Oblivion slavi 5 godina

poruka: 25
|
čitano: 1.556
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Oblivion slavi 5 godina".
2 godine
neaktivan
Oblivion slavi 5 godina

Mlako primljena  ..... što ne volim ovakve paušalne ocjene ljudi koji vjerojatno nisu ni igrali Oblivion. Igra je pobrala sve moguće relevantne nagrade od najeminentnijih časopisa i kritičara proglašena je i za najbolj RPG svih vremena i RPG godine i onda ovakav tekst. Baš sam razočaran. Ja osobno poznam ljude koji su ju igrali i po par puta što znači i koju godinu igranja i onda netko kaže mlako primljena .... bah ....

4 godine
Re: Oblivion slavi 5 godina

Najbolji RPG svih vremena? Možda u nekom paralelnom svemiru

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
21 mjesec
Oblivion slavi 5 godina

meni se nikako nije svidio Oblivion zbog grafike niti Morrowind mi se nije svidio. ja ću samo po traileru vidjeti kakav će biti Skyrim pa ću možda igrati. Izgleda super. Koliko sam ja igara igro sa super grafikom i gameplayom ja ne mogu više igrati igre starije od 4 godine  (maksimalno od 2006)

benjaminbrchina
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2011 12:32 (BigiSmals).
22 mjeseca
Oblivion slavi 5 godina

Pa meni upravo starije igre imaju najbolji gameplay. Grafika mi je dosta vazan faktor, ali ne mislim na to da treba biti uber-realna. Svaki tip igre ima svoj tip grafike...

Mes que un Club! FCBarcelona!
12 mjeseci
Oblivion slavi 5 godina

Oblivion je teško isprazno smeče sa dosadnim svijetom,.. morrowind je igretina koju su napravili stvarno pošteno, ogroman puni svijet sa puno više lokacija nego u ispraznom oblivionu,.. tako da morrowind rulez, uglavnom izasao je mod za morrowind koji uveliko poboljšava grafiku koja se moze mjerit sa današnjim naslovima,.. morrowind + mod obavezna preporuka

19 mjeseci
neaktivan
Cryogenic kaže...

Oblivion je teško isprazno smeče sa dosadnim svijetom,.. morrowind je igretina koju su napravili stvarno pošteno, ogroman puni svijet sa puno više lokacija nego u ispraznom oblivionu,.. tako da morrowind rulez, uglavnom izasao je mod za morrowind koji uveliko poboljšava grafiku koja se moze mjerit sa današnjim naslovima,.. morrowind + mod obavezna preporuka

morrowind mi je još uvijek najbolja igra koju sam ikad igrao, prelazio sam ju godinama, i dan danas nekad zaigram x)

ima jedan problem sa tim modom za poboljšavanje izgleda, na procesoru i6, 4 gb rama i crossfire spojene grafe od 512 mb rama, igra se vrti na katastrofalno malo fps-a

mod je preodličan, ali trebaš iznajmiti cloud računalo ako hoćeš igrati sa svim tim modovima uključenima

I’m the juggernaut b*tch.
4 godine
BigiSmals kaže...

meni se nikako nije svidio Oblivion zbog grafike niti Morrowind mi se nije svidio. ja ću samo po traileru vidjeti kakav će biti Skyrim pa ću možda igrati. Izgleda super. Koliko sam ja igara igro sa super grafikom i gameplayom ja ne mogu više igrati igre starije od 4 godine  (maksimalno od 2006)

onda radije gledaj HD filmove ako ti je kvaliteta slike bitna.. igre nisu za tebe, igrice možda već i da..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2011 13:39 (nixass).
19 mjeseci
neaktivan

zanima me što bi on rekao kad bi vidio minecraft bez ikakvih dodataka, u ranoj beti ili u alphi x)

ma nemora ni bit u alphi il ranoj beti, može i sad =)

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2011 13:41 (munjovoz).
4 godine
BigiSmals kaže...

Koliko sam ja igara igro sa super grafikom i gameplayom ja ne mogu više igrati igre starije od 4 godine  (maksimalno od 2006)

fantastičan kriterij, nema što.

http://vimeo.com/user2259197/videos
4 godine
neaktivan
DeeWiZarD kaže...

Mlako primljena  ..... što ne volim ovakve paušalne ocjene ljudi koji vjerojatno nisu ni igrali Oblivion. Igra je pobrala sve moguće relevantne nagrade od najeminentnijih časopisa i kritičara proglašena je i za najbolj RPG svih vremena i RPG godine i onda ovakav tekst. Baš sam razočaran. Ja osobno poznam ljude koji su ju igrali i po par puta što znači i koju godinu igranja i onda netko kaže mlako primljena .... bah ....

Dok kaže igrači RPG-a, misli na igrače Diabla. :D

4 godine
neaktivan
segregator kaže...

Istina. Morrowind je i dalje #1.

22 mjeseca
Oblivion slavi 5 godina

ja bi se složio.. morrowind je nedodirljiv za oblivion.. mislim da će ista stvar biti i sa novim nastavkom.

ne rade se više igre kao prije :D

4 godine
Oblivion slavi 5 godina

Oblivion je postigao odlične prodajne rezultate, ali kod starih TES igrača je mlako primljen, zašto? Pa zbog quest kompasa, najjadnije i najdosadnije priče ikad u TES igrama, zbog očajnog level scalinga, zbog konzolaškog sučelja, i više no duplo manjeg broja učlanjivih guildova i zbog činjenice da je Oblivion svojom politikom DLC-a revolucionirao tržište igara (na gore) ubivši dotad popularne expansion packove iliti ekspanzije. Jest da  su na kraju izbacili i ekspanziju, no uspjeh jadnih modova koji se plaćaju poput tekstura oklopa za konje se raširio kao virus na većinu developera. Danas naći ekspanziju za neku igru je stvarno rijetkost, nažalost.

4 godine
segregator kaže...

Možda nije najbolji, ali je jako dobar.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
19 mjeseci
neaktivan

ne bih se složio, prije bih rekao da je u trenucima zanimljiv, kad ideš dungeonima sa lukom i headshotove dijeliš, ili kad prvi put igraš arenu, pa ti je zanimljivo ali kad ga igraš 2 godine to ništa više nije ni dobro ni zanimljivo

nakon lv 30, svi itemi su na najvećem levelu, pa se efektivna snaga tvog lika dalje niti ne razvija

ma mogu pričat 3 dana što sve ima u morrowindu, oblivion nema ni petinu tog sadržaja, samo ima ubačenu novu mehaniku borbe i kretanja likova, ali ni to nije nešto značajno

ljudi koji nisu igrali morrowind neko značajno vrijeme nemogu ni realno procjeniti oblivion, ja kažem da je oblivion na brzinu sklepana osrednja igrica koja će ti se svidjet prvih par puta kad ju igraš a dalje nećeš ni igrat

argumenti? navedite mi jednu jedinu vrijednu i zanimljivu stvar koju možeš pronaći u nekoj bilo kojoj kući x)

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2011 17:58 (munjovoz).
19 mjeseci
Oblivion slavi 5 godina

ja oblivion volim, al te generičke misije zatvaranja vrata su mi bile malo gnjavaža. I nekako, al to je valjda do mene, ne vidim smisao daljnje igre kad završim glavnu misiju. Gubit vrijeme se može i na pametniji način. (da ok, igranje i je to  pored opuštanja, al neki put i naučiš nešto ako si takav da ideš s tim pristupom)

19 mjeseci
neaktivan
mrfkap knojre kaže...

ja oblivion volim, al te generičke misije zatvaranja vrata su mi bile malo gnjavaža. I nekako, al to je valjda do mene, ne vidim smisao daljnje igre kad završim glavnu misiju. Gubit vrijeme se može i na pametniji način. (da ok, igranje i je to  pored opuštanja, al neki put i naučiš nešto ako si takav da ideš s tim pristupom)

najzanimljivija stvar kad ideš okolo i kradeš po kućama.... nema ništa zanimljivo, 99.9% kuća u oblivionu nemaju ništa za ukrast osim hrane

najzanimljivija stvar koju možeš susresti kad ideš po mapi i bezveze kolješ okolo---- nema ništa zanimljivo osim shrineova, nemožeš naći niti jedan unikat ili nešto slično osim na shrine-u kojeg opet ne želiš posjetiti dok nisi dovoljno velik level da dobiješ najjači item po levelu

najteža stvar u igri je ubiti umbru na prvom levelu, i to sam uspio bez većih problema, mogu detaljnije opisati build ak vas zanima

fast travel & minimap koji ti sve pokazuje > nemoram ni komentirat

cijeli svijet izgleda u potpunosti isto, probajte usporediti sa izgledom morrowinda

tu i tamo neki zanimljivi quest, meni najbolji dio igre je thief's guild zadnji quest kad ideš provaljivat među slijepe monkove ili što god da jesu, a u ekspanziji main quest i dijalog sheogoratha, i kad završiš taj main quest, trebao bi biti bog i batina u realmu, a bome nisi ništa bolji nego što si bio

edit: knights of the nine je isto odličan dodatak, zaboravih ga napomenuti

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2011 18:16 (munjovoz).
22 mjeseca
Oblivion slavi 5 godina

A najgluplje mi je kako uopće nisu pazili u pola konverzacija... vlasnica taverna mi kaže kako jedva zaradi 5 golda za jednu godinu... a guard kaže "another day, another septim". Znači guard je u prosjeku 73 puta bogatiji od vlasnika krčme. Boga ti!

A najveća glupost mi je bila šta pola itema po defaultu ni NEMA cijenu... znači možeš ih samo dati za ništa... bogu hvala na modovima koji to popravljaju. Također je glupo to šta nekad jednostavno MORAŠ ubiti čovjeka... nije ko FO3 ili NV da možeš izbjeći borbu gotovo uvijek, a ubijanje uvijek.

Jedino šta je bolje nego u Morrowindu je stealth, koji je u MW bio stvarno patetičan, ali nije ni u Oblivionu nešto sjajno.

But... Oblivion je prvi RPG koji sam zaigrao, i da nisam igrao njega ne bih danas znao za mnoge druge, bolje RPGove. Stoga, hvala Oblivion.

Iznenađujuće, ali ja više volim Oblivion od MW... Morrowind je bolja igra, a Oblivion jednostavno više volim iz jednog razloga... sightseeing (Kad dođeš na sam jug zemlje i gledaš iz ruba Blackwooda prema moru, kad se spuštaš iz Brume prema IC, kad skineš mod koji ti dozvoljava da imaš kuću na vrhu White Gold Towera i gledaš sve oko sebe... divno). I servant of dawn mod :)

22 mjeseca
munjovoz kaže...
mrfkap knojre kaže...

najzanimljivija stvar kad ideš okolo i kradeš po kućama.... nema ništa zanimljivo, 99.9% kuća u oblivionu nemaju ništa za ukrast osim hrane

najzanimljivija stvar koju možeš susresti kad ideš po mapi i bezveze kolješ okolo---- nema ništa zanimljivo osim shrineova, nemožeš naći niti jedan unikat ili nešto slično osim na shrine-u kojeg opet ne želiš posjetiti dok nisi dovoljno velik level da dobiješ najjači item po levelu

najteža stvar u igri je ubiti umbru na prvom levelu, i to sam uspio bez većih problema, mogu detaljnije opisati build ak vas zanima

fast travel & minimap koji ti sve pokazuje > nemoram ni komentirat

cijeli svijet izgleda u potpunosti isto, probajte usporediti sa izgledom morrowinda

tu i tamo neki zanimljivi quest, meni najbolji dio igre je thief's guild zadnji quest kad ideš provaljivat među slijepe monkove ili što god da jesu, a u ekspanziji main quest i dijalog sheogoratha, i kad završiš taj main quest, trebao bi biti bog i batina u realmu, a bome nisi ništa bolji nego što si bio

edit: knights of the nine je isto odličan dodatak, zaboravih ga napomenuti

Ne, najteža stvar u igri je ubiti umbru na 100tom levelu, jer je u Oblivionu sve lakše dok si LVL 1 :D

19 mjeseci
neaktivan
DžavoŠepard kaže...

Ne, najteža stvar u igri je ubiti umbru na 100tom levelu, jer je u Oblivionu sve lakše dok si LVL 1 :D

ne, umbra je na istom levelu neovisno o tebi... grand champion je isto na istom levelu neovisno o tebi

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 1:54 (munjovoz).
21 mjesec
protjeran
BigiSmals kaže...

Tebi treba Minecraft. Novija igra pa bi ti se i grafika trebala svidjeti {#}

3 godine
Oblivion slavi 5 godina

Ali modding zajednica je stvarno naparavila odlican posao sa Oblivionom.

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
3 godine
Oblivion slavi 5 godina

Vrijeme nosi svoje!

Daggerfall je bio veći od Obliviona i svi smo šizili zašto je Morrowind tak "mali", pa je došao Oblivion koji je još smanjen, rekoše radi toga što će u manje prostora zgurati više sadržaja, konverzacija, itema, bla bla!

Al negdje po putu su se pogubili!

Da su odmah napravili svijet kao u expanziji koji je fakat na tragu ostatka, a ne ovaj di samo čekaš kada će robin Hood izletiti u tajicama, to bi bio pun pogodak!

Dosta toga mi nije valjalo, al sam ga završio u čast serijalu!

RPG ide prema takvom načinu -> pojednostavljenom, dakle nema više Morrowinda, Baldurs gatea, Planscapea, take it or leave it!

3 godine
toTheCore kaže...

Ali modding zajednica je stvarno naparavila odlican posao sa Oblivionom.

hahaha, baš tako!

ps malo me podsjeća na Armu(modovi)!

2 godine

Ako itko ima iskustva sa montiranjem velikih modova na TES4, neka se javi. 

Sarma - the best dish you`ll ever get!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice