Igra je super. Koliko sam samo vremena izgubio na njoj.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imam same pohvale za igru, prešo sam ju potpuno (zlatni suncokret). svakako isprobati!
Da, autori su se stvarno potrudili obogatit je sadržajem. A stil igre je obranit kucu od zombija na nacin da skuplajte sunca te potom gradite bilje koje pucaju,donose vise novca,usporavaju protivnike i sl..igra ce vas zaokupiti ako ji date sansu..
Odolio sam WoW-u...
Odolio sam Facebooku...
Nisam odolio ovoj igri...
Prešao sam ju 2 puta, skoro ispunio cijeli Zen garden, otključao sve puzzleove, mini igre,...
Što da kažem? Igra je odlična.
Igra je odlicna, ali je vrlo lako skuziti sistem pobjedivanja pa se igra vise zbog novih nepredvidljivih fora i vec poznatih efekata, a ne zbog savladavanja (pre)teskih nivoa.
Jedna od najboljih igara ove godine. Došla je tiho i ušla je u povijest :D
ako volite takav tip igara preporucio bi Defense Grid... takdjer preodlicna tower defense igra...
ma najzabavnija igra u dugo vremena
Igra je zanimljiva...
...i onda ju završiš. :(
Igra je odlicna, ali je vrlo lako skuziti sistem pobjedivanja pa se igra vise zbog novih nepredvidljivih fora i vec poznatih efekata, a ne zbog savladavanja (pre)teskih nivoa.
(pre)teški nivoi? Nisam naišao niti na jedan. Sve je bilo dobro izbalansirano. Jedino kada sam prelazio "avanturu", onaj ludi Dave ti odabere tri biljke koje ti zauzimaju mjesto a ne možeš ih maknuti.