I, kada izlazi? 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
DeLorean FTW
ne samo sto graficki izgleda super, nego i ponasanje auta na cesti mi se jako svidja...
Jel izlazi to čudo za PC?
Ako da, ajde da ponovno i tog Drivera zaigram...nakon dugo godina..:)
Handling je izgleda identican onom iz prvog Drivera, znaci ludilo.
Jel izlazi to čudo za PC?
Ako da, ajde da ponovno i tog Drivera zaigram...nakon dugo godina..:)
Bilo bi iznimno lijepo kad bi izbacili za PC...i kad bi bilo optimizirano kao npr. Shift 2 (i kad bi volan reagirao jednako dobro). I još kad bi izašlo sredinom ljeta, sreći ne bi bilo kraja 
Ma da igra bude i zadnje govno, odigrat ću ju. Ipak je Driver bio prva igra koju sam imao. Sudeći po viđenom, bit će vrlo dobra, ako ne i odlična. Samo ju ne treba shvatiti kao neki GTA. Nemogućnost pješačenja ne mora biti mana.
Cadillac Eldorado 1959 
Nemogućnost pješačenja ne mora biti mana.
Ja bih se lakše uživio u igri da se pješači makar od jednog auta do drugog, ali pokušaću koristiti imaginaciju. Mogu zamisliti i da sam duh koji opsjeda auta. To mi je čak i nadmoćnije nego nespretno ljudsko tijelo.
Nek su tu meni GT-R i 370z pa sam ja miran.
Nema Kraljice
Ali biti će ok i Stratos 
Već sam se uspaničio što nema Porschea, a onda skužim da je RUF tu. 
Jedva čekam izlazak.
I, kada izlazi? 
Piše na kraju videa 30. kolovoza
Malo sam bacio oko i doista, igra izlazi za PC, i to 30.8 
Ako nekoga zanima, po najnovijim saznanjima, ova igra neće podržavati igru s volanom. Kao takvu, bolje da je niti ne izdaju i neka se slobodno objese na najbliže drvo 
Ako nekoga zanima, po najnovijim saznanjima, ova igra neće podržavati igru s volanom. Kao takvu, bolje da je niti ne izdaju i neka se slobodno objese na najbliže drvo 
nemaš pojma kolko me zaboli za volan u arkadi