

Dodaj me onda na Steam, isti username.

Vidiš mogao bi se i ja prikljuciti... Smijeh

3 godine
Weky kaže...
Dodinho kaže...

Sad sam bio ovdje kod nas u jednoj trgovini, vidim 180kn, malo mi skupo, pa cu ipak pričekati Božićnu akciju/novogodišnju akciju :).

Evo ti ga za 17€:

http://www.g2play.net/store/Left-4-Dead-2-UNCUT-VERSION-Steam-Key.html

http://ad-infinitum.biz.hr/index.php Hrvatska Star Trek Online Flota
2 godine
protjeran

S obzirom da je prije koji mjesec (točnije krajem 7. mjeseca) bio an Steamu 7,5E, radije pričekam bozicnu akciju.

A i nezuri mi se.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice