OnLive u praksi

poruka: 12
|
čitano: 1.168
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "OnLive u praksi".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: OnLive
3 godine
protjeran
OnLive u praksi

ne znam kako im se samo dalo pisati toliko puno o takvom EPIC FAILU  kao što je OnLive

Hedonism Is My LifeStyle
2 godine
RE: OnLive u praksi

odlična zamisao, ali treba još pričekati, za sada i da je dostupno to kod nas nebi još uzimao, ali kako vrijeme prolazi možda poprave.

Sve u svemu dobra ideja, al u praksi nije baš nešto za sad...

I najjače mi što kad kupiš igru ( trenutne koje jesu ) vrijede ti do 2013, ti zapravo nisi kupio igru, to se smatra posuđenim...

Dompa
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.7.2010 14:16 (Dompa).
3 godine
Dompa kaže...

I najjače mi što kad kupiš igru ( trenutne koje jesu ) vrijede ti do 2013, ti zapravo nisi kupio igru, to se smatra posuđenim...

A i to da igru platiš isto kao da si je kupio u trgovini na DVD-u, a tamo nemas vremensko ograničenje, također još treba uračunati u to i mjesečnu pretplatu od 15$.

4 godine
OnLive u praksi

glupost, samo da to nikad ne zazivi.

2 godine
OnLive u praksi

Taj OnLive promašaj ko i kartica Ageia PhysX.

3 godine
protjeran
OnLive u praksi

Koliko sam ja shvatio ti ne mozes kupit niti jednu igru trajno. Ti u biti samo posudjujes igre na odredjeni period sto je totalno glupo jer placas igre po punoj cijeni. Npr. Batmana jedino mozes posudit samo na 3 ili 5 dana. Sto ako ja ne stignem prec igru u odredjenom vremenu? Trebam ponovo "kupit" igru sto je totalno retardirano...

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.7.2010 17:27 (krayzie).
3 godine
OnLive u praksi

Po tekstu ti igru možeš ''kupiti'', tj. platiš punu cijenu i oni ti obećavaju da će igra biti dostupna bar do 2013. iako ja čisto sumnjam da će mnoge od tih igara biti dostupne nakon tog vremena tako da bi to bilo dugo posuđivanje, dok za neke igre imaš opciju te posudbe za 7$-9$ po naslovu na par dana.

4 godine
OnLive u praksi

Za ovakav način igranja jednostavno još nije došlo pravo vrijeme. A upitno je hoće li ikada i doći jer se ljudima baš i ne sviđa ovaj koncept da igre možeš (na kraju krajeva) samo posuditi.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
3 godine
OnLive u praksi

Najblesavije je sta moras placati pretplatu i jos kupovati igre na odredjeno vrijeme koje su gotovo istim cjenama kao steam Neodlučan

Nikako mi se ne svidjaju te pretplate... nikako!

4 godine
OnLive u praksi

I dalje polažem velike nade u OnLive servis. Netko mora početi. A ideja je toliko dobra da je to strašno.

Scorpion kaže da ekipa ne prihvaća, međutim ekipa ne prihvaća ništa novo, jer u principu gledaju samo ravno poput konja na kočiji.

Cloud computing je budućnost, kako u poslovnom svijetu tako i u gamingu. Siguran sam da ću uzeti ovakvo što čim budem mogao, jer kao što sam prije rekao, smatram da je ovo najidealnija varijanta.

Na stranu sada cijene, one će se formirati ovisno o feedbacku korisnika. Ovakva usluga je još u povojima, ali siguran sam da će na kraju ispasti dobro.

Sjetite se početaka digitalne distribucije igara? Koliko vas je tada bilo skeptično? Sjećam se dana kada su ljudi mahom govorili da je bolje kupiti fizički disk (i ja sam bio jedan od tih) i danas takvi postoje, al sve ih je manje.

Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica
3 godine
OnLive u praksi

Dosta sam skeptičan prema ovom načinu igranja. Ja preferiram imati igre na vlastitom kompu. Nisam siguran da će ovo zaživjeti, a ako da onda samo među određenim skupinama. Jedan od razloga zašto ovo neće biti prihvaćeno je piratstvo. Recimo da više nema kupovanja igara u dućanima ili preko digitalne distribucije, da to sve zamijene servisi kao OnLive. To bi bilo smrt piratstva, a svi mi znamo koliko je piratstvo rašireno po svijetu ( Rusija, Indija, istočna Europa...). Ljudi to nikada neće masovno prihvatiti zbog toga i još nekih razloga.

Only a dead noob is a good noob.
3 godine
No nitko nemože reči da je ovo toliko loše,ovo je početak mada i nije najbolje svakako, sa vremenom bi se to polako trebalo poboljšavati i biti praktično za svakoga...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: OnLive
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice