Pobuna zbog Half Lifea 3

poruka: 27
|
čitano: 1.249
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Pobuna zbog Half Lifea 3".
18 mjeseci
suspendiran
Pobuna zbog Half Lifea 3

Protestiraju što još nema HL3?

Get a life...

11 mjeseci
Pobuna zbog Half Lifea 3

U subotu odgađamo sve obaveze i igramo HL2! :D

2 godine
Re: Pobuna zbog Half Lifea 3
Damok kaže...

Get a life...

:-) .. a pusti, svi imamo svoje hobije a neki i prioritete u životu.

Z-Admin Small Business CMS for ASP.NET - http://www.z-admin.com
4 godine
Pobuna zbog Half Lifea 3

U koje vrijeme se krece?

Vidim da pise 8:00 PM (po kojoj zoni)?

Cypher: Ignorance is bliss.
4 godine
Pobuna zbog Half Lifea 3

Neka oni i dalje šute! =)

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
2 godine
Damok kaže...

Get a life...

uživaj u thumbs downovima faco

lol
3 godine
AA-d00d kaže...

Neka oni i dalje šute! =)

tako je! nek samo sute, pokazat cete vi njima tako sto cete upalit igru i pokrenut lancanu reakciju od koje ce debeli dobit proljev... 

zasto su oni duzni objavit bilo sto o igri? 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
4 godine
Fox Mulder kaže...
Damok kaže...

Get a life...

Može on dobiti i 50 TD-ova, ali čovjek je u pravu. Naravno da bih i ja volio vidjeti nešto u HL3 ali na kraju krajeva to je samo igra. I još nešto, za razliku od Blizzarda Valve ne odgađa igre unedogled, a pritom ih najavivši "prerano". Dok bude, bit će. Uvijek ima toga za igrati. Sumnjam da će ova inicijativa išta promijeniti.

Noir.
3 godine
Pobuna zbog Half Lifea 3

A daj, ja baš prošli tjedan prešao HL2 i Episode One, za subotu cu onda ostaviti episode two

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 11:15 (markoal).
11 mjeseci
markoal kaže...

A daj, ja baš prošli tjedan prešao HL2 i Episode One, za subotu cu onda ostaviti episode two

Meni je EP2 najbolji HL ikada.

16 mjeseci

Genijalna igra, prosto mi nije jasno zašto do sada nisu izdali HL3.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
18 mjeseci
suspendiran
Fox Mulder kaže...

X-))

7 mjeseci
Sultanis kaže...
Fox Mulder kaže...
Damok kaže...

Get a life...

Može on dobiti i 50 TD-ova, ali čovjek je u pravu. Naravno da bih i ja volio vidjeti nešto u HL3 ali na kraju krajeva to je samo igra. I još nešto, za razliku od Blizzarda Valve ne odgađa igre unedogled, a pritom ih najavivši "prerano". Dok bude, bit će. Uvijek ima toga za igrati. Sumnjam da će ova inicijativa išta promijeniti.

dodje covjek,napisa ljudima get a life,ovaj drugi se slozi i usporedi valve sa blizzardom.ironicno je kad ti blizzard fan kaze get a life

4 godine
Pobuna zbog Half Lifea 3

Simpatično, mislim da ću se pridružiti :)

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
2 godine
Sultanis kaže...
Fox Mulder kaže...
Damok kaže...

Get a life...

napisa je get a life i u pravu je? pajdo napravili smo grupu i predložili da se danas odigra malo HL-a i to je bit' bez života? šta je s onom ekipom koja kempa isprid dućana ili s onima videima na youtubeu di ekipa razbija hardware, urla i psuje zbog neke igre? Really?

i ne brini btw. sad je već na 32TD a vijest je još friška. bit' će priko 50!

lol
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 13:36 (Fox Mulder).
4 godine
Fox Mulder kaže...
Sultanis kaže...
Fox Mulder kaže...
Damok kaže...

Get a life...

napisa je get a life i u pravu je? pajdo napravili smo grupu i predložili da se danas odigra malo HL-a i to je bit' bez života? šta je s onom ekipom koja kempa isprid dućana ili s onima videima na youtubeu di ekipa razbija hardware, urla i psuje zbog neke igre? Really?

Moja poanta je bila da je besmisleno prozivati kompaniju što nije ništa objavila o igri. Igri koja nije niti najavljena, niti je ikad bila informacija da se uopće radi na njoj. Ponavljam, i ja bih volio zaigrati HL3 ali treba biti razuman. Druga stvar su peticije poput recimo one za Dark Souls koja je za svaku pohvalu, ali ovo je druga stvar.

@agent47thehitman, molim te pročitaj ponovo moj post. Nisam fan niti jednog niti drugog. Usporedbu sam napravio isključivo za svrhe rasprave. Mogla je to biti i neka druga kompanija sa sličnom politikom. Ovako: Kompanija A ne objavi nikakvu informaciju i ništa ne obećava te se fanovi žale, s druge strane Kompanija B najavi nešto na velika vrata i stalno obećava ali i istodobno odgađa svoj proizvod. Fanovi su opet nezadovoljni.

Nadam se da sam bio jasan, NHF.

Noir.
15 mjeseci
Sultanis kaže...
Fox Mulder kaže...
Sultanis kaže...
Fox Mulder kaže...
Damok kaže...

Get a life...

Moja poanta je bila da je besmisleno prozivati kompaniju što nije ništa objavila o igri. Igri koja nije niti najavljena, niti je ikad bila informacija da se uopće radi na njoj. Ponavljam, i ja bih volio zaigrati HL3 ali treba biti razuman. Druga stvar su peticije poput recimo one za Dark Souls koja je za svaku pohvalu, ali ovo je druga stvar.

@agent47thehitman, molim te pročitaj ponovo moj post. Nisam fan niti jednog niti drugog. Usporedbu sam napravio isključivo za svrhe rasprave. Mogla je to biti i neka druga kompanija sa sličnom politikom. Ovako: Kompanija A ne objavi nikakvu informaciju i ništa ne obećava te se fanovi žale, s druge strane Kompanija B najavi nešto na velika vrata i stalno obećava ali i istodobno odgađa svoj proizvod. Fanovi su opet nezadovoljni.

Tu se varaš. Upravo zato jer je bilo najavljeno da će bit objavljene 3 epizode i to do 2007. (ak se ne varam) ljudi i jesu ovolko nabrijani. Čim su počele izlaziti bilo je jasno da neće sve 3 izać do 2007. jer je tempo bio sporiji, ali nikad nije objavljeno da 3. epizoda neće izaći. Mislim da je čak bilo izjava da te 3 epizode zajedno čine hl3.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 14:11 (Chronosus).
3 godine
Pobuna zbog Half Lifea 3

Neka oni čekaju koliko hoće za izbacivanjem igre, ali im je bolje da izbace remek-djelo od igre, a ne ispljuvak i poluproizvod.

''The last man standing after the internet is abandonen, James Cameron with a gamma ray cannon.'' -Canibus
15 mjeseci
epic kaže...

Neka oni čekaju koliko hoće za izbacivanjem igre, ali im je bolje da izbace remek-djelo od igre, a ne ispljuvak i poluproizvod.

... jer je valve poznat po tome?!

4 godine
Chronosus kaže...
Sultanis kaže...
Fox Mulder kaže...
Sultanis kaže...
Fox Mulder kaže...
Damok kaže...

Get a life...

Tu se varaš. Upravo zato jer je bilo najavljeno da će bit objavljene 3 epizode i to do 2007. (ak se ne varam) ljudi i jesu ovolko nabrijani. Čim su počele izlaziti bilo je jasno da neće sve 3 izać do 2007. jer je tempo bio sporiji, ali nikad nije objavljeno da 3. epizoda neće izaći. Mislim da je čak bilo izjava da te 3 epizode zajedno čine hl3.

Misliš na Half-Life 2: Episode Three ili baš konkretno na Half Life 3 kao punokrvnu igru (ne epizodnu) ? EDIT: Tek sad vidim.

Noir.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 14:57 (Sultanis).
15 mjeseci
Pobuna zbog Half Lifea 3

Rekli su da half lifea 3 kao takvoga neće biti, nego će umjesto njega izaći 3 epizode half lifea 2.

3 godine
Chronosus kaže...

Rekli su da half lifea 3 kao takvoga neće biti, nego će umjesto njega izaći 3 epizode half lifea 2.

Naravna stvar da će biti.. ali 2021. godine. Bila to epizoda 3 (a koliko se sjećam radnja će bit u polarnom okruženju) ili šta već. Još uvijek se naježim na pomisao We don't go to Raveholm ;))

3 godine
Pobuna zbog Half Lifea 3

bilo bi red da kažu šta se radi ako su je najavljivali

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
7 mjeseci
Pobuna zbog Half Lifea 3

problem je sto neki ovdje neshvacaju nije half life samo igra,nije to cod,ona ima kultni status koji je sasvim opravdan,naravno uz nostalgiju

3 godine
Chronosus kaže...
epic kaže...

... jer je valve poznat po tome?!

Za sve postoji prvi put, jedno vrijeme je i Infinity Ward izbacivao odlične igre.

''The last man standing after the internet is abandonen, James Cameron with a gamma ray cannon.'' -Canibus
4 godine
Pobuna zbog Half Lifea 3

Imam imam podijeljena mišljenja oko toga.

Ako će HL3 biti zadnji HL ikad onda radije ni ne želim da ugleda svjetlost dana jer ne znam da li bih se mogao nositi s činjenicom da je to kraj =(.

Ovako barem imam nadu (da nije kraj), ako ništa drugo{#}

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
2 godine
Pobuna zbog Half Lifea 3

Nursing Home = staracki dom ;) Je zahebancija, ali slutim i istina....

Volim te baka ali ne vise od Medvescaka.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice