Odbrojani dani solo igranja

poruka: 34
|
čitano: 2.912
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Odbrojani dani solo igranja".
4 godine

Glupost. Meni osobno multiplayer igre nikada neće biti jednako dobre kao singleplayer. Čak štoviše 95% vremena igram singleplayer.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
3 godine

singleplayer če uvjek postojati nikad neče umrijeti

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2009 0:59 (gamer2400).
3 godine
neaktivan

Nikad...

Core™2 Duo E7400,Gigabyte EP35-DS3,Sapphire HD 4670 512 MB DDR4, 2x 1GB Kingmax 800 MHz,Corsair 400W CX.
3 godine

Pa sad....tko zna što budućnost nosi,ali i meni je osobno draže odigrati single nego multiplay

( sa izuzetkom PES-a,gdje mi je puno veći gušt igrat u cooperative modu Vs AI  ili protiv nekog frenda)

S druge strane svi vrlo dobro znamo koju lovu beru proizvođači igara,odnosno izdavači- od igrača koji

igraju online -primjerice : WoW,tako da nije čudno ako se dogodi još i veći zaokret u  smjeru Multi Play-aBelji seMršti se

E5200/OC@3.75Mhz,GIGABYTE P-35 DS3-L,2Gb DDR2 Kingmax/OC@900Mhz,Gigabyte Radeon 4850 512Mb DDR3&Zalman cooler,HDD Seagate 320&500Gb Sata2,2x DVD Rom LG 18x,Fortron Bluestorm2 500W,Chieftec medium tower 2x120mm fan,5x92 mm fan,Lcd LG 19"-1440x900.
3 godine
RE: Odbrojani dani solo igranja
Jerkenovski kaže...

Nikad...

Hvala na sarkazmu
3 godine

Ma uvijek ce biti Singleplayer igara, nema sanse da Multiplayer prevlada.

Ima toliko puno igara koje su izvrsne u Singleplayeru stoga ne vidim razloga da vise takvih igara ne bude.

"1.6 billion Chinese are angry with Jack Bauer. Sounds like a fair fight."
3 godine
Prison Breaker kaže...

Ma uvijek ce biti Singleplayer igara, nema sanse da Multiplayer prevlada.

Ima toliko puno igara koje su izvrsne u Singleplayeru stoga ne vidim razloga da vise takvih igara ne bude.

kao i sve ostalo radi novca
4 godine
gamer2400 kaže...

scorpion667 kaže...

Glupost. Meni osobno multiplayer igre nikada neće biti jednako dobre kao singleplayer. Čak štoviše 95% vremena igram singleplayer.

Gornji kolega je donekle u pravu, a za scorpiona i njega mogu reći samo da je sve to stvar privikavanja, blago rečeno (u prijevodu - navlačenje, navika, ovisnost...).

Jednostavno se radi o paradigmi koju održavate u glavi. Dok tražite samo singleplayer igre i one vas jako zabavljaju, odlično, faktor zabavnosti je visok i sve štima. Međutim, kad počnete davati priliku multiplayer iskustvu tada ste na skliskom terenu (poput isprobavanja raznih opijata). Kod podosta gejmera tada dolazi do promjene paradigme i konačno singleplayer iskustvo postane pomalo bljutavo.

Ako tome pridodamo sve snažnije otuđivanje u stvarnom životu i prirodnu želju za socijaliziranjem, tada vidimo da će sve više vlasnika računala u virtualnom svijetu tražiti nadomjestak kroz razna "umrežavanja" s drugima, pa tako i kroz multiplayer igranje.

Vjerojatno je to imao u vidu onaj gospodin koji je predvidio "smrt" singleplayer igranja. Malo pretjerano, ali nije daleko. Čekajte, pa ćete vidjeti. Ili još bolje - pokušajte dati malo više priliku mrežnom igranju Osmijeh

scorpion667, NIKAD ne reci "nikad"...

Bolujem od sindroma PiTi, jeSt, Pit...
3 godine
neaktivan

meni nisu nešto online i multiplayer igre. vjeran sam singleplayeru.

AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1
4 godine

cod4 multiplayer je bolji nego singplayer

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
3 godine
vedrann kaže...

cod4 multiplayer je bolji nego singplayer

U tome se slazem s tobom.
U takvim igrama kao sto je Call of Duty MP ce uvijek biti bolji od SP.
"1.6 billion Chinese are angry with Jack Bauer. Sounds like a fair fight."
3 godine

Svaku igru koju kupim prvo odigram singleplayer, pa onda malo multiplayer ukoliko ima, al nikad mi nije bio multiplyer nesto izuzetno dobro, izuzev neki pucacina pa na istom serveru igrat protiv prijatelja, to je malo drugacija stvar

Singleplayer nemore izumrt

3 godine

ali devil may cry 4 nema mp ima samo sp koji razvaljuje sve

4 godine

Hmm...Ja mislim da će ostat sp, al da će morat nudit i vrlo kvalitetan mp, inače nitko neće kupit igru. Većina ljudi kupuje igru samo zbog mp-a.

Core 2 Quad Q6600@ 3.5 GHz, Thermatake Max Orb, Asus P5K PRO, 2X2GB kingmax, WD 500 GB, Nvidia GeForce 9800 GTX+, Antec 900, Logitech G15 + Razer Death Adder + Razer eXact Mat+Logitech Cordless Rumble Pad II
3 godine
protjeran

ja ni neznam koja je svrha gaminga ako ne doći doma s posla upalit komp, zavrtiti par igri i uživati sam sa sobom. Svaka čast iznimkama kao Cod serijal ili slično, ali ja osobno manje mislim i više uživam kad igram solo campaign ili mission lolViče

Q6600 , EX38-DS4, OCZ DDR2 4GB 1000MHz, HD4870 1G
3 godine

Je baza mp,a li nema do sp, više se uživiš i bolje

je jer igraš po svom nikoga ne slušaš i to je ono...

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
4 godine
neaktivan

Da, stvarno će se tako nešto dogodit kad to kaže jedan tako ozbiljan developer :D

Šta je on napravio da bi meni uopće trebalo bit stalo do njegovog mišljenja??

A usput, ne znam ako njima pada na pamet da ne igraju "igrice" samo 12-godišnjaci, nego i malo stariji ljudi... koji možda i nemaju po 6 sati dnevno za gubit igrajući se...

Meni je single-player zakon. Sjednem kad imam vremena bacim partiju, sejvam i drugi put nastavim...

Sve ove multi-player igre zahtjevaju previše vremena... dobro ajde, tu i tamo koji MP match u COD, ili takvom tipu igre... ili definitivno Starcraft :D (da, još igram jedinicu...)

4 godine

Ja sam se toliko zarazio multiplayer igrama da me više single player igre ne mogu zadržati ni pola sata, jednostavno su mi dosadne, čak ni hitovi tipa Crysis , Fear 2, Bioshock i sl. Od multiplayer igara igram CS:Sorce, COD 4, Grid... Bio sam navučen i na WOW ali sam se nekako skinuo.

q9300@3,00/Gigabyte X48-DQ6/ OCZ Reaper DDR2 @ 1066/ASUS 4870/
4 godine

o tome sta je bolje SP ili MP dalo bi se raspravljati danima... ali jedno je sigurno MP je zabavniji i puuuuno vise se igra i naravno neki puta postanete i ovisni (CoD 2, 4, WoW)... inače više volim MP ali uvijek najprije SP odigram dokraja...

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
4 godine

A MDK? A stara PSX igra Wild9? Sve se to pripisuje Davidu Perryju !!!!!

MDK... preodlična igra....

Ovo danas.... kome se može svidit dead space, need for speed ili prince of persia... ili druge izštancane igre... BLJAK

Vorsprung durch Technik
3 godine

pročitao sam taj članak to me posjeća kad je bernard stolar rekao " no RPG and 2d games" jer je mislio da te igre nisu za budučnost to je bila njegova politika tako isto ovaj ima politiku da sp igre nisu za budućnost što je glupost

4 godine
neaktivan

Meni je osobno recimo puuuno privlačnije odigrat neku zanimljivu SP igru sa odličnom pričom... nemam puno vremena za igranje pa mi i traje po mjesec dana, malo po malo... neki dobar zaplet, kakva animacija uzmeđu levela itd...

