E taj je za Vrapče!
Odigrao 8.000 sati White Knight Chroniclesa II
- poruka: 25
- |
- čitano: 1.471
- |
- moderatori:
F1-IVO
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nije njemu lako 
Poznato je da je dovoljno 10.000 sati vježbe u određenoj profesiji kako bi je se svladalo u potpunosti njemu je ostalo još samo 1700 navijam za njega :) Mislim da 362 dana za veterana wow-a je smješno mala brojka vidio sam accountove po 700+dana. Sad kad se sjetim svog playtime sramota me!
Poznato je da je dovoljno 10.000 sati vježbe u određenoj profesiji kako bi je se svladalo u potpunosti njemu je ostalo još samo 1300 navijam za njega :) Mislim da 362 dana za veterana wow-a je smješno mala brojka vidio sam accountove po 700+ sati. Sad kad se sjetim svog playtime sramota me!
šta si ti zabrijavo?igra je izašla u ljeto 2010,značo 18 mjeseci je vani,a on je igrao vec 12 mjeseci!!!kuzis?
onda kazeš treba 10k za savladati,on ima 8k a ti kažeš da mu treba još 1.3k,wtf?????
accounti po 700h+?pa ja imam više lotra,coda..itd na xf
おめでとうございます
:D
Poznato je da je dovoljno 10.000 sati vježbe u određenoj profesiji kako bi je se svladalo u potpunosti njemu je ostalo još samo 1300 navijam za njega :) Mislim da 362 dana za veterana wow-a je smješno mala brojka vidio sam accountove po 700+ sati. Sad kad se sjetim svog playtime sramota me!
šta si ti zabrijavo?igra je izašla u ljeto 2010,značo 18 mjeseci je vani,a on je igrao vec 12 mjeseci!!!kuzis?
onda kazeš treba 10k za savladati,on ima 8k a ti kažeš da mu treba još 1.3k,wtf?????
accounti po 700h+?pa ja imam više lotra,coda..itd na xf
Jutarnja nesređenosti mislio sam 700+ dana, i da je pisalo 8.700 sati zbilja sam nas*a. Mislim da sam čuo i za ekstemnije slučanje vjerovatno više od pola vremena je bilo afk.
Taj je sigurno na burzi rada. 
Taj je sigurno na burzi rada. 
ta je djete koje "puni sate"
trebaju i u japanu uvesti ko u koreji da malotljetnici ne smiju igrati poslije ponoci
lik je mala beba, moj frend je imao kroz 4 godine vise od 3 godine played time u wowu, preko 1000 dana
pa si mislite
inace frend je sad skroz ok, ne igra vec par godina nista
nije baš za pohvalu ali.. diablo 2 lod imam instaliran od 2001 i nisam ga nikad micao sa diska..
a sam bog zna kolko sam vremena proveo u igri, kolko memphisto i baal runova napravio..
Eh igram quake još od 1998 kako q2 q3 q4 tako i sad ql, ne u intenzivnoj mjeri ko kad sam bio mlađi al znao sam i ja u mlađim danima (bez posla-dijete) igrat po 12-15 sati dnevno....eh kad bi se to sve zbrojilo sigurno bi došlo nekih punih 6godina :D
Kazneno gonjenje ili prisilna hospitalizacija.
Drugog nema.
get a life
"Life" je relativan pojam.
Doduše, nije zdravo provoditi toliko vremena pred ekranom.
Ma to nije uopče tak puno evo ovaj ima preko 23 000 sati DoTA..
http://www.xfire.com/profile/azurecuzyeah/
I kakvih 200, 300, 500 sati otkad je WoW izaso, ako igrate 2-3 godine svaki dan i niste casual nub imate najmanje 1500 h, ja imam 4000 h a igram tek od kraja TBC i sad sam quito..
Ha ha, znao sam da je iz Japana.
nubara
"Life" je relativan pojam.
Doduše, nije zdravo provoditi toliko vremena pred ekranom.
ako provodiš barem pola vremena dostojan si odigrati half life 
prdenko ne igra opce taj playboy mansion nego je "haxao" da mu se broje sati od nekog drugog programa.
cheat engine - http://cheatengine.org/ - i onda dvije mogucnosti
1. nasao je adresu vremena u xfireu
2. upalio igricu i ubrzao je pomocu speed hack....
sto nije tako tesko
cheat engine - http://cheatengine.org/ - i onda dvije mogucnosti
1. nasao je adresu vremena u xfireu
2. upalio igricu i ubrzao je pomocu speed hack....
sto nije tako tesko
Yeah right....