A je lolčina .
Svejedno, sad se zamislim da možda i meni nekaj planiraju, pošto sam prije 6mj pobjeđival u GRID-u za stotinke... 
Možda mi neko dojde pred kuću s bagerom
LOL
I onda se čudite tipovima poput Jacka Thompsona.
Lol, kakvih sve pacenika ima.
Ma ovakve "vijesti" ne treba ni objavljivati. Riječ je o iskompleksiranim debilima koji ne mogu shvatiti razliku između dobra/zla i igre/stvarnog života.
ma tko god bio zna se da je psihicki bolesnik,jer nitko normalan nebi uradio ovako nesto!
vjerojatno je,inace nebi samo napisali da je promasio srce za 2 cm,vec bi napisali da ga je i ubio..
Nakon šta odsluži zatvorsku kaznu treba ga zatvorit u ludnicu i ne puštat do kraja života jer će sljedeći put tako ubit nekog. Zabranit mu i u ludari ikakav kontakt sa računalima, televizijama i radiom. Jer to nije psihički normalna osoba i opasna je za okolinu.
samo dve godine????!!!!
Jednostavno me takve vijesti ražaloste. Igre su stvorene za zabavu. Da se opustiš (iako više podržavam druge načine opuštanja i zabave). I to da postoji igranje kao sport. I to mi je bezveze. Polako počinjem shvaćati to što su igre počeli kriviti za nekakve masakre itd.
samo dve godine????!!!!
Kod nas se dešava da se i za ubojstvo ne dobije toliko (hint: Ritz)...
Koja frajerčina. morat ču pazit ubuduče kome otvaram vrata da mi nebi bilo HEADSHOT!
Koja frajerčina. morat ču pazit ubuduče kome otvaram vrata da mi nebi bilo HEADSHOT!
Možda je i teabagging bio u pitanju. 
OMG WTF LOL PWNED O_o
Šalu na stranu, ovo je žalosno. Nevjerojatno je kako netko može iskopati privatne informacije igrača, a biti takav manijak. Takve treba zatvorit doživotno, ili još gore, bannat im account s kojim igraju online. Takvi trebaju u terapiju na duuugo vrijeme. Bolje da je igro World of Warcraft, pa da se sve isto dogodilo, samo da ga Shadow Boltom pokušao ubit pred vratima xD
Bilo bi i smiješno i žalosno i bezopasno...
Možda je i teabagging bio u pitanju. 
Pa čuj, budući da se radio o Francuzu sumnjam da bi njemu teabagging smetao.
a i ne vjerujem da je tu razlog bio samo što ga je ovaj jednom piknuo nožem u igri. vjerojatno je to bilo puno one spike noob, looser, owned između njih dvoje..
ko tebe nožem u igri ti njega za stvarno
haahhahaah koji luđak 
Svaki dan netko nekoga ubije a ne naglasi se da ubojica nije bio gamer! Da ne postoje dvostruki kriteriji onda bi svaki dan na naslovnicama novina pisalo "Another non-gamer killed..." a u nastavku članka "...da je bio gamer to se ne bi dogodilo jer nasilne video igre smanjuju stres i frustracije koje se nakupe tijekom dana...". 
i sad odi pa igraj "knife only" servere :-)))
sad če redi ovoga u black opsu izbacit nož
Da nije žalosno, bilo bi smiješno...
A je lolčina .
Aj molim te da mi objasniš šta znači "lolčina"
Šta bi bilo da ovakav naleti na nekog cheater-a?
Možda je žrtva bio neki cheater sa wh, a ovaj drugi kemper pa ga je ovaj našao kako kempa i zaklao nožem i napravio teabagging i onda ovom pukne film i baci se na osvetu u real life. 
onda bi ga valjda ubo nožem bar 186 puta