Objavljen Torchlight

poruka: 18
|
čitano: 1.975
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Objavljen Torchlight".
4 godine
moderator
Objavljen Torchlight

Krasna igra. Svakako preporučam isprobavanje demoa!

4 godine
Objavljen Torchlight

Moj prilog na sličnoj temi.

4 godine
RE: Objavljen Torchlight
Denis kaže...

Krasna igra. Svakako preporučam isprobavanje demoa!

Da, demo je baš fora. Igra je čisto ok ako čovjek ne očekuje brda i doline.

Fina igra da se ubije vrijeme dok ne dođu RPG teškaši. Definitivno preporuka.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2009 11:32 (MegaMass 2000).
4 godine
Objavljen Torchlight

Svakako za pohvaliti. Pored inspiracije u Diablu 1 i 2 treba spomenuti da je igra došla dosta dalje od toga. U sebe je ugradila dosta elemenata modernijih hack'n'slash RPG-ova. Jedna od stvari koju više cijenim je releasanje editora koji će userima omogućiti da gradte potpuno nove nivoe, štoviše potpuno nove koncepte igara sa postojećim engineom. Editor mi je fora jer možeš u roku 1 sekunde shiftati između njega i testiranja napravljenog rada/izmjene u radu :)

Kako god, word up za sve perspektivne male indie developere ^^

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
3 godine
Objavljen Torchlight

Baš probao demo i super igra za ubit vrijeme.

A i vidi se da su igru pravili bivši Blizzardovci. =)

3 godine
protjeran
Objavljen Torchlight

ajme

čim prođem Tita Quest bacam se na ovo

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
4 godine
Objavljen Torchlight

BTW ekipa igra je oko 20$ (ispod 100kn), ako vam se sviđa kupite je, podržite male firme.

More Li...
4 godine
Adisuki kaže...

editora koji će userima omogućiti da gradte potpuno nove nivoe

Nije li u Torchlight isti koncept da se mape generiraju kao kod Diabla?

Mislim da će editor doprinijeti raznolikim doradama i dogradnjama igre, što uveliko produžuje životni vijek.

3 godine
Objavljen Torchlight

Igra je predobra. Pravi "nastavak" diablu 2. Cak su muzika i zvucni efekti slicni... prakticki sve osim price.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2009 15:15 (meddle).
3 godine
Odlican RPG

Nisam mogo vjerovat kolko je slicna najnormalnijem RPGU tipa D2 i Titan Quest.... Cak sam se iznenadil sa nekim detaljima npr peta posaljes u grad da ti  proda stvari a ti nastavis igrat...PREDOBRO

Stvarno....hrpa itema....kategorizaijca odlicna...random spilje cak svaki put kolko sam skuzil.....random drop strasno...easy za igru i jako dobri detalji bez nekakvog naprezanja racunala...mislim igra ima onak 500Mb...Svaka cast moram rec

3 godine
Objavljen Torchlight

Igra je OK dok se ne zavrsi, a onda slijedi tesko razocarenje...

4 godine
Objavljen Torchlight

Evo upravo igram igru i moram reći da sam ugodno iznenađen. Igra mi je bolja od Titan Questa. Nevjerojatno je koliko sadržaja sadrži ova igra u 700 mb (!). Nisam baš neki fan akcijskih rpg-ova, ali ova igra je super zarazna. Po meni najbolji akcijski RPG ove godine.

http://www.youtube.com/user/sfdebris ---> recenzije Star Trek epizoda
4 godine
Objavljen Torchlight

Ja sam već prilično daleko, sve najbolje mogu reći o igri, samo....

Svaki put kad restartam ili ugasim komp, igra mi više ne radi - kao počne ulaziti u nju i nastane crni ekran kojeg se mogu rješiti isključivo restartom!!

Niti deinstall i install nije uvjek rješenje, sejval sam fala Bogu odma sejvse na drugo mjesto tak da barem nisam njih izgubil.

Da bi ponovo igral kad upalim komp moram napraviti sljedeće: pokrenuti igru - restartati - deintalirati igru - instalirati - pokrenuti - izaći - staviti sejvse - ući i igrati kolko dugo izdržim Mršti se

4 put sam bil u igri, 9 puta je instaliral za to!!

Win 7 imam, ne pali ni Xp SP3 compability mod...

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
4 godine
Objavljen Torchlight

Igra je pravo osvjezenje u svjetu RPG-a i prava stvar za opustiti se .

Steta sto je izasla sada kada je izasao Dragon Age jer ce joj to odnijeti mnogo igraca jer ipak je Dragon Age dugo iscekivan i kvalitetan RPG.

Necu zvaku , hocu kusur !!!
4 godine
Objavljen Torchlight

Igra je pravo osvjezenje u svjetu RPG-a i prava stvar za opustiti se .

Steta sto je izasla sada kada je izasao Dragon Age jer ce joj to odnijeti mnogo igraca jer ipak je Dragon Age dugo iscekivan i kvalitetan RPG.

Necu zvaku , hocu kusur !!!
4 godine
Objavljen Torchlight

Mene samo zanima dokle se može ova igra igrati?

Prešao sam scenarij i ubio ono čudoviše "Overseer" i nastavio raditi one sporedne questove dole desno od sela na groblju.

Igram na hard i 47 sam level al postaje pomalo dosadno stalno razbijati horde čudovišta bez ikakve radnje, samo pičim questove.

Radio, ne radio, svira radio!
2 godine
Objavljen Torchlight

Igra nema kraja.

Max level igrača je 100 a neznam dali se povećavaju leveli čudovišta ili oni ovise o levelu igrača.

Ako ovise o igrau onda dođeš do 100 i dalje ti je isto kao i prije samo nema više levelanja, a ako ne ovise o igračevom levelu nego o levelu tamnice u kojoj si onda sumnjam da bi dobio čudovište levela 150+.

4 godine
Monte Christo kaže...

Igra nema kraja.

Max level igrača je 100 a neznam dali se povećavaju leveli čudovišta ili oni ovise o levelu igrača.

Ako ovise o igrau onda dođeš do 100 i dalje ti je isto kao i prije samo nema više levelanja, a ako ne ovise o igračevom levelu nego o levelu tamnice u kojoj si onda sumnjam da bi dobio čudovište levela 150+.

Što se tiče levelanja otprilike sam tu negdje sa čudovištima, oni su oko par levela slabiji ovisi na kojeg naletim.

Sada se levelovanje odvija dosta sporije i trebaju mi otprile dvije tamnice za level.

Pomalo dosadi kada samo ideš i čistiš tamnice, mada me iznenadi povremni unique predmet dobrih karakteristika.

Radio, ne radio, svira radio!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice