Ma ova igra je pala u zaborav, još da su dedicated servere izdali na vrijeme možda bi preživjela ali ovako ne.
Mislim da su i oni toga svijesni.
Ma ova igra je pala u zaborav, još da su dedicated servere izdali na vrijeme možda bi preživjela ali ovako ne.
Mislim da su i oni toga svijesni.
Da, šteta što su od originalne legende napravili samo još jedan 'military sim shooter' koji mada ima pristojnu grafiku nije ni do koljena jedinici u smislu igrivosti 
Na kraju je ArmA ipak bolja.
SP kampanja i priča su doista ispod razine prvog flashpointa...ispalo je da su jedini aduti ove igre dobra optimizacija i uistinu mali broj bugova koji inače "krase" flashpoint 1 i njegove spiritualne nasljednike (ARMA 1 i 2)
of:dr je dosta realna igra, ali zato što nema dedicated servera ona ima dost malo igrača.... šteta za ovakvu igru
America's Army je bolja od svih sličnih, makar su se sa novom verzijom pokvarili.
M operation flashpoint i arma su smece 

.ubaci te usred akcije
nigde price nigde nista samo glupani to mogu igrati ma nek ide u p.m ta realisticna borba kad igra je besmislena gora je od crysisa nebi je rpeso ni kad bi mi neko platio
E zato odigraj orginalni flashpoint koji ima odličnu priču za FPS simulator, i vrlo važno ne ovako nelogičnu i glupu kao OF 2 (da ameri pomažu rusima da pobjede 1000 kineza, smiješno). Usto flashpoint ima bar troduplo više misija u kojima vozimo tenka, helića, avionskog lovca i šta ja znan sve ne. Ovo se ne zaslužuje zvati Flashpoint 2.
kad se samo sitin zadnje misije flashponta kad se svi likovi s kojima igramo SP kampanju nađu na piću u lokalnoj birtiji. RESPECT