Petnaest godina Diabla

poruka: 27
|
čitano: 992
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Petnaest godina Diabla".
4 godine
Petnaest godina Diabla

I sad bih ga rado zaigrao... Definitivno THE igra!

Freak Show Inc.
15 mjeseci
Re: Petnaest godina Diabla

najbolja igra ikad... trica ce napravit rekordnu prodaju zasigurno

2 godine
Friday kaže...

Prije tih cca 15 godina  sam cijeli Diabo prešao sa sva tri lika, sječam se bila je zima, bio je P133, 16MB RAM-a , Voodoo 1 ( prije toga STB sa 1MB VRAM-a ) i Diablo se vrtio odlično.

20 mjeseci
Petnaest godina Diabla

Diablo 2 LoD igra za sva vremena i sad bi je mogo pokrenit, zanimljivost lezi u tome sto je sve random, mape, dropovi, neprijatelji. Dakle svaki puta kad ides istu stvar napravit napravit ces je drugacije jel nikad neznas kaki ce elitni minion banit ili kakav ces item pokupit.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 20:32 (MGcro).
21 mjesec
Petnaest godina Diabla

Vidi koje slavje Blizzard se pretrgao :(

A makar sam narucio Book of Cain, nadam se da ce to biti ok...

Kad smo kod nostalgiziranja, Ja sam ju sa 9 godina igrao, prva igra za PC koju sam dobio. Naravno piratski. Davne 1998.

Pentium MMX 233 Mhz, S3 Virge, 32 MB Rama ali makar je bilo SDR.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 20:35 (Mew).
4 godine
protjeran
Petnaest godina Diabla

Juuu, kad sam to igrao...

Sa 5 godina, sjećam se, dobio sam tu igru od rođaka, nisam kužio ništa, ali svejedno je bilo zabavno xD

R.I.P Ezio Auditore da Firenze (1459–1524)
3 godine
woodgamesfx kaže...

Prije tih cca 15 godina  sam cijeli Diabo prešao sa sva tri lika, sječam se bila je zima, bio je P133, 16MB RAM-a , Voodoo 1 ( prije toga STB sa 1MB VRAM-a ) i Diablo se vrtio odlično.

Mislim da Diablo nije imao 3dfx akcelereciju, tak da je Voodoo odmarao. Moji Voodoo-i jos uvije odmaraju u ormaru...

12 mjeseci
Petnaest godina Diabla

zbog te igre mi mater dala ban na tjedan dana, iz sobe u dvoriste cijepat drva, pokalao sam 3 kubika u rekordnom vremenu, od poslije izbjegavam barbara i sjekire {#}

4 godine
woodgamesfx kaže...
Friday kaže...

Ja sam ga prešao na p75, isto 16 mega rama i nekakva cirrus logic grafa sa mega memorije. Radilo je zadovoljavajuće, samo su se nivoi dugo učitavali... Ali je bilo nezamislivo dobro. Zapravo, do dan-danas me nije ni jedna igra tako očarala. Nevjerojatno...

Freak Show Inc.
4 godine
dembelija kaže...
woodgamesfx kaže...

Mislim da Diablo nije imao 3dfx akcelereciju, tak da je Voodoo odmarao. Moji Voodoo-i jos uvije odmaraju u ormaru...

Dvojka je nešto pomalo koristila 3d akceleratore ali vrlo sitno jer taj izometrijski pogled nije pravi 3d. Mislim da su u pitanju samo bili efekti pri bacanju neke magije i sl...

Freak Show Inc.
10 mjeseci
Petnaest godina Diabla

definitvno jedna od boljih igrica,,,to je bila jedna od prvih igrica koje sam kupio, vjerojatno je negdje doma jos uvijek originalna kutija :D

4 godine
MSN kaže...

definitvno jedna od boljih igrica,,,to je bila jedna od prvih igrica koje sam kupio, vjerojatno je negdje doma jos uvijek originalna kutija :D

Još da povežeš kako to nije igrica, već igra, i na konju smo...!

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
4 godine
Petnaest godina Diabla

Igra je bila na mjestu, kao i mnoge stare igre, ali muzika je odlična u diablu... Naime, mnogi to možda ni ne primjete, ali kvalitetna muzika/sfx je 50% igre.

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/
4 godine
Petnaest godina Diabla

Kultna igra samo mi nikad neće bit jasno zašto su svi popljuvali onu Sierrinu ekspanziju Hellfire, čak ju je i Blizzard izbacio iz lorea. Pa nije bila tako loša.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 0:04 (Prince-Artas).
19 mjeseci
Petnaest godina Diabla

atmosfera i dizajn levela su mi u jedinici bolji nego u dvojci, a i bila je teža. nisi mogao tek tako otvarati mračne hodnike pogotovo ako nisi imao portal skrol da zbrišeš.

nisam se prestao igrati jer sam ostario, već sam ostario jer sam se prestao igrati
4 godine
CrnaBitanga kaže...
MSN kaže...

Mislim da je ipak igrica....

Intel i5 750 @3.8; GA P55 UD3; Kingmax 4 Gb 1600 Mhz; Gigabyte 6950 2 Gb; Hdd Samsung F3 1 Tb X 2 i F4 2 Tb
3 godine
CrnaBitanga kaže...
MSN kaže...

Naravno da je igrica... Igre su kao takve drustvene, koje se igraju u drustvu.

Jedino, ako je nekome zaslon racunala drustvo, pa onda moze proci da je to igra... No, to je vec problem jedne druge nauke, vrlo bliske medicini...

P.S.

Inace, ne mogu vjerovati da je toliko vremena proslo. Jos se sjecam kako sam sa knightom (ili kako se vec zvala profesija) pokusao proci za jedan dan igricu i uvecer vise nisam mogao stiskati misa, koliko je trebalo udarati po njemu {#}

3 godine
Mrgud Veliki kaže...
CrnaBitanga kaže...
MSN kaže...

Naravno da je igrica... Igre su kao takve drustvene, koje se igraju u drustvu.

Jedino, ako je nekome zaslon racunala drustvo, pa onda moze proci da je to igra... No, to je vec problem jedne druge nauke, vrlo bliske medicini...

P.S.

Inace, ne mogu vjerovati da je toliko vremena proslo. Jos se sjecam kako sam sa knightom (ili kako se vec zvala profesija) pokusao proci za jedan dan igricu i uvecer vise nisam mogao stiskati misa, koliko je trebalo udarati po njemu {#}

ako ćemo bit skroz pametni, to je video igra

definicija igre: http://hr.wikipedia.org/wiki/Igra

definicija videoigre: http://hr.wikipedia.org/wiki/Video_igra

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14/88
4 godine
Prince-Artas kaže...

Kultna igra samo mi nikad neće bit jasno zašto su svi popljuvali onu Sierrinu ekspanziju Hellfire, čak ju je i Blizzard izbacio iz lorea. Pa nije bila tako loša.

Ekspanzija je sadržajno bila odlična ali nije imala multiplayer a to je zagriženim diablovcima bilo nezamislivo!

Freak Show Inc.
2 godine
Petnaest godina Diabla

Definitivno najbolji lik u jedinici mi je čarobnjak. Bogovski rješava čudovišta, digne ruku ono sve mrtvo. Kako sam preša Diabla? Nisam ga niti vidio! Otvorio zadnja 2 chamber-a na zadnjem levelu, diga iz poda ono čudovište sa 3 glave šta puca fireball - čarolija level 6 ili više - diga ih ono 50 amo reć, nema granice koliko ih se može dignit, samo se mana obnavlja, okolo mene pakao - ono za minutu nema ničeg, Diablo mrtav, nisam ga niti vidio.

Ali kako su čudovišta maštovito napravljena! A glazba, a atmosfera..

A tek one vampirice sa krilima što polugole hodaju po tamnicama :)

MIKROBLOG: http://www.youtube.com/watch?v=WkkKStRwokQ
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 8:38 (KIKI3ooo).
20 mjeseci

zbog Diabla sam shebao ruku/saku, odnosno, umalo je slomio, jer BTC CD-ROM nije dobro citao CD........

Zaboli me cim se sjetim........S diabla serijala sam se skinuo tek prije 13 mjeseci....

18 mjeseci
Petnaest godina Diabla

Oj majko kako mi se igra :(

5 mjeseci
Petnaest godina Diabla

citam vase komentare odusevljenja i sve mi je nekako toplo oko srca, sve me strah sto ce tek bit kad izadje trojka :D

4 godine
Kant kaže...
CrnaBitanga kaže...
MSN kaže...

Mislim da je ipak igrica....

Krivo misliš. Pročitati post kolege Mikovića koji je stavio poveznice na definicije.

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
4 godine
Test user kaže...

zbog Diabla sam shebao ruku/saku, odnosno, umalo je slomio, jer BTC CD-ROM nije dobro citao CD........

Zaboli me cim se sjetim........S diabla serijala sam se skinuo tek prije 13 mjeseci....

Ahahahahaha, ja sam imao isti taj drlog i iste probleme. Smeće odvratno, a platio sam ga 1200 kn (10x brzina)

Freak Show Inc.
4 godine
Petnaest godina Diabla

igra zbog koje sam oteglio svoje big tower kuciste kod frenda preko ljeta, null modem kabel, te peri non-stop.

{#}

“From the naturalistic point of view, all men are equal. There are only two exceptions to this rule of naturalistic equality: geniuses and idiots.”
21 mjesec
BorgMater kaže...

citam vase komentare odusevljenja i sve mi je nekako toplo oko srca, sve me strah sto ce tek bit kad izadje trojka :D

Niko ovdje nece ici na posao, u skolu i tako to {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice