nadam se da nece nastaviti sa pohlepnom politikom svojih prethodnika
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne, uopće :D
Take the money and run :)
Za pohlepu je zaslušan Activision a ne IW, tako da promijene neće biti.
Inače zanimljivo je vidjeti kako se franšiza otme stvaratelju, da nekom drugome i onda otkanta ekipu koja ju je stvorila. ;-)
Inače zanimljivo je vidjeti kako se franšiza otme stvaratelju, da nekom drugome i onda otkanta ekipu koja ju je stvorila. ;-)
To me podsjeti na Westwood EA ih kupio "ukrao" Command and Conquer igre i zatvorio studio.
U prijevodu: ako ste mislili da je MW2 neopravdano skupa mužnja novaca od igrača, čekajte da vidite MW3...
U prijevodu: ako ste mislili da je MW2 neopravdano skupa mužnja novaca od igrača, čekajte da vidite MW3...
Ja očekujem mjesečnu pretplatu za mw3
Ne nego IW, cak je sam sef IW-a (ne znam sad tocno koji) rekao da su stavili cijenu PC verzije 60€ namjerno da vise zarade.
Da je to bila naredba Activisiona sumnjam da bi tako govorili o svojim gazdama i jos krivnju prebacili na sebe (a da npr nisu krivi za to)
To me podsjeti na Westwood EA ih kupio "ukrao" Command and Conquer igre i zatvorio studio.
U tom trenutku je umro C&C serijal...Šmrc. Dobri stari Westwood. Uz njih i Blizzard sam odrastao.
Ne nego IW, cak je sam sef IW-a (ne znam sad tocno koji) rekao da su stavili cijenu PC verzije 60€ namjerno da vise zarade.
Da je to bila naredba Activisiona sumnjam da bi tako govorili o svojim gazdama i jos krivnju prebacili na sebe (a da npr nisu krivi za to)
Ne kažem da su IWovci nevinašca, ali kao što vidiš po tome što su dobili otkaze, nisu oni glavni.
Bobby Kotick, šef Activisiona je rekao da je bilo po njegovom da bi još više digao cijenu MW2.
Tolko o tome.
Ne kažem da su IWovci nevinašca, ali kao što vidiš po tome što su dobili otkaze, nisu oni glavni.
Bobby Kotick, šef Activisiona je rekao da je bilo po njegovom da bi još više digao cijenu MW2.
http://www.geeks.co.uk/7282-activision%E2%80%99s-bobby-kotick-hates-developers-innovation-cheap-games-you
Tolko o tome.
Taj Kotick je fakat konj....
I sad se to fino sve preljeva u blizzard. I samo cekam da i njihove igre pocu patit. Vec pate. 3 dijela starcrafta, expanzija wowa (debilna) prije Diabla 3. Battlenet, nagadjanja oko placanja itd. itd. Koliko sam vidio idalje imaju visoku kvalitetu produkcije (starcraft 2) ali sve me to brine za buducnost. Posebno za diablo3. WoW sam davinih dana otpisao.
Čovjek bi pomislio da će se dolaskom novih modela prodaje igara razvojni studiji moći osloboditi okova izdavača, ali stvari su sve gore. I nekad nezavisni studiji pobjegli su pod okrilje stalnog izdavača.
Pocetak kraja i za jedne i za druge.
Istu stvar ocekujem i u blizzardu, lova kvari ljude.
Valjda je to prvo mjesto ukleto, pogledajte samo primjer EA - prije nego sta je postao No1 radili su odlican posao i jos bolje igre, kad su zasjeli na tron sve je otislo u k****.
Takodjer odkad su izgubili tu titulu izgleda da su opet dosli k sebi i da neki novi vjetrovi pusu u EA-u.
Kako prenosi hcl dobra stara vremena su iza nas. Mlatiće se po COD serijalu ko nikada. 2010. izlazi COD koji se odvija u Vijetnamu, a 2011. se očekuju 2 igre, jednu će pravit Sledgehammer games (verovatno MW3) a drugu IW (Verovatno neka FPS masovka koja će kao i WoW imati pretplatu kao model plaćanja).
Nisam siguran kako će se ovo odraziti na kvalitetu same igre, samim time što će dva dela izlaziti u jednoj godini, mada je verovatno da će IW izdati masovku pa onda par godina samo za nju raditi ekspanzije (WoW model). Ipak me najviše zanima klasični SP/MP COD iz kojeg je ovaj serijal i nastao, a pošto, za sada, IW sedi na klupi sumnjam u kvalitetu serijala.
Gdije je dobar stari COD2.Ajde MW1 još zaslužuje biti uz bok legendi no ispljuvak COD5 i MW2(u kojem se nezna ko pije a tko plača) sigurno nisu zaslužili ime legende.Eh to je tak kad Odlična igra postane meta teških kapitalista.
Ma ni ne čudi me.Kapitalizam,pohlepa,želja za novcem.Boli njih ona stvar za igrače,samo da se dobro proda.
Očekivano, pale su tužbe.
http://www.joystiq.com/2010/03/04/ousted-infinity-ward-founders-file-suit-against-activision/
Zar to nije krasna situacija za IW i njihove šefove? Prvo propali pod EA-om kao 2015 studio, a sad otpustili i stvoritelje (šefove) studia IW. Baš krasna situacija. 
Industrija igara je pretekla Hollywood po zaradi, morat ćemo se naviknut na sve više uglancanog šrota ko što se događa sa filmovima. Ali tu i tamo će isplivat nešto kvalitetno valjda.
Industrija igara je pretekla Hollywood po zaradi, morat ćemo se naviknut na sve više uglancanog šrota ko što se događa sa filmovima. Ali tu i tamo će isplivat nešto kvalitetno valjda.
Pa ja se ne bih baš zabrinuo. Loših igara je bilo uvijek, a u zadnje vrijeme se i ne možemo požaliti. Kao što sam već negdje to naglasio: imamo Mass Effect 2, Bioshock 2, Dragon age, Stalker... To su samo neke od igara koje sam ja nedavno igrao, a vjerujem da ih ima još. Onda sad izlaze Napoleon: Total war (kažu da je dobar), Assasin's creed 2...
Zapravo, kad bi sve igre bile dobre kad bi stigli sve to odigrati?
I iskreno, baš mi je svejedno da li će COD 20 raditi IW ili netko drugi. Mislim da je ionako vrijeme za pokopati franšizu i napraviti nešto novo. COD MW2 je bio zabavan ali nije donio ništa novog u odnosu na prvi dio (govorim za singleplayer, multi nisam igrao).
Pa ja se ne bih baš zabrinuo. Loših igara je bilo uvijek, a u zadnje vrijeme se i ne možemo požaliti. Kao što sam već negdje to naglasio: imamo Mass Effect 2, Bioshock 2, Dragon age, Stalker... To su samo neke od igara koje sam ja nedavno igrao, a vjerujem da ih ima još. Onda sad izlaze Napoleon: Total war (kažu da je dobar), Assasin's creed 2...
Zapravo, kad bi sve igre bile dobre kad bi stigli sve to odigrati?
I iskreno, baš mi je svejedno da li će COD 20 raditi IW ili netko drugi. Mislim da je ionako vrijeme za pokopati franšizu i napraviti nešto novo. COD MW2 je bio zabavan ali nije donio ništa novog u odnosu na prvi dio (govorim za singleplayer, multi nisam igrao).
a kaj bi ti to novo?
a kaj bi ti to novo?
A ništa, ajmo kupovati uvijek istu igru koja će samo imati drugu fotku na pakovanju i različiti broj iza imena