PlayStation Move

poruka: 29
|
čitano: 2.443
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "PlayStation Move".
3 godine
PlayStation Move

Ovo mi liči na kontroler od Wiia, samo neka bude funcionalno kao Wii a sa grafikom od PS3.

Evo kakve se igre mogu očekivati da se

, šteta što se nitko ne sjeti da napravi da se nešto može stvavit na noge i kao da se trčkaraBelji se.

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 20:38 (ivan262).
2 godine
protjeran
RE: PlayStation Move

lijepo, lijepo. ali problem je u tome što većina igara neće biti malena za to, jer zbog cijene i/ili slabe dostupnosti neće biti baš eksponiran. slično je bilo i sa eyetoyem za ps2. ima potencijala, ali neće uspjet.

*n00b us3r*
4 godine
PlayStation Move

Nice!

Ajd' biž' kućć'! :D
2 godine
protjeran
lukavg kaže...

lijepo, lijepo. ali problem je u tome što većina igara neće biti malena za to, jer zbog cijene i/ili slabe dostupnosti neće biti baš eksponiran. slično je bilo i sa eyetoyem za ps2. ima potencijala, ali neće uspjet.

sta ljepo? lici na jeb*ni dildoNevinašce

btw prvi recenzenti su ga popljuvali kao neinovativnu i losu kopiju Wii-jevog kontrolera, sad da li je to istina ili ne ja neznam ali da ce odredjenom spolu i odredjenim spodobama posluzit u sasvim druge svrhe mislim da je sasvim ocito...Smijeh

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 20:42 (dado8).
3 godine
PlayStation Move

Ovo ce bit hit za sve zenske n00b gejmerice, ono kad izgubis pa ti onako zestoko vibrira. *Kill me, kill me, kill me, ok, im done, smiles*

Set condition one throughout the forum
2 godine
neaktivan
PlayStation Move

Prema promotivnim materijalima izgleda znatno funkcionalnije od Wii-ja. Wiimote je funkcionalno ograničen na prepoznavanje gesta i na grube pokrete, a ovi kontroleri daju puno veću kontrolu.

Nego, mene čudi što ovoliko dugo guraju s istom generacijom konzola. Microsoft obećava da će Project Natal raditi na Xbox-u, Sony tek najavljuje svoj kontroler za Playstation 3 koji je izišao prije 4 godine, a ni Nitendo nema ništa novo. Čini se da će ova generacija konzola biti dugovječnija, što je svakako dobra vijest za sve koji su se odlučili za kupnju.

3 godine
PlayStation Move

impresivno :)

4 godine
neaktivan
PlayStation Move

ovo će biti odlično, samo da sad počnu najveće hitove sa wiia prebacivati na ps3 i da pocnu raditi fps-ove koji će ovo koristiti.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
3 godine
PlayStation Move

Ma ako Natal bude onakav kakvim se čini po dosadašnjim prezentacijama, pomesti će ovo bez problema, ne kažem da je loša stvar, no jednostavno je već viđeno.

No one gets left behind.
3 godine
protjeran
thuglife kaže...

Ma ako Natal bude onakav kakvim se čini po dosadašnjim prezentacijama, pomesti će ovo bez problema, ne kažem da je loša stvar, no jednostavno je već viđeno.

ma kaj bu natal sa ovim ces moc igrat killzone 3 a sa natalom neces moc takve igre neg sam onakve kakve je eyetoy imo do sada 

po meni je ovo veca stvar od natala 

to je ono sto sam ja ocekivao od wii konzole sam puno preciznije i bolje 

i ispod 100 dolara dobijes kameru,kontroler i igru 

http://companyofheroesonline.tumblr.com/
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 21:46 (hrvatskafarkasevec).
4 godine
neaktivan
PlayStation Move

super mi je sto ovdje, za razliku od wiia ne moras imati uperen u odnosu na onu šipku

4 godine
neaktivan
PlayStation Move

Vidite ovo negdje oko 1:30. 

Koja naprednost.

http://www.youtube.com/watch#!v=B584ytUdxrs&feature=channel

4 godine
ivan262 kaže...

Ovo mi liči na kontroler od Wiia, samo neka bude funcionalno kao Wii a sa grafikom od PS3.

, šteta što se nitko ne sjeti da napravi da se nešto može stvavit na noge i kao da se trčkaraBelji se.

pogle ove "epic battles" na 1:10.. zamisli neki rpg tak igrat.. uh uh Smijeh

pa nabaciš jedan whirlwind sa barbarianom i porušiš pola sobe oko sebe Belji se

baj'd'vej, s ovim se da svašta napravit.. na kontroleru s tipkama možeš micat lika po mapi i radit look u nekom fps-u a nišanit s vrhom dilda, na drugom kontroleru imaš opcije tipa skakanje, saginjanje, mijenjaje oružja, itd.. interesantno..

ak sony napravi dobar posao sa svim žanrovima, ne znam po čemu će nintendo moć konkurirat.. osim postojećim fanovima.. i cijenom eventualno, al i ona će se kod sonya spuštat sve više i više.. sama snaga i dugovječnost konzole je sigurno na strani ps3.. ostaje nam da vidimo kaj donosi xbox720

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 22:46 (nixass).
3 godine
protjeran
nixass kaže...
ivan262 kaže...

pogle ove "epic battles" na 1:10.. zamisli neki rpg tak igrat.. uh uh Smijeh

pa nabaciš jedan whirlwind sa barbarianom i porušiš pola sobe oko sebe Belji se

baj'd'vej, s ovim se da svašta napravit.. na kontroleru s tipkama možeš micat lika po mapi i radit look u nekom fps-u a nišanit s vrhom dilda, na drugom kontroleru imaš opcije tipa skakanje, saginjanje, mijenjaje oružja, itd.. interesantno..

ak sony napravi dobar posao sa svim žanrovima, ne znam po čemu će nintendo moć konkurirat.. osim postojećim fanovima.. i cijenom eventualno, al i ona će se kod sonya spuštat sve više i više.. sama snaga i dugovječnost konzole je sigurno na strani ps3.. ostaje nam da vidimo kaj donosi xbox720

hehe zamisli da god of war 3 podrzava taj "dildo" mislim da bi si ruko potrgo

2 godine
protjeran
PlayStation Move

ma gurnes ga curi u supak i imas pod poplunom light showCool

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
3 godine
neaktivan
Zas supak pored svih ostalih rupa?
2 godine
protjeran
marko009 kaže...
Zas supak pored svih ostalih rupa?

pitaj mamu  Osmijeh

3 godine
protjeran
PlayStation Move

evo par rijeci developera od natalu i move-u

After Peter Molyneux praising PlayStation MOVE while at the same time revealing that he thinks Natal is better, it seems that there are other developers out there who would disagree.

While speaking to Matt Casamassina of IGN, an unnamed developer whose company is currently working with MOVE,  seemed to be full of praise for the device, as when asked he said MOVE would ultimately outperform the Wii remote in responsiveness and also revealed that their own tests are already proving that true.

Asked if there was any lag with the device the developer also responded with a resounding no, saying that it’s very fast and reliable when programmed correctly, although he did mention that it does still has some calibration issues like the Wii remote, but that it’s still an improvement.

When the subject changed to Natal, the developer was less than complimentary in what he had to say, “It’s sh*t,” he said, also adding that it just doesn’t work as promised. He also said that it’s slow and that the camera is imprecise, which was causing some major development woes.

The developer provided two examples to his interviewer to back up his point, first he refers to a development conference Microsoft held in which Peter Molyneux took the stage and attempted to demo the publisher’s Milo Natal project. Molyneux had called someone from the audience to the stage and asked them to interact with the virtual boy, however Natal’s camera failed to see the person because he was wearing a black trench coat, with him eventually being told to sit down again as it just wouldn’t work.

Another example came when Molyneux said that Milo could interact with illustrations drawn to paper and scanned by the camera. He asked the audience for suggestions. “You could see him cocking his head and listening for the right key words, and then finally he heard something the game would recognize,” said the developer. It was a cat. So he invited someone from the audience to ascend the steps to the stage and illustrate the feline on paper. When Natal attempted to scan the horribly scribbled drawing, it instead picked up the Abercrombie & Fitch logo on the person’s sweater.

Finally when the interviewer suggested that someone must be able to develop properly for the device, such as Rare and Lionhead, the developer laughed and said “They’re just going to try to make launch and then they’re going to patch everything later.”

Interesting stuff and there will be no doubt more of this back and forth as we get closer to the launch of the devices.

Thanks RadioactiveMouse

4 godine
hrvatskafarkasevec kaže...

ma kaj bu natal sa ovim ces moc igrat killzone 3

Ako bude imao kontrole kao Killzone 2, nećeš niti sa dildom moći igrati.

3 godine
protjeran
Elk Cloner kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

ma kaj bu natal sa ovim ces moc igrat killzone 3

Ako bude imao kontrole kao Killzone 2, nećeš niti sa dildom moći igrati.

kaj fali kontrolama

3 godine
protjeran
PlayStation Move

ps3 move nije kopija wii mote-a  oni su nesto takvo imali dugo na umu 

evo video iz 2004. godine 

------------------------------------------------------------------------------

zamislite koji je uzitak bi bio npr oblivion igrat sa tim ili neku takvu igru 

odalamis ga macem i onda ti controller zavibrira,a to donosi jako puno dozivljaju

jos bi mi najbolje bilo igrat sillent hill sa time 

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 3:40 (hrvatskafarkasevec).
4 godine
PlayStation Move

Najbolje da nije. Kugla na štapiću nije kontroler.

Zanimljivo je kako su se s svisoka vlasnici PS3-a ismijavali iz "mahanja" WiiMote-om, a sada izvlače video isječke da bi dokazali da je SONY to napravio prije izlaska Židova iz babilonskog ropstva.

3 godine
protjeran
Elk Cloner kaže...

Najbolje da nije. Kugla na štapiću nije kontroler.

Zanimljivo je kako su se s svisoka vlasnici PS3-a ismijavali iz "mahanja" WiiMote-om, a sada izvlače video isječke da bi dokazali da je SONY to napravio prije izlaska Židova iz babilonskog ropstva.

haha ajd malo sam ja to preuvelicao istina nesto su uzeli sa wii kontrolera to su i sami rekli,ali i rekli su da oni spremaju nesto takvo sa 

ps eye kamerom vec jako dugo i to taj video potvrđuje ,a i koriste skroz drugaciju tehnolgiju koja je preciznija i ide u sve osi

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 17:24 (hrvatskafarkasevec).
3 godine
protjeran
PlayStation Move

evo jedan video koji dosta pokazuje mogucnosti ovog novog controllera 

2 godine
PlayStation Move

JAO....natal i playstation move ce pregazit wii po meni.....

mislim da je ovo potop wiija....Plač

4 godine
PlayStation Move

Evo još novog gameplaya sa Moveom...

KLIK

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
3 godine
protjeran
PlayStation Move

evo dodatak za move 

rising
2 godine
PlayStation Move
BC2 nick: Ray.hr ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
3 godine
protjeran
PlayStation Move

evo novi dodatak za move za fps izgleda dobro :)

┐(-。ー;)┌
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 22:22 (hrvatskafarkasevec).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice