Za ovisnike o WoW-u

poruka: 14
|
čitano: 2.445
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Za ovisnike o WoW-u".
2 godine
Za ovisnike o WoW-u

Joj Wow, taj užaš od igre nikako da propadne, što je najgore mmorpg može biti vrlo isplativ  i sa debelo ispod milion korisnika tako da WoW će nažalost biti još duuugo s nama.  

2 godine
RE: Za ovisnike o WoW-u
lunar3force kaže...

Joj Wow, taj užaš od igre nikako da propadne, što je najgore mmorpg može biti vrlo isplativ  i sa debelo ispod milion korisnika tako da WoW će nažalost biti još duuugo s nama.  

Kako možeš reći "nažalost" WOW je jedna od fenomenalnih igara, samo je problem što si je nemogu svi priuštiti i imati toliko vremena za igranje... Plač

365 dana za kompom :)
3 godine
Za ovisnike o WoW-u

Ovo je pretjerano, časopis o samo 1 hebenoj igri?

Ovo će kupovat samo najveći frikovi koji cijeli dan peglaju wow.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
4 godine
Za ovisnike o WoW-u
To su trebali izbaciti prije 2 godine, kada je WOW bio na vrhuncu po popularnosti...
4 godine
Phobocaster kaže...
lunar3force kaže...

Kako možeš reći "nažalost" WOW je jedna od fenomenalnih igara, samo je problem što si je nemogu svi priuštiti i imati toliko vremena za igranje... Plač

Hehe, WoW je izvrsna igra (meni bio), al ne treba više tolko vremena za igrat (zato i kažem bio)... Dok se sjetim orginala, suze mi na oči krenu, jooj e, dobit attunement za onyxiu...Izlanuo se, pa dok su se honor bodovi dobivali raidanjem gradova...danas je sve lagano, frend mi je equipal lika sa 5-6 epica u tjedan dana, heh, a nekad smo se mučili mjesec dana za to...joj, samo da nije faksa, da se malo vratim u Azeroth...Plač

"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid
3 godine
Za ovisnike o WoW-u

E ljudi imam windows 7 i zanimam me kako da napravim (ako se može) da mi ikonica wowa bude neka druga koju ja hocu staviti ili da se ne vidi dolje kad je wow pokrenut. Kontate xD tak kad mi neko pogleda u komp da ne vidi da je wow pokrenut samo spustim prozor i to je to. Znaci da ikonica bude drukčija. PROBAO sam promijeniti, ali kada prođe onaj launcher dolje se vidi opet W ikona. Pa jel ima neko rješenje za pritajeno igranje wowa xD. Hvala svima!

http://i39.tinypic.com/2s01xyg.jpg
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.12.2009 13:34 (Mateo2307).
2 godine
Za ovisnike o WoW-u

Ma WoW je odlična igra ali njegovo najbolje vrijeme ( vanilla i tbc) je davno prošlo i bilo bi bolje da ga nema. Sada je igra užaš za PC industriju jer milioni igrača igraju zamo jednu igru umjesto da kupuju i igraju i druge naslove + zbog WoW Blizzard nije ništa izbacio već koliko dugo?

4 godine

Ima rješenje. Zaboravih kako se zove, ali kad se instalira taj programčić, imaš više desktopa za izabrati. Na svakom pokrenuto nešto drugo, pa eto i rješenje za tvoje probleme.

3 godine
protjeran
Za ovisnike o WoW-u

jako čudno da su tek sad izbacili taj časopis,   CCP izdaje časopis za EVE Online a imaju samo oko 300 000 pretplatnika

Hedonism Is My LifeStyle
2 godine
Mateo2307 kaže...

E ljudi imam windows 7 i zanimam me kako da napravim (ako se može) da mi ikonica wowa bude neka druga koju ja hocu staviti ili da se ne vidi dolje kad je wow pokrenut. Kontate xD tak kad mi neko pogleda u komp da ne vidi da je wow pokrenut samo spustim prozor i to je to. Znaci da ikonica bude drukčija. PROBAO sam promijeniti, ali kada prođe onaj launcher dolje se vidi opet W ikona. Pa jel ima neko rješenje za pritajeno igranje wowa xD. Hvala svima!

Kada prođe launcher dolje se opet vidi ikona wowa jer launcher.exe (ili kaj već) samo pokreće wow.exe kada klikneš play, ti si vjerojatno promijenio samo ikonu od launchera, trebaš otići u wow folder i promijeniti ikonu od wow.exe (ili tako nekaj).

3 godine
protjeran
Za ovisnike o WoW-u

Ajme kad cujem pastire kad poćnu govorit protiv wow-a bez ikakvog poštovanja prema virtulnim svijetovima

Nisam nikad igrao, vjerovali ili ne, ali ja zadnjih 10 godina svog života (ako sve bude u redu da kucnem udrvo) planiran provest u wow-u (za kojeg postoji mogućnost da proživi do tada) ili slićnom

pušit marihuanu i eventualno (ako se uspije nabavit) žvakat lišće koke

biti će to prekrasno i epićno razdoblje prije smrti

amen

Mrzitelj misonarskog seksa
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2009 10:50 (kiki30o0).
2 godine
kiki30o0 kaže...

Ajme kad cujem pastire kad poćnu govorit protiv wow-a bez ikakvog poštovanja prema virtulnim svijetovima

Nisam nikad igrao, vjerovali ili ne, ali ja zadnjih 10 godina svog života (ako sve bude u redu da kucnem udrvo) planiran provest u wow-u (za kojeg postoji mogućnost da proživi do tada) ili slićnom

pušit marihuanu i eventualno (ako se uspije nabavit) žvakat lišće koke

biti će to prekrasno i epićno razdoblje prije smrti

amen

respect & potpis Namigiva  to su riječi iz duše!

365 dana za kompom :)
4 godine
Za ovisnike o WoW-u

Časopis je sasvim ok za sve zaljubljenike u WoW, pa i casual gamere koji pikaju spomenutu masovku Namigiva

Biti će s vremenom i PDF-a za skinut preko torrenta ziher (ako već nema) Belji se

Što se tiče prigovaranja na WoW reči ću samo jedno: igra stara preko 5 godina još uvijek drži uvjerljivo najveću gamersku zajednicu među MMO igrama. To sve govori.

Lijep pozdrav ;)
3 godine

dali se moze ovisnost o wowu danas usporedit s facebook ovisnošću?

koliko ga igrate na dan,dali ga igrate svaki dan i dali pokusavate odrzat neku ravnotezu,uglavnom ja nisam nikad igro orginal,al sam igro privatni,i evo nisam dugo igro i opet me vuće nesto,tako da se osjecam ko neki ovisnik o cigaretama,ali to samo kad sam doma kad nemam nist za radit pa onda zujim po face-u

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.12.2010 21:19 (cale).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice