OnLive u lipnju

poruka: 23
|
čitano: 1.669
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "OnLive u lipnju".
2 godine
OnLive u lipnju

vidio sam to, bilo bi to impresivno da se mogu kupit cijele igre preko onlive-a, i da naravno bude dostupan i ostalim zemljama osim SAD-a... ali ne vidim neke koristi jer na taj način i steam skoro funkcionira...

Dompa
2 godine
OnLive u lipnju

14,95 za prvih 25,000 pretplatnika tokom 3 mjeseca; koliko će biti drugima - to nije još definirano. Samo, kud ćeš skuplje od 15 dolara mjesečno samo da bi igrao besplatne demoe ...   nejasan mi je ovaj marketinški potez.

a koliko sam čuo, najveći problemi postoje s lagom, i grafika je u max 720p.   Grafika se neće svidjeti razmaženim derištima, lagovi većini korisnika. Al dobro, budući da se sve svodi streamanje real time videa, lag ovisi o brzini veze; ne o usluzi onlive.

:-)
3 godine
OnLive u lipnju

ovo cloud igranje je tesko sranje i nedo Bog da to zazivi ozbiljno i da je to buducnost gaminga.

15 dolara je previse za pretplatu i moraju se kupovati igre a rezolucija od 720p je preeeeemalaaa za danasnje pojmove

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
2 godine
neaktivan
RE: OnLive u lipnju
zoran123456 kaže...

14,95 za prvih 25,000 pretplatnika tokom 3 mjeseca; koliko će biti drugima - to nije još definirano. Samo, kud ćeš skuplje od 15 dolara mjesečno samo da bi igrao besplatne demoe ...   nejasan mi je ovaj marketinški potez.

a koliko sam čuo, najveći problemi postoje s lagom, i grafika je u max 720p.   Grafika se neće svidjeti razmaženim derištima, lagovi većini korisnika. Al dobro, budući da se sve svodi streamanje real time videa, lag ovisi o brzini veze; ne o usluzi onlive.

Nevjerujem da ce bit problema s lagom ako imas dobru vezu, znaci u americi bi sve trebalo bit perfektno.

crozoki kaže...

ovo cloud igranje je tesko sranje i nedo Bog da to zazivi ozbiljno i da je to buducnost gaminga.

15 dolara je previse za pretplatu i moraju se kupovati igre a rezolucija od 720p je preeeeemalaaa za danasnje pojmove

15 dolara amerikancima je kao 20 kn za nas.   Vjerojatno i neznas koliko je 720p, a da ti pokazem razliku između 720p i 1080p jedva bi je primjetio ako neigras na tv-u od 107 cm.

3 godine
Mene osobno ovo veseli.
Jedva čekam da zaživi i kod nas, sigurno je da ću biti jedan od pretplatnika.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
3 godine
OnLive u lipnju

OnLive ima smisla u SAD-u, Japanu ili bilo kojoj drugoj zemlji sa odličnim internet vezama, međutim kod nas (EU) baš i ne, a to se najbolje vidi iz Iw.net-a.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
3 godine
Ma radi se o tome da je IW net radio tako da mu je najbitniji upload hosta. A i tako je radio sasvim ok.

A što se tiče EU, imaju oni jako dobre veze.

Radit će to sigurno kako treba.
3 godine
OnLive u lipnju

Ovo je stvarno napredak i korak dalje po pitanju igranja. Samo se uvalis ispred ekrana i igras. Jos bi bilo fora kad bi se putem tog servisa mogla kupit igra i onda se bas uvalis u naslonjac, sve odatle rjesavas, kupujes igre, igras.

Pozdravljam ovu ideju, samo pitanje je kako ce  to sljakati. Nisam bas previse optimistican, ne znam, budemo vidjeli. A sto se mene tice ja svakako to necu koristiti. Nema meni nista bolje nego na PC-u igrati igre. :)

Ali inace, ako bude radilo kako treba, bit ce to super stvar.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
3 godine
Lud ko puška kaže...
zoran123456 kaže...

Nevjerujem da ce bit problema s lagom ako imas dobru vezu, znaci u americi bi sve trebalo bit perfektno.

crozoki kaže...

15 dolara amerikancima je kao 20 kn za nas.   Vjerojatno i neznas koliko je 720p, a da ti pokazem razliku između 720p i 1080p jedva bi je primjetio ako neigras na tv-u od 107 cm.

nemoj mi previse pametovati,razlika izmedu 720 i 1080 je najmanja kod filmova ali kod igara i grafike se jako primjeti a bogami se da primjetiti i kod filmova.neznam za druge ali ja sam igro igre na 720p prije 5-6 godina vrijeme je da se krene dalje.

doslo je doba zvijeri od grafickih i igrati dx11 igru na 720p je sranje

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
3 godine

Možda bude malo škakljivo prvih par godina ali dok bu minimalni upload/download par mega onda bu se videl pravi sjaj ovakvih servisa.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
3 godine
crozoki kaže...

nemoj mi previse pametovati,razlika izmedu 720 i 1080 je najmanja kod filmova ali kod igara i grafike se jako primjeti a bogami se da primjetiti i kod filmova.neznam za druge ali ja sam igro igre na 720p prije 5-6 godina vrijeme je da se krene dalje.

doslo je doba zvijeri od grafickih i igrati dx11 igru na 720p je sranje

Baš to, s ovim ti nece biti potrebna zvijer od graficke jer se nist ne desava na tvojem kompu, jedino za kaj bu graficka potrebna da baci sliku na monitor, ko da film gledas. Graficka se ne bude mučila sa renderiranjem milijardi poligona.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
3 godine
Uglavnom nadam se da če se pojaviti i kod nas...
3 godine
crowap kaže...
Uglavnom nadam se da če se pojaviti i kod nas...

kad nas to moze funkcionirati jedino ako se cijela mreza obnovi,sumnjam da bi to kod nas islo kako treba.

postoji masa ljudi koji imaju problema sa obicnim dslom a kamoli jos i ovo.

za ovo treba optika

3 godine
OnLive u lipnju

Ako ovo ikada proradi kako spada, onda ce krajnji (legalni) igraci biti u plusu.

Samo mi nesto govori da cijena nece biti tako niska, pogotovo kada vide koliki ce im biti troskovi pocev od ulaganja, struje, amortizacije pa na dalje...

2 godine

kad optika bude normalno u europi ko danas dsl onda će to imati smisla...

Dompa
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 21:34 (Dompa).
3 godine
OnLive u lipnju

naše veze još nemogu ovakvo nešto probaviti, ali bude došlo s vremenom, sigurno da jedva čekam!

It's gonna be Legen.......waait.....wait for it....DARY!!!
3 godine
neaktivan
Danny_HR kaže...
Ma radi se o tome da je IW net radio tako da mu je najbitniji upload hosta. A i tako je radio sasvim ok.

A što se tiče EU, imaju oni jako dobre veze.

Radit će to sigurno kako treba.
Ma da. Iw net je radio sasvim okej Sramim se Ja ne znam da li govoris za svoje iskustvo,ali ako govoris u globalu ni blizu okej.
Ako bude tako i onlive u europi funkcioniro mozemo se zaklat lopatom kako ce sve biti glatko. 
Pogotovo uzevsi u obzir prosjecni upload nas jadnih hrvata. Pogotovo ova zemlja nije sposobna nesto takvo prevtvoriti u dobar projekt.
Ipak mi dosta zaostajemo za brzinama, sto je na iwnetu,onlive-u vrlo bitno. Kazem ima iznimaka,ali generalno smo srednja zalost.
http://tridizajn.com/blog
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 23:57 (The chosen two).
3 godine
Da, govorim iz svoga iskustva.

Upload će ti ovdje biti puno manje bitan, kao i snaga računala budući da nećeš ti hostati igru niti će se ona izvoditi na tvom računalu.
Tvoje će računalo samo prikazivati sliku, tako da bi to usporedio sa npr. gledanjem videa na internetu, samo nešto malo više zahtjevno što se bandwidtha tiče.
3 godine

Ovo je totalni promasaj i nadam se da nikad nece zaziviti. Jer danasnji gameing i ono sto je mozete zaboraviti. Ovo je propast a samo igraci odlucuju dal ce ovo zazivjeti ili ne.

3 godine
OnLive u lipnju

Hm, ovo me podsjeća na vrijeme kad nisi mogao koristiti telefon kad je neko bio na internetu. Danas nećeš moći surfati kad netko u kući igra igru :) Ako imaš brata/sestru, tucite se tko će sada igrati jer TCOM ne dopušta dvije igre u isto vrijeme. Da, i nema sapunica za baku preko MAXTva u to vrijeme.

(Žalim za danima kad nije trebala nikakva veza na net za igranje igre).

Mene jedino zanima kako će riješiti lag igre na tvoj imput. Ako ne riješe, jedino će se igrati igre na poteze i avanture.

720p?! - A ništa, idem izvaditi stari 17'' ekran iz podruma :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 23:22 (Elles D.).
3 godine
LevaOpaki kaže...

Ovo je totalni promasaj i nadam se da nikad nece zaziviti. Jer danasnji gameing i ono sto je mozete zaboraviti. Ovo je propast a samo igraci odlucuju dal ce ovo zazivjeti ili ne.

Elles D. kaže...

Hm, ovo me podsjeća na vrijeme kad nisi mogao koristiti telefon kad je neko bio na internetu. Danas nećeš moći surfati kad netko u kući igra igru :) Ako imaš brata/sestru, tucite se tko će sada igrati jer TCOM ne dopušta dvije igre u isto vrijeme. Da, i nema sapunica za baku preko MAXTva u to vrijeme.

(Žalim za danima kad nije trebala nikakva veza na net za igranje igre).

Mene jedino zanima kako će riješiti lag igre na tvoj imput. Ako ne riješe, jedino će se igrati igre na poteze i avanture.

720p?! - A ništa, idem izvaditi stari 17'' ekran iz podruma :)

ajd fala Bogu da se netko slaze samnom :)  nedao dragi Bog da ovo zazivi :)

15 dolara je sad u americi u europi vjerojatno 15 eura :),kako bi se to trebalo placati nedaj boze potpisivati neke ugovore na godinu ili vise kao za net ili telefon a poslje ako bi ovo istisnulo obicni pc i konzolu mogu da dizu cijenu do neba a mi tu nista nemozemo ,trebao bi biti online i kad zelis igrati singleplayer ma prestrasni su ti cloud koncepti nedao Bog da to zazivi u bilo kakvom obliku.

3 godine
OnLive u lipnju
3 godine
OnLive u lipnju

ako se ovo ukorijeni-odzvonilo piratima! a vjerovatno hoce. a mozda i ne, ati/amd i nvidia bi popusili love i love. tj tko bi onda kupovao skupe grafe?! a da je mentalno stabilan. osim onima kojima treba zbog posla. bit ce zanimljiv razvoj cijele te situacije.

i solve my problems with the gun
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice