Pachterova predviđanja

poruka: 10
|
čitano: 696
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Pachterova predviđanja".
4 godine
Pachterova predviđanja

Apsolutno se slažem, od kada sam prvi puta vidio ideju OnLivea smatrao sam da će to biti nešto veliko i uspješno.

I dalje to mislim i sigurno je samo da ću ga, ukoliko mi bude dostupan, uzeti istog trena i probati.

Cloud FTW.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
4 godine
Pachterova predviđanja

Taj servis ce zazivjeti, tu nema dileme, samo kad se veze srede, tj. kada latencija, bandwith i cijene budu prihvatljivi. Kolko ce to utjecati na konzole nemam pojma. Konzole nude vise stvari osim pukog igranja (PS za primjer) i mentalitet ljudi prema novim tehnologijama je skoro uvijek dosta konzervativan. Vidjet cemo.

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
20 mjeseci
protjeran
Pachterova predviđanja

Živio Patcher!

hello felow babys!Smijeh

Ne ne slažem se da će ovakav vid gaminga ikada zaživjeti

svake se godine povečava veličina igre i njihova glad za resursima a brzine konekcija to jednostavno ne prete

dok če mo mi  imat 20mb/s to će bit oko prosjeka a igre će se tolko napredovat da im to jednostavno neče bit dosta.

A i dajte si zamislite da  svi vlasnici konzola počnu igrat preko clouda,kolki bi to serveri trebali bit

2 godine
Pachterova predviđanja

zašto ne bi zaživio ? To što mi na balkanu nemamo dobru vezu (dobro, ja je imam, 10 megabita Izlanuo se  ) ne znači da ostatak civiliziranog svijeta nema tehničke uvjete.

Mi definitivno nismo centar svijeta,   ne treba gledati uspjeh neke tehnologije prema našim standardima  Neodlučan (hrvatski mi bio -2)

Meni bi isto tako bilo super ovo isprobati !

http://www.sosomoso.com - meet nice people!
2 godine
RE: Pachterova predviđanja
E. Rommel kaže...

Živio Patcher!

hello felow babys!Smijeh

Ne ne slažem se da će ovakav vid gaminga ikada zaživjeti

svake se godine povečava veličina igre i njihova glad za resursima a brzine konekcija to jednostavno ne prete

dok če mo mi  imat 20mb/s to će bit oko prosjeka a igre će se tolko napredovat da im to jednostavno neče bit dosta.

A i dajte si zamislite da  svi vlasnici konzola počnu igrat preko clouda,kolki bi to serveri trebali bit

kakve veze ima veličina igre s propusnošću ? Već svi vrapci na grani znaju princip onLivea: igra se izvodi na cloudu, tebi u realnom vremenu stiže slika (screenshot 30 frejmova u sekundi ili tako nešto). Zato je potrebna dobra veza i flat rate :))

Najveća dva minusa svode se na LAG i na ... cijenu servisa. Ali recimo igrati civilization V ili nešto slično,a ma koga boli briga za lag :-))

http://www.sosomoso.com - meet nice people!
2 godine
neaktivan
Pachterova predviđanja

Pa ako online office alati nisu zamijenili obicne a tu nema problema ni s bandwithom ni lagom ( uglavnom nikakvih problema nema ) i jos su besplatni zasto mislite da bi ovo moglo zamijeniti konzole? A jos i cijene koje sam onda vidio nisu bas primamljive.......

3 godine
Pachterova predviđanja

Cekaj, ocu li ja preko toga moci kupovati igre ili iznajmljivati?

Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God.- Jean Rostand(1894-1977)
20 mjeseci
protjeran
Pachterova predviđanja

zemlje u kojima onLive može normalno funkcionirati možeš nabrojat na prste

čak ni amerika ne spada u te

Pa što je igra ljepša,bolja fizika,zvuk itd...zauzima više prosora(čemu je sony uveo blueray zasigurno da im nije trebo nebi ga stavljali i time podizali cijenu konzole.

Ako je igra veča ljepša itd... logično je da i ima više podataka koji se moraju poslat,e sad razvoj mreže nemože,niti će ikada  moći pratiti razvoj igara

Dal ste se ikad zapitali zašto igra koja ima solo i multyplayer dio u solo modu izgleda daleko bolje,jednostavno zato sto da bi glatko islo preko neta oni ju jednostavno oklješte.

A igranje online i onLive se nemože mjerit nipočem jel onLive je daleko zahtjevniji a to mreže u svjtu nemogu progutat

2 godine
Pachterova predviđanja

OnLive ima nekih konceptualnih prednosti, prije svega neovisnost od hardverske platforme. No tehnicke performanse su trenutacno ispod razine potrebne za kvalitetan gaming, a najgore od svega je tarifiranje koje je van pameti. Cak i da je usluga savrsena (a nije) uz takve cijene ne vidim nitijedan razlog zasto bih nesto igrao na OnLiveu a ne na standardnim platformama.

Vidjet cemo kako ce se stvari razvijati, ali za sada to nije to.

3 godine
Pachterova predviđanja

Ja mislim da cloud gaming bude zaživio, ali samo među određenom skupinom ljudi. Nikada se nebude proširio kako su ovi očekivali, a zato ima više razloga. Jedan od njih je piratstvo. Baš zbog nemogućnosti piratstva mnogi će ljudi izbjegavati takve servise. Sljedeći je to što ne posjeduješ igru nego ju samo unajmiš. I ima tu dosta prije spomenutih tehničkih razloga.

Only a dead noob is a good noob.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice