Ko ovo ne kupi a smatra se PnC ljubiteljem papak je!
:)
Ko ovo ne kupi a smatra se PnC ljubiteljem papak je!
:)
je li probao tko, kakva je igra ? po screenshotevima mi si čini da bi mogla biti jako dobra..........
jedva čekam doma isprobati ... budem skinuo ! 
Ja sam je odigaro, nije mi se svidjela, animacija je jako loša, nevolim onakav grafički stil ( Monkey Island FTW ), mada su neke rukom crtane lokacije impresivne, priča je ok, no nisam igrao dovoljno dugo da se uživim.
Sve u svemu, na skali od 1 do 20, nebih joj dao preko 15.
Ja sam je odigaro, nije mi se svidjela, animacija je jako loša, nevolim onakav grafički stil
Dakle nisi ju odigrao (ako nisi došao do kraja) nego samo isprobao 
Inače, kakva je ta animacija da kažeš da je loša (što ti se konkretno ne sviđa)?
Ja sam je odigaro, nije mi se svidjela, animacija je jako loša, nevolim onakav grafički stil
Dakle nisi ju odigrao (ako nisi došao do kraja) nego samo isprobao 
Inače, kakva je ta animacija da kažeš da je loša (što ti se konkretno ne sviđa)?
Evo ti
sa početka igre pa pogledaj ( znam da je na Njemački no nije važno ).Neznam, animacija mi se čini nekako...ukočenom, no ideja i priča su ok, ti si dobro rekao, nisam odigrao nego isprobao, možda bi trebalo nastaviti i pohvatati priču.
Dat ću igri još jednu šansu, ako mi i dalje bude odbojna, jednostavno nije moj tip igre. 
Monkey Island and Syberia FTW! 
Ja nisam neki gamer i nisam nikad igrao takav tip igre osim onih flash igara ali ovo ću sigurno probat, izgleda zanimljivo..
@thuglife
Jesi ti to na nekoj konzoli igrao?
isprobao sam demo,
čini se kao sasvim solidna, prava old - school Point & Click avantura. Lokacije izgledaju prekrasno, rukom nacrtano, kao da gledate neki crtić. Možda su mogle imati malo više detalja, ali ok. Objekti koje trebate pokupiti u inventar se uklapaju u pozadinu, što bi možda mogao biti problem nekima. Zapravo jedini prigovor koji ja imam jeste u vezi glasova za koje je preočito da većinom vuku na njemački ili francuski, ali ipak slušljivi su. Iako na prvi pogled igra možda djeluje veselo, zapravo je protagonist jedan vrlo depresivan klaun sa vrlo tužnim pogledima na svijet oko sebe....
Uglavnom, vrijedi odigrati za sve koji vole ovakav tip igara; meni osobno bolje od Monkey Islanda, Syberie, Machinariuma, Vampyre Storya, a možda čak i Sam & Maxa.
Ovo sa youtube-a mi izgleda super, cim bude na snizenju na steamu kupujem 
@thuglife
Ne, na PCu.
@thuglife
Ne, na PCu.
Pa kad si prije igrao ako je tek objavljena?
Ili je igra stara pa sad neki event na Steamu, sniženja i to?
Jako me mnogo podsjeća na serijal Broken Sword 2 : The smoking mirror, jako sam obožavao tu igru, ako će biti dobra radnja, možda ju nabavim...
Ne, na PCu.
Pa kad si prije igrao ako je tek objavljena?
Ili je igra stara pa sad neki event na Steamu, sniženja i to?
Heh, vec se nekoliko dana moze 'skinuti', pa je izgleda to - to 
Ja sam definitivno "profi avanturist", ali nisam baš ljubitelj tog pod-žanra (fantasy). Tako da se društvo na Adventure Gamers.com uredno čudi što mi "The Longest Journey" ne spada u najdraže avanture. Ali mogao bih zaigrati ovu igru, jer mi grafički i dizajnerski djeluje jako dobro, a i inače preferiram "cartoon-style" kad je riječ o P&C igrama.
Evo nabavio sam je. Izgleda odlično. 2D crtani stil je sjajno izveden. Nadam se da će i priča biti dobra.