Jednostavno nemam takav doživljaj u MP... tamo je sve nekako ubrzano, kaotično... trčiš ubijaš... itd... A šta je najgore nema neke priče, a to je meni najzanimljiviji aspekt neke igre.

4 godine
Lightning kaže...

Meni je osobno recimo puuuno privlačnije odigrat neku zanimljivu SP igru sa odličnom pričom... nemam puno vremena za igranje pa mi i traje po mjesec dana, malo po malo... neki dobar zaplet, kakva animacija uzmeđu levela itd...

Jednostavno nemam takav doživljaj u MP... tamo je sve nekako ubrzano, kaotično... trčiš ubijaš... itd... A šta je najgore nema neke priče, a to je meni najzanimljiviji aspekt neke igre.

Čitaš mi misli!

Nema tog doživljaja kao u crysisu kada ti dođeš kroz raslinje dvama koreancima iza leđa, a oni sjede i gledaju more, ptice cvrkću more udara valovima o stijene , lišće se njiše i onda ih ja sa scarom pobijemSmijeh
Konfa: Phenom II x3 720BE@3,6GHz 1,45V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
3 godine
Lightning kaže...

100% se slažem s tobom jedino wow ima to i tamo neku pirću a cod 2 i cod 4 u mp nemaju nikakvu priču ali večina tih mp imaju svoju sp pa je teško se odvoiti i da samo pravi mp igrice
4 godine

Ma nikad se ovo nece dogodit! Bas me zanima kako ce napravit igre tipa: "Sherlock Holmes - The Awakened" u multiplayeru! Ova izjava je smjesna isto koliko je smjesna i ona igra o crvu (da me ubijes nemogu se sad sjetit kak se zove, iako sam ju jaaako puno igrao, mislim na onu igru sa slike uz ovaj clanak)!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
4 godine
Faerdhur kaže...
gamer2400 kaže...

scorpion667 kaže...

Gornji kolega je donekle u pravu, a za scorpiona i njega mogu reći samo da je sve to stvar privikavanja, blago rečeno (u prijevodu - navlačenje, navika, ovisnost...).

Jednostavno se radi o paradigmi koju održavate u glavi. Dok tražite samo singleplayer igre i one vas jako zabavljaju, odlično, faktor zabavnosti je visok i sve štima. Međutim, kad počnete davati priliku multiplayer iskustvu tada ste na skliskom terenu (poput isprobavanja raznih opijata). Kod podosta gejmera tada dolazi do promjene paradigme i konačno singleplayer iskustvo postane pomalo bljutavo.

Ako tome pridodamo sve snažnije otuđivanje u stvarnom životu i prirodnu želju za socijaliziranjem, tada vidimo da će sve više vlasnika računala u virtualnom svijetu tražiti nadomjestak kroz razna "umrežavanja" s drugima, pa tako i kroz multiplayer igranje.

Vjerojatno je to imao u vidu onaj gospodin koji je predvidio "smrt" singleplayer igranja. Malo pretjerano, ali nije daleko. Čekajte, pa ćete vidjeti. Ili još bolje - pokušajte dati malo više priliku mrežnom igranju Osmijeh

scorpion667, NIKAD ne reci "nikad"...

U tome što si rekao ima i nema istine. Zapravo je sve od osobe do osobe. Igrao sam hrpu MP igara, ali od njih jedino su mi se svidjeli Unreal Tournament (svi nastavci, al orginal je najbolji) i Trackmania. A ni u te dvije igre nisam nikada pretjerivao. Ja sam tip osobe koji voli pročitati dobru knjigu -> Znači volim kada ima priča, kada ima uvod, zaplet, vrhunac i rasplet. Toga u MP nema, a ako i ima praktički je neprimjetno. Ja uživam u dobroj priči (npr. Advent Rising, Half Life serijal, Mass Effect i hrpa drugih) i spreman sam igri progledati kroz prste samo ako je priča dobra. 
Drugi razlog što nemam volje igrati MP su cheateri ali i skilleri. Kakve mi koristi igrati COD s društvom kad me spraše 20 puta u jednoj minuti. Nemam ja vremena da se "treniram" u toj igri pa da budem barem približno dobar igrač kao i oni. Al zato kad se igra UT 3 zna se tko je "The King"Cool.
I konačno - treći razlog zašto ne volim MP igre je to da sebe nemogu zamisliti da igram jednu te istu igru 3 tjedna, a kamoli da je igram po godinu ili dvije........ili , nedaj Bože, još više.
Uglavnom ja SIGURNO mogu reći da nikada neću biti ovisan o MP-u.
Podrav Faerdhur
@Assasin : crv na slici se zove Earthworm Jim.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2009 1:19 (scorpion667).
3 godine
protjeran

nevjerujen da ce sa singlepler tako skoro ugasit i naravno da je sing boli od multi bar za mene ali i onako igranje na netu smatram da bi tribalo zabranit jer vlasnici servera debelo zarađuju na raji koja ćim se digne iz kreveta pali net i igraju igre na netu a ja to smatram bolesti ili ti ovisnosti

MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 2×1-TB-plus vanjski hd Maxstor-500gb NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
4 godine
scorpion667 kaže...
Ja sam tip osobe koji voli pročitati dobru knjigu -> Znači volim kada ima priča

Same here... To sam uvijek govorio u raznim temama. Ipak nas ima iz naraštaja koji je naučio čitati knjige, ponekad ići u kazalište, pa sad malo više cijenimo filmove i igre od novijih naraštaja.

scorpion667 kaže...

Drugi razlog što nemam volje igrati MP su cheateri ali i skilleri. Kakve mi koristi igrati COD s društvom kad me spraše 20 puta u jednoj minuti.
Nemam ja vremena da se "treniram" u toj igri pa da budem barem približno dobar igrač kao i oni.

I kao dodatak - gankeri po navici. Slažem se, takvi ogade igranje online. Međutim, isprobao sam i to da postanem vješt PvP borac (Guild Wars, Age of Conan), i osjećaj je vrlo sladak kada "kažnjavaš" okolo po mapi i pobjeđuješ, tako da razumijem te agresivce, ali s druge strane zaključio sam da to stvarno konzumira vrijeme i moraš se posvetiti toj igri i baš tom avataru da budeš jako vješt, a vremena toliko nema.

Ali ima i online igara koje ti nude sasvim suprotno iskustvo (Lord of the Rings Online, EVE Online), gdje je zajednica zrelija i igranje je 99% relaksacija. Tako da zaključujem kako treba pažljivo birati igru i posvetiti onoliko vremena koliko se može, a ako se u nečemu ne može onda je tu uvijek uninstall.

scorpion667 kaže...
Uglavnom ja SIGURNO mogu reći da nikada neću biti ovisan o MP-u.

Svaka čast. Baš kako kažeš, sve je to od čovjeka do čovjeka.

Bolujem od sindroma PiTi, jeSt, Pit...
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2009 8:25 (Faerdhur).
4 godine

SP neće izumrijeti. Neće niti MP. To su preopćeniti izrazi. Ima SPa koji su puno bolji MP, ali postoji MP koji su puno bolji od nekog SPa. Ja više volim MP, našao sam si ekipu i sad igram s njima, bio to CS, TF2 ili za koji tjedan L4D. Sa prijateljima je najzabavnije igrati! To pravilo vrijedi uvijek.

The cake is a lie! F*ck Master Chief and his assault rifles and rocket launchers. He only needs a F*CKING CROWBAR!
4 godine
protjeran

Nekako mi je MP puno zabavniji, no ako je igra dobra ni hrvanje s kompom (umjetnom inteligencijom) nije na odmet.

Zlo i Naopako
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice