Onyxia opet aktualna

poruka: 13
|
čitano: 1.444
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Onyxia opet aktualna".
4 godine
Onyxia opet aktualna

Ako netreba 40 ljudi za Onyxiu nego 10-25 onda je jasno da to vise nije to.

- Psiho246
2 godine
Onyxia opet aktualna

Mozete li mi objasniti sta je to Onyxia?

3 godine
RE: Onyxia opet aktualna
stevan94 kaže...

Pročitaj članak i vidi sliku...

Ma daj pogledaj ježa ponovno, pa 'ko ga ne bi htio..
3 godine
stevan94 kaže...

zmajica koju sam sve do danas kao paladin mogo solirat

Xfire: inferno2912
3 godine
Onyxia opet aktualna

Ma wow je postao smece...

2 godine
Bitanga kaže...

Ma wow je postao smece...

A ti si kao neki profesionalni recenzent igara ili nešto tako?

Zašto uopće komentiraš kad ti je smeće?

3 godine
Onyxia opet aktualna

Nije smeće, ali više nije ono što je bio. Sada ga sve više razvodnjuju sa svakim novim patchem i ekspanzijom da bude pristupačniji masama. Nekima se sviđa a nekima ne, meni i ne tako da sam odustao od WoW-a, ali ipak je WoW najzaslužniji za popularnost MMORPG-a.

3 godine
Onyxia opet aktualna

Igram ga aktivno već 3 godine,ili 4...hm.whateva.

OD patcha 3.2 WoW je krenio lošim,jeftinim putem....točno se osjeća da dizajnere igre više ne boli k...ac da igra ima kvalitetu.

Zamislite fantastičnu piceriju za koju nitko ne zna u početku,a onda počinje navala....i počmu upotrebljivat jeftin sir,ne peču je u kamenoj peći više jer stane ih 8 odjednom u električnoj,ne čiste više inćune od kostiju...i tako (za vašu informaciju piešm ovo gladan,taman pred večeru).

Uglavnom...šta slijedi...Ulduar 25 al ovaj put sropa T9.5 ? Naxx koji će dropat T10.5 ? Mislim,znam da će Ice Citadel dropat T10 ali eto dramatiziram malo.

I cijela ideja 'bring the player not the class' - je TOTAL BULLSHIT ! Dajte 10 ak DK-a u raid i eto riješenio je tenknje i dps,a za hilere ćemo uzet onog retri paladina pvp-aša,ima on nešto hiling opreme.

A nadalje svaki imalo ozbiljni raiding guild je naravno prepun egoista bolesnih u glavi..pa ćeš ili suck it up to them,ili napravit DK-a i reć 'inv' ili se čak eventualno potrudit oko alikacije na forumu di ćete inv kad vide da imaš DK-a.

A onda tu je server lag SVAKE srijede navečer,zaboravite na raidanje te večeri i neke random večeri tijekom tjedna dok ne resetiraju server.

Možda zvuči QQ ali nije,naigrao sam se kao dps warrior svih raida od TBC-a,prije kojeg sam kao noob taman levelao na 60.Rasturivao sam sve 'real dps class' od tad pa do danasi uvijek sam nalazio neki gušt u igri koji bi me tjerao da ostanem u raidu do kraja,svakog dana gotovo,iako se dižem u 5 ujutro za posao...ali ovo šta su napravili od Coloseuma a sad od nanovog recikliranja s Onyxiom,pa isti tier za armora class...užasno.Budite sigurno da ovim trenutnim stanjem igre WoW nikad ne bi zaživio sadašnju popularnost.

Ne bi to oni radili da ima ijedna MMORPG igra koja je imalo blizu adiktivnosti WoW-u.Nije,nema je i neće je nikad biti.

WoW je postao čudovište. I'm afraid i created a monster - riječu su Freddie Mercurya komentiravši live performance Queena.Isto vrijedi i za WoW od strane Blizzarda,čak ni njihov next-gen MMORPG neće ni pokušati parirati WoW,a tako sam se nadao da će njegovim izlaskom WoW ići u mirovinu.No neće.12 miliona razloga zašto neće je jako puno razloga.

4 godine
Onyxia opet aktualna

WoW je više od MMOa, WoW je ikona, način života. Ne govorim to jer sam totalni fanatik za igrom (igrao sam ju mjesecima i godinama ali po 2-3 sata na dan i to ne svaki dan u tjednu), nego je to činjenica za preko 10 milja ljudi.

Ja se trenutačno odmaram od njega i igram hrpu singlica koje su mi promakle dok sam peglao WOTLK, ali kroz koji mjesec ću mu se ziher vratiti i nabrijati se za nadolazeći Cataclysm Namigiva

To što približavaju masu sadržaja casual gamerima apsolutno pozdravljam jer niti sam nemam vremena po čitave dane grindati za neku epic opremu, a kako i casual gameri plačaju punu cijenu pretplate fer je da budu u mogućnosti vidjeti sve sadržaje za koje davaju lovu.

Lijep pozdrav ;)
3 godine
Bugsy kaže...

A ti si kao neki profesionalni recenzent igara ili nešto tako?

Zašto uopće komentiraš kad ti je smeće?

Igrao sam WoW 4 godine, ali nakon patcha 3.2 vise nemam namjeru.

QFlash je dobro sve srocio. /clap

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2009 21:31 (Bitanga).
3 godine
Onyxia opet aktualna

Igrao sam WOW manje od godinu.

Bio je in neko vrijeme.

Sada igram Eve online i jedan server z sve igrače je nešto nenadjefivo!

4 godine
Onyxia opet aktualna

Evo baš sam dobio Bloodfang Mask... ponovno. Fora je fight, prelagano :) Sad cemo 25 man probat :)

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com
4 godine
QFlash kaže...

Igram ga aktivno već 3 godine,ili 4...hm.whateva.

OD patcha 3.2 WoW je krenio lošim,jeftinim putem....točno se osjeća da dizajnere igre više ne boli k...ac da igra ima kvalitetu.

Zamislite fantastičnu piceriju za koju nitko ne zna u početku,a onda počinje navala....i počmu upotrebljivat jeftin sir,ne peču je u kamenoj peći više jer stane ih 8 odjednom u električnoj,ne čiste više inćune od kostiju...i tako (za vašu informaciju piešm ovo gladan,taman pred večeru).

Uglavnom...šta slijedi...Ulduar 25 al ovaj put sropa T9.5 ? Naxx koji će dropat T10.5 ? Mislim,znam da će Ice Citadel dropat T10 ali eto dramatiziram malo.

I cijela ideja 'bring the player not the class' - je TOTAL BULLSHIT ! Dajte 10 ak DK-a u raid i eto riješenio je tenknje i dps,a za hilere ćemo uzet onog retri paladina pvp-aša,ima on nešto hiling opreme.

A nadalje svaki imalo ozbiljni raiding guild je naravno prepun egoista bolesnih u glavi..pa ćeš ili suck it up to them,ili napravit DK-a i reć 'inv' ili se čak eventualno potrudit oko alikacije na forumu di ćete inv kad vide da imaš DK-a.

A onda tu je server lag SVAKE srijede navečer,zaboravite na raidanje te večeri i neke random večeri tijekom tjedna dok ne resetiraju server.

Možda zvuči QQ ali nije,naigrao sam se kao dps warrior svih raida od TBC-a,prije kojeg sam kao noob taman levelao na 60.Rasturivao sam sve 'real dps class' od tad pa do danasi uvijek sam nalazio neki gušt u igri koji bi me tjerao da ostanem u raidu do kraja,svakog dana gotovo,iako se dižem u 5 ujutro za posao...ali ovo šta su napravili od Coloseuma a sad od nanovog recikliranja s Onyxiom,pa isti tier za armora class...užasno.Budite sigurno da ovim trenutnim stanjem igre WoW nikad ne bi zaživio sadašnju popularnost.

Ne bi to oni radili da ima ijedna MMORPG igra koja je imalo blizu adiktivnosti WoW-u.Nije,nema je i neće je nikad biti.

WoW je postao čudovište. I'm afraid i created a monster - riječu su Freddie Mercurya komentiravši live performance Queena.Isto vrijedi i za WoW od strane Blizzarda,čak ni njihov next-gen MMORPG neće ni pokušati parirati WoW,a tako sam se nadao da će njegovim izlaskom WoW ići u mirovinu.No neće.12 miliona razloga zašto neće je jako puno razloga.

Respect od jednog (bivseg) dps warriora drugome. :)

Drago mi je da postoji jos neko ko zna cjeniti i igrati warriora.

Ako znas igrati warriora, nema te klase koje ce te nadmasiti u dpsu.

Takodjer odlican post i sve je istina osim sto se meni sve to pokvarilo i zgadilo jos prije Wotlk-a.

- Psiho246
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice