Pauziranje zbog reklama

poruka: 35
|
čitano: 1.753
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Pauziranje zbog reklama".
5 godina
Pauziranje zbog reklama

Kupiš igru, brand-new, u lokalnom dućanu, ne ruski key, zbog čega? Da bi opet bio šikaniran i maltretiran kao dok kupiš film - moraš prvo odgledati 20min sranya od upozorenja i reklama....

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
3 godine
Re: Pauziranje zbog reklama
Katadtrofa...
JACKSON!! TAKE OUT THOSE AA GUNS!
I CAN'T SIR, COCA COLA COMERCIAL IS ON!!
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
3 godine
Nikad vise sony konzolu svoju sam rijesio sad uzimam xbox360 ovo je previse stvarno! Ajde da bude reklama in game od cole ili tako nesto ali ovo fuuuuj!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
2 godine
Pauziranje zbog reklama

Mislim da europski zakoni nece do dozoviliti ukoliko je igrica legalno kupljena. Znaci da bi reklamiranje u igrici bilo moguce jedino ako igrica free 2 play.

5 godina
CroVandal kaže...
Nikad vise sony konzolu svoju sam rijesio sad uzimam xbox360 ovo je previse stvarno! Ajde da bude reklama in game od cole ili tako nesto ali ovo fuuuuj!

Jesi li siguran da i Microsoft neće uvesti nešto slično?

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
4 godine
Pauziranje zbog reklama

već ranije mi je palo napamet djelmično financiranje igara reklamama, ali ne na ovaj izrazito napadan i iritantan način koji smeta svima - nego tipa u vožnji kraj ceste isto reklame kao i u zbilji i slične situacije ....

To ne bi nikome smetalo ako ga ne zanima, a reklame bi i dalje nalazile svoju publiku

Ali ovo što predlažu je katastrofa...

5 godina
Pauziranje zbog reklama

kako imam sve više volje zbog poboljšanja financijske situacije (odrastanje+zaposlenje) kupovati originalne igre, tako mi tvrtke koje izdaju igre/filmove sve više i više masakriraju tu volju s ovakvim potezima...

14 mjeseci
Pauziranje zbog reklama

Dobar sonyjev potez.Nije samo bit igraće industrije pružiti zabavu ljudima/kupcima već i zaraditi,jel tako?

4 godine
Pauziranje zbog reklama

You gotta admit it, bilo je samo pitanje vremena.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
4 godine
AA-d00d kaže...
CroVandal kaže...

Jesi li siguran da i Microsoft neće uvesti nešto slično?

Ako ovo stvarno patentiraju onda će Microsoftu trebati pasti na pamet nešto drukčiji način reklamiranja. Danas se svakakve gluposti daju patentirati, nadam se da ne budu uspjeli.

Only a dead noob is a good noob.
5 godina
Pauziranje zbog reklama

Razumijem eventualno prikazivanje reklama u slučaju loadinga, ali prekidanje gameplaya zbog reklama?

Ovo će im se žestoko obiti o glavu. Već će izaći "unofficial patch" koji rješava ovaj problem, nešto kao adblock za konzole {#}

5 godina
Pauziranje zbog reklama

Sony me razočarao žestoko sa ovom glupom idejom. Ne volim reklame. {#}

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
5 godina
Pauziranje zbog reklama

Ma ovo mora da je za freware igre
kaoo što je bio onaj battlefield neznam ni kako se zove - besplatan je ali kadate ubiju prije respawn-a imaš 5 sekundi reklama 

Ovo je moj potpis...
5 godina
dantex kaže...

Ma ovo mora da je za freware igre
kaoo što je bio onaj battlefield neznam ni kako se zove - besplatan je ali kadate ubiju prije respawn-a imaš 5 sekundi reklama 

Onda ti to dođe kao kazna zato što si zaginuo u igri. Već me na YouTubeu nerviraju dosadne reklame, a kamoli još u igrama ako ih implementiraju. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
19 mjeseci
Pauziranje zbog reklama

ako je u free 2 play igrama,onda ok,ali u normalnim naslovima,jos zamislite kako bi activision ovi iskoristio {#}

4 godine
agent47thehitman kaže...

ako je u free 2 play igrama,onda ok,ali u normalnim naslovima,jos zamislite kako bi activision ovi iskoristio {#}

Igra 60EUR, novi DLC koji te rješava reklama 20EUR

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
2 godine
protjeran
Pauziranje zbog reklama

zbog vakih stvari ja od starog sivonje nisam takno prljavi sony

22 mjeseca
agent47thehitman kaže...

Hmm znaci u f2play igrama bi to bilo ok? xD

Zamisli igras League of Legends...pocinje teamfight na midu,spellovi lete na sve strane vrijeme se usporava i pocinje reklama za prasak za robu,neki mali prasac se valja u blatu prosipa se salsom od rajcica,a brizna majka se za fol brine kako ce ona to oprat,a tu uskace neki lule u odjelu drzeci neki super prasak u rukama koji u samo jednom pranju opere svu kaljuzu i kecap s robe."Odsad cu uvijek koristiti samo SUPERULTRATURBOLOLOLOLEEET!11!! PRASAKKKK!!!" reklama zavrsava fight pocinje,a ti spavas na tipkovnici i gubis teamfight :)

da definitivno {#} za agresivne reklame koje zaustavljaju gameplay u f2play igrama.

3 godine
Microsoft je u puno boljoj poziciji nego sony! I kao sto netko rece ako sony patentira onda MS nemoze koristiti! Mislim koja fora prekidat gameplay radi reklame OMG! Nisam siguran da nece ali na ps 3 vise nemam sto igrat dok na boxu imam i vise prijatelja imaju xbox koji je jeftiniji kao i igre za njega!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
2 godine

Stvarno retardirano.

19 mjeseci
Ashelor kaže...
agent47thehitman kaže...

Hmm znaci u f2play igrama bi to bilo ok? xD

Zamisli igras League of Legends...pocinje teamfight na midu,spellovi lete na sve strane vrijeme se usporava i pocinje reklama za prasak za robu,neki mali prasac se valja u blatu prosipa se salsom od rajcica,a brizna majka se za fol brine kako ce ona to oprat,a tu uskace neki lule u odjelu drzeci neki super prasak u rukama koji u samo jednom pranju opere svu kaljuzu i kecap s robe."Odsad cu uvijek koristiti samo SUPERULTRATURBOLOLOLOLEEET!11!! PRASAKKKK!!!" reklama zavrsava fight pocinje,a ti spavas na tipkovnici i gubis teamfight :)

da definitivno {#} za agresivne reklame koje zaustavljaju gameplay u f2play igrama.

stvarno glup komentar,nemam rijeci

3 godine
Pauziranje zbog reklama

Kakvi debili pa to nije normalno...

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
3 godine
Igras na ultra hard, dođe ti onaj cikac i da ti snikers i tebi se ukljuci god mode :0
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
4 godine
Pauziranje zbog reklama

hahaha, ubaci adblock i problem riješen,

pa nezz svak ko luta internetom pop kad mu  uleti banner,

to su prethisotijski načini reklamiranja, a očigledno je retro in.

po meni jedan od najgorih (najglupljih) vijesti ove godine...

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
5 godina
Pauziranje zbog reklama

Fuj, igranje postaje masovno ispiranje mozga.

23 mjeseca
Pauziranje zbog reklama

ionako sam planirao preci na novi xbox aBd kad izadje, tako da mi je drago sto ce ovo Sony patentirati i nadam se da nece drugi se sluzit sa ovime, steta, a inace sam fan Playstationa

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!
2 godine
Pauziranje zbog reklama

Ko drugi nego retardirani ameri ali nist cudno kad velike korporacije posjeduju ameriku i nikad im nije dosta para

twice the pride double the fall
15 mjeseci
Pauziranje zbog reklama

Ostavio sam TV zbog tog pustog reklamiranja, a najgore je to što su reklame napravljene kao da smo mi mentalno zaostali. Ono svi se smiju od uha do uha, onda netko sasvim slučajno ponese Pervol sa sobom u džepu tijekom predstave ili ona reklama za brijaće aparate kada se već obrijani čovjek (koji je sasvim slučajno nabildan) brije a uz pokrete koje čini čuje se zvuk formule 1, pošto taj aparat ultra brzo brije(?).

Reklamiraju neki proizvod kao da je bolji od proizvoda konkurencija, pa u sljedeću reklamu o tome proizvodu dodaju "ultra 3way doze +" i ocrne svoj prijašnji da ovi bolje prođe. I happy family reklame...npr. ona za prašak, kad djeca poliju sok po krevetu a mama se smije od sreće. Pa na kraju reklame "Ako naručite ovaj proizvod u roku od 15 minuta, dobijete ove nevjerovatne džepne maramice! Koje sam izađu iz džepa i obrise tvoj nos!"

A japanske reklame da ne spominjem. {#}

Aut vincere, aut mori!
3 godine
Pauziranje zbog reklama

Kaj nije dosta da žele zabranit igranje rabljenih igara sad još i reklame , ako im do sada nije pala prodaja konzola sad sigurno hoče.

19 mjeseci
Et_Tu_Brute? kaže...

Ostavio sam TV zbog tog pustog reklamiranja, a najgore je to što su reklame napravljene kao da smo mi mentalno zaostali. Ono svi se smiju od uha do uha, onda netko sasvim slučajno ponese Pervol sa sobom u džepu tijekom predstave ili ona reklama za brijaće aparate kada se već obrijani čovjek (koji je sasvim slučajno nabildan) brije a uz pokrete koje čini čuje se zvuk formule 1, pošto taj aparat ultra brzo brije(?).

Reklamiraju neki proizvod kao da je bolji od proizvoda konkurencija, pa u sljedeću reklamu o tome proizvodu dodaju "ultra 3way doze +" i ocrne svoj prijašnji da ovi bolje prođe. I happy family reklame...npr. ona za prašak, kad djeca poliju sok po krevetu a mama se smije od sreće. Pa na kraju reklame "Ako naručite ovaj proizvod u roku od 15 minuta, dobijete ove nevjerovatne džepne maramice! Koje sam izađu iz džepa i obrise tvoj nos!"

A japanske reklame da ne spominjem. {#}

od reklama za  uloske,shvatio sam da svaka zena moze biti sve sto pozeli,i da se uz konstantu upotrebu moze i poletjeti,nesto slicno red bullu {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice