Portal 2 stiže i na PS3

poruka: 24
|
čitano: 1.467
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Portal 2 stiže i na PS3".
4 godine
Portal 2 stiže i na PS3

Gamer sam više od 20 godina i malo gledam ovaj E3.  Ne mogu, a da ne posaljem sve u p____u materinu i ovaj danasnji gaming.  Svaka, ali svaka prokleta demonstrirana igra je igrana na prokletim usranim koonzolama tipa xbox.  Tu je spao i Crysis 2.  Gledam gameplay, a ono lik s crosshairom retardirano nastimava cilj koji treba pogoditi s retardiranim gamepadom. Pa kamo ide svijet, da i cak vrhunac FPS-ova demonstriraju na konzolama, a ne PC-u?  Novi Ghost Recon, Call of Duty odavno, uostalom sve ostalo, a sada još i VALVE:((((  Gdje su vremena kada nam je Gabe Newell pokazivao detaljno gameplay Half-Lifea 2, fizikalne i grafičke moći Source engine-a, promocija DX9 revolucije? 

Ako vidim da Rage (polažem zadnju nadu u PC) bude u trailerima igran na fakin xboxu, gužvam PC doma u zid zauvijek i igram stare igre tipa Half-Life, FarCry, Doom3, na MacBooku. 

Sto radi ova pandemija konzolitisa gaming svijetu nije normalno. 

Živjelo doba Pentiuma, Windowsa 95 i Voodoo-a 2.

On topic: Gabe Newell respect, Portal 2 trailer je još uvijek na razini starog Valve-a, ali morali su dodatno zaraditi i prodati se. 

3 godine
RE: Portal 2 stiže i na PS3

hehe, vjerovatno sony i microsoft plaćaju developerima da se igre demonstriraju na njihovim konzolama. a i na konzolama im je bolja zarada...

4 godine
Portal 2 stiže i na PS3

Normalno da igraju na konzolama jer ih Microsoft i Sony placaju da izbacuju igre na njihovom hardweru.A igracima na PC-u sta ostane

2 godine
protjeran
Portal 2 stiže i na PS3

Bohemia Interactive je još uvijek među jako rijetkim game developerima koji nikada nisu niti će izdati igru za konzoluSmijeh

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
3 godine
Weky kaže...

Bohemia Interactive je još uvijek među jako rijetkim game developerima koji nikada nisu niti će izdati igru za konzoluSmijeh

Ruske/ukrajinske igre su također vrlo često PC exclusive (Cryostasis, Stalker franšiza...)

A life? Where can I download one of those?
3 godine
MiH kaže...

Gamer sam više od 20 godina i malo gledam ovaj E3.  Ne mogu, a da ne posaljem sve u p____u materinu i ovaj danasnji gaming.  Svaka, ali svaka prokleta demonstrirana igra je igrana na prokletim usranim koonzolama tipa xbox.  Tu je spao i Crysis 2.  Gledam gameplay, a ono lik s crosshairom retardirano nastimava cilj koji treba pogoditi s retardiranim gamepadom. Pa kamo ide svijet, da i cak vrhunac FPS-ova demonstriraju na konzolama, a ne PC-u?  Novi Ghost Recon, Call of Duty odavno, uostalom sve ostalo, a sada još i VALVE:((((  Gdje su vremena kada nam je Gabe Newell pokazivao detaljno gameplay Half-Lifea 2, fizikalne i grafičke moći Source engine-a, promocija DX9 revolucije? 

Ako vidim da Rage (polažem zadnju nadu u PC) bude u trailerima igran na fakin xboxu, gužvam PC doma u zid zauvijek i igram stare igre tipa Half-Life, FarCry, Doom3, na MacBooku. 

Sto radi ova pandemija konzolitisa gaming svijetu nije normalno. 

Živjelo doba Pentiuma, Windowsa 95 i Voodoo-a 2.

On topic: Gabe Newell respect, Portal 2 trailer je još uvijek na razini starog Valve-a, ali morali su dodatno zaraditi i prodati se. 

Joj daj ne seri, tko se prodao? Koliko si igara za PC kupio? Nije li logično da će ljudi raditi igre na platformi s kojom ostvaruju bolju zaradu? Nije li sasvim u redu primjer Valvea koji radi za sve platforme? Što tebi u životu znači da se igra objavi samo na tvojoj platformi? Da budeš faca koja igra na PC, gdje je gaming i dalje ozbiljan i kakav već? Pričaš gluposti i istjerivaš nekakvu pravdu a pojma nemaš o stvarima. Nitko ti od proizvođača i izdavača igara ništa ne duguje. Get over yourself!
http://en.wikipedia.org/wiki/Crank_(person)#Common_characteristics_of_cranks
3 godine
protjeran
Weky kaže...

nikad ne reci nikad :D

rising
3 godine
protjeran
Romano kaže...

Normalno da igraju na konzolama jer ih Microsoft i Sony placaju da izbacuju igre na njihovom hardweru.A igracima na PC-u sta ostane

nista ih ovi ne placaju

izdaju za konzole jer su one vodeca gaming platforma i moras bit lud i glup da ne izdas igru za konzolu,ako vec mozes 

samo zbog nekog glupog pc ponosa il neznam kaj je vec ovaj prico u prvom postu 

rising
2 godine
Portal 2 stiže i na PS3

Moze Valve radit igre i za konzole i za crnog vraga. Sve te igre ce biti daleko bolje od svih ostalih. Zasto je to onda uopce bitno?

So fucking What.
3 godine
Portal 2 stiže i na PS3

Ono sto ljudi cesto ne razumiju je cinjenica da skacu sami sebi u rijec. Portabilnost izmedju konzola znaci da engine _najvjerojatnije_ podrzava i PC.

Sta bi vi anti-konzolasi radije? Da igre izadju i za konzole i za PC, ili SAMO za konzole?

Uglavnom mi je super-smijesno kad citam ovakve ispade, uvijek se ljudi furaju na neki pro-gaming, a u stvarnosti je cinjenica da igra za konzolu samo znaci da je nece biti na torrentima za PC :-D

No, jednu boljku stvarno dijelim - pred neki dan sam igrao Uncharted 2 na PS3, a pred par mjeseci Mirror's edge na xBoxu i definitivno je bilo kakav FPS na konzoli - uzas.

@Tallahasee

Bravo majstore :-)

Welcome - millenium... the fall of Planet Hate...
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.6.2010 18:50 (Deus ex machina).
3 godine
protjeran
Deus ex machina kaže...

Ono sto ljudi cesto ne razumiju je cinjenica da skacu sami sebi u rijec. Portabilnost izmedju konzola znaci da engine _najvjerojatnije_ podrzava i PC.

Sta bi vi anti-konzolasi radije? Da igre izadju i za konzole i za PC, ili SAMO za konzole?

Uglavnom mi je super-smijesno kad citam ovakve ispade, uvijek se ljudi furaju na neki pro-gaming, a u stvarnosti je cinjenica da igra za konzolu samo znaci da je nece biti na torrentima za PC :-D

No, jednu boljku stvarno dijelim - pred neki dan sam igrao Uncharted 2 na PS3, a pred par mjeseci Mirror's edge na xBoxu i definitivno je bilo kakav FPS na konzoli - uzas.

@Tallahasee

Bravo majstore :-)

eh treba bit pro da igras pucacine na konzoli (lol)

al ne obiljno sam treba par sati odigrat i ubijas ko zmaj 

primjer je killzone 2 koji ima multiplayer sistem slican ko TF2 

to je po mnogima jedna od najtezih pucacina na konzolama i tamo se jaaako vidi

razlika između dobrog i loseg igraca i takve igre ja cijenim

pogle si mw2 gameplay ili bad company 2 gameplay na konzolama i vidjet ces kak ljudi sa lakocom igraju te igre na contorlleru 

trenutno igram fallout 3 i uopce nemam problema sa ciljanjem niti nicim drugim 

i siguran sam da nece biti ni najmanji problem igrat portal 2 na controlleru 

rising
3 godine
hrvatskafarkasevec kaže...

pogle si mw2 gameplay ili bad company 2 gameplay na konzolama i vidjet ces kak ljudi sa lakocom igraju te igre na contorlleru 

trenutno igram fallout 3 i uopce nemam problema sa ciljanjem niti nicim drugim 

i siguran sam da nece biti ni najmanji problem igrat portal 2 na controlleru 

A znas sta, moguce da si u pravu. Ja sam stvarno beginner s kontrollerom. Trenutno igram God of War 1 i 2, i cesto mi dodje da zafitiljim taj kontroler u TV - a to ni nisu FPS-ovi, tako da brijem da stvarno nisam bas vican tom pomagalu.

Ali jedna cinjenica stvarno stoji - FPS ciljanje se odvija u 2D prostoru, tj. nekakvoj imaginarnoj sferi koja okruzuje avatara. Mish je trenutno, imho, najprecizniji i najefikasniji 2D kontroller, dakle... vjerujem da je moguce biti stvarno dobar s konzolaskim kontrollerom, ali mish je mish...

Welcome - millenium... the fall of Planet Hate...
4 godine

Ne znam kada su loše i teške kontrole bile pokazatelj neke i nečije vještine u bilo čemu? - Eventualno su pokazatelj neadekvatnih kontrola za predmetnu igru.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
4 godine

Što je tebi? O kakvoj pravdi govoriš?

Sve igre koje sam spomenuo imam originale, u box izdanju, neke preko Steama kupljene.  Ja ne istjerujem nikakvu pravdu nego velim da igre nisu kvalitetne kao što su bile u vrijeme samo PC-a. Sve se vrti na marketing. Razumijem zašto je tako, veća zarada, manje piratluka itd. ali je činjenica da je kvaliteta igara danas sranje i većina njih je podređena djeci koja igraju na konzolama. Mogu sve progutati, ali kao gamer koji sam bio 10 godina po LAN-partyima, prvak Quake 3 u HR, nikad neću prihvatiti gamepad za igranje ozbiljnog FPS-a.  To je totalni idiotizam. 

Usporedi vizualno Crysis i ovaj Crysis 2 po trailerima. Tipovi su detaljno vizualno uspoređivali engineove. Crysis na PC izgleda puno bolje i igrivije nego Crysis 2 na fakin xboxu. To je nazadovanje i to nikad nije bilo viđenu do danas i to je ono što kritiziram. Ne bi u svijetu postojao naziv "konzolitis" da to nije sranje, ali nazalost svi to moraju prihvatiti radi danasnjeg trzista. 

Sve ok ako se igre rade za sve platforme, ali ne da se portaju s konzola kao npr. Call of Duty i Battlefield, nego da se rade odvojeno kao nadam se Rage. Npr. NFS 3 nekad davno za PSX i PC, 1000:1, a opet zakon i jedno i drugo.

Mogu sad ja prosuđivati o tebi i da ti nemas pojma. Dijete koje je dobilo PS3 i veselo igrucka Fifu.  Ako nisam u pravu onda si ti totalni idiot. 

2 godine
Portal 2 stiže i na PS3

Prigodne riječi vezane uz ovu najavu uputio je Gabe Newell koji kaže kako je prilikom pojave PlayStationa 3 bio njegov najveći kritičar

Gabe Newell   sada vam PS3 odjednom dogovara jer je to jedina konzola na kojoj ljude doslovno pljačkate.

4 godine
MiH kaže...

Sve igre koje sam spomenuo imam originale, u box izdanju, neke preko Steama kupljene.  Ja ne istjerujem nikakvu pravdu nego velim da igre nisu kvalitetne kao što su bile u vrijeme samo PC-a. Sve se vrti na marketing. Razumijem zašto je tako, veća zarada, manje piratluka itd. ali je činjenica da je kvaliteta igara danas sranje i većina njih je podređena djeci koja igraju na konzolama. Mogu sve progutati, ali kao gamer koji sam bio 10 godina po LAN-partyima, prvak Quake 3 u HR, nikad neću prihvatiti gamepad za igranje ozbiljnog FPS-a.  To je totalni idiotizam. 

Usporedi vizualno Crysis i ovaj Crysis 2 po trailerima. Tipovi su detaljno vizualno uspoređivali engineove. Crysis na PC izgleda puno bolje i igrivije nego Crysis 2 na fakin xboxu. To je nazadovanje i to nikad nije bilo viđenu do danas i to je ono što kritiziram. Ne bi u svijetu postojao naziv "konzolitis" da to nije sranje, ali nazalost svi to moraju prihvatiti radi danasnjeg trzista. 

Sve ok ako se igre rade za sve platforme, ali ne da se portaju s konzola kao npr. Call of Duty i Battlefield, nego da se rade odvojeno kao nadam se Rage. Npr. NFS 3 nekad davno za PSX i PC, 1000:1, a opet zakon i jedno i drugo.

Mogu sad ja prosuđivati o tebi i da ti nemas pojma. Dijete koje je dobilo PS3 i veselo igrucka Fifu.  Ako nisam u pravu onda si ti totalni idiot. 

Neke igre nazaduju, ali to je prilagođavanje krućem sistemu kontrola. Realno, sve je to vezano uz postavke enginea. Konzole su računala od 3000kn i kao takva imaju genijalnu grafiku. Kakvu imaš na PC-u od 3000kn? - Uspoređuješ konzole s high-end PC mašinama od 20,000?

P.S. Nego, kako se zoveš, ako si bio prvak, znamo se i osobno.:)

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
4 godine
Portal 2 stiže i na PS3

Dal vam je žao PC-aši?

Kupujete li sve igre koje igrate?

Ja da, ili posudim, orginal - vrlo malo igram otkad idem na pošteno!

Nemojte zato bičati, jer Portal 2 će se "skinuti" u 95% slučajeva na PC-u!

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
3 godine
Armor kaže...

Dal vam je žao PC-aši?

Kupujete li sve igre koje igrate?

Ja da, ili posudim, orginal - vrlo malo igram otkad idem na pošteno!

Nemojte zato bičati, jer Portal 2 će se "skinuti" u 95% slučajeva na PC-u!

Ovo što si napisao je nažalost istinaPlač. Konzole su profitabilnije nego PC, iako i dosta naslova izađe i za PC, oni najbolji ostanu izostavljeni. Developerima je pravljenje igara samo posao i oni neče raditi "pro bono" za šaku PC igrača koji če kupiti igru, a ostatak maršom na torrente.

Kada bi se netko od vas okušao da programira ili pravi igru vidio bi kolko je to komplicirano (berem meni), i svi koji se bunite da igre nevaljaju i preskupe su, a skinete ih sve i odigrateNeodlučan

Ja sam koji dan spalio oko 200 DVD-ova sa igrama, zato što mi se neda više krasti, nego hoču pošteno makar to značilo da neču nikako igratiPlač

A morat ču kupiti konzolu( polovnu naravnoIzlanuo se, sve 3), pa da igram na njima, pošto mi PC zastarijeva i neče se još dugo moč boriti sa novim naslovima, a za sve ostale poslove koje obavljam na njemu je sasvim dovoljan, i previšeSmijeh

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.6.2010 22:09 (ivan262).
3 godine
MiH kaže...

ali je činjenica da je kvaliteta igara danas sranje i većina njih je podređena djeci koja igraju na konzolama

Aha, ti si jedan od tih, ok. Nemam energije opet u tu raspravu uletati. Kvaliteta igara danas je u najbolju ruku po tebe jednaka kvaliteti igara prije deset godina. Gaming shvaćaš kao životni poziv i ne shvaćaš koliko te ta nostalgija "pere" da pričaš ovakve gluposti.

Za svaku manu koje su igraćoj industriji donijele konzole postoji barem jedna prednost. Uspoređuješ grafiku a nazivaš se nekim true gamerom!? Govoriš da se netko prodao!? Daj ne seri, to su totalne gluposti. Ljudi razvijaju igre i prilagođavaju se tržištu jer im je to POSAO, ti si potpuno marginalan i tvoj stav nema nikakve veze.

Svake se godine dan danas izbaci barem desetak vrhunskih naslova koji, neovisno o platformi, mogu konkurirati najboljim igrama posljednjih dvadeset godina. Ja sam prošao infinity engine igre (sve), sve falloute, sve quakeove, sve unrealove, većinu "epskih" avantura i strategija, sve Valveove igre, system shockove itd., itd. i mogu reći da su to sve vrhunske igre. Isto kao što su mass effect, dragon age, morrowind, oblivion, doom 3, crysis, batman, GTA IV, Bioshock, stalkeri, borderlands itd., sve vrhunske igre.

Imaj na umu da je danas, više nego ikad dosad, izražena sloboda i mogućnost stvaranja indie naslova, koji su većinom na PC-u i koji su vrlo često izvrsni, to prije petnaest godina nije postojalo.

1. Uzimajući kriterij kvalitete u obzir situacija je danas ista kao i prije 10-15-20 godina.

2. Uzimajući kriterij raznovrsnosti naslova i općenito igraće ponude situacija je danas bolja nego prije 10-15-20 godina.

3. Uzimajući kriterij modalnosti platformi situacija je danas bolja nego prije 10-15-20 godina.

Jedino ovo:

Uzimajući kriterij subjektivne nostalgije gamera "starog kova" situacija je danas gora, i sutra će biti još gora, i prekosutra još gora, i nikada neće biti kao prije 10 godina kad je on bio mladi dečko koji je na LAN partyu rokao Quake 3. Danas isto to rade neki drugi mladi dečki sa drugim igrama i oni će za 10 godina s nostalgijom govoriti "prije deset godina je bilo bolje, sad je sve sranje", i tako u nedogled.

Daj se riješi tih gluposti i probaj objektivno sagledati situaciju. Gamerima je dobro, mnogo odličnih naslova izlazi svake godine i nemamo se što žaliti.

http://en.wikipedia.org/wiki/Crank_(person)#Common_characteristics_of_cranks
4 godine
MiH kaže...

Svaka, ali svaka prokleta demonstrirana igra je igrana na prokletim usranim koonzolama tipa xbox.  Tu je spao i Crysis 2.  Gledam gameplay, a ono lik s crosshairom retardirano nastimava cilj koji treba pogoditi s retardiranim gamepadom. Pa kamo ide svijet, da i cak vrhunac FPS-ova demonstriraju na konzolama, a ne PC-u?

Pogledao sam i ja tu demostraciju, pajdo se jadan muči sa nišanom ajme majko Osmijeh

2 godine
MiH kaže...

Kompletno si offtopic. A vidim tvoj kompa ti to tolerira.

Sve Valve igre su prvenstveno radjene za PC. Ti si totalno krivo usmjerio svoj bijes, jer ovdje se radi o Portalu 2 koji ce izaci i na PS3. Kuzis ovo i? A iskaljivanjem bijesa neces promijenit situaciju sa tebi omiljenim naslovima tipa COD ili BF. Mozda da places na sluzbenim forumima tih igara? Nemoj zaboravit tamo napomenut da je tvoje misljenje UBER relevantno jer ti si prvak u Q3 LOL

So fucking What.
3 godine
protjeran
Portal 2 stiže i na PS3

evo vi pro pc igraci imat cete priliku pokazat kolko se bolji od nas velikih nooooobova na ps3-u 

http://n4g.com/news/547229/portal-2-pits-pc-and-ps3-owners-against-each-other-online

prva crossplatform igra 

metal
4 godine

evo vi pro pc igraci imat cete priliku pokazat kolko se bolji od nas velikih nooooobova na ps3-u 

http://n4g.com/news/547229/portal-2-pits-pc-and-ps3-owners-against-each-other-online

prva crossplatform igra 

Nah i kaj ces ti ownat na ps3 ove na pcu??

Jos kad sam igro klanski cod4 u klan mi doso lik koji je osvojio najveci lan u europi (neznam kak se taj lan zvao i ne zanima me) ali na konzoli tj xboxu u cod 4..

Doso u klan, njegova taktika i njegov nacin razmisljanja je bio totalno nobast ajmo tako reci, i jednostavno nije prolazio.

Uglavnom ne zelim ja reci da su konzolasi nobasti ili nesto ali to je sasvim druga stvar i drugaciji nacin igranja, nema sanse da sa konzolom imas takvu reakciju pa da si neznam sta.

To je samo sta se tice pucacina tj FPS-ova..

Eto ja sam jucer nakon dugog vremena nabavio xbox 360 i zadovoljan sam sa onime sta nudi iako nisam jos nista niti vidio.

Ima par igara koje nikad nece biti na pcu i iz tog razloga sam ga uzeo.  A i recimo trke nogomet i slicne stvari je puno bolje igrat na konzoli nego na pcu, pogotovo zato sta ne moram biti striktno prikovan za stolac i misa nego lijepo legnem sjednem stojim radim sta ocu i igram, uglavnom komfort je dosta veci.

A sa druge strane na koznoli grafika nikada nece biti niti priblizno dobra kao na pcu..

3 godine
protjeran
toxic kaže...

prva crossplatform igra 

Nah i kaj ces ti ownat na ps3 ove na pcu??

Jos kad sam igro klanski cod4 u klan mi doso lik koji je osvojio najveci lan u europi (neznam kak se taj lan zvao i ne zanima me) ali na konzoli tj xboxu u cod 4..

Doso u klan, njegova taktika i njegov nacin razmisljanja je bio totalno nobast ajmo tako reci, i jednostavno nije prolazio.

Uglavnom ne zelim ja reci da su konzolasi nobasti ili nesto ali to je sasvim druga stvar i drugaciji nacin igranja, nema sanse da sa konzolom imas takvu reakciju pa da si neznam sta.

To je samo sta se tice pucacina tj FPS-ova..

Eto ja sam jucer nakon dugog vremena nabavio xbox 360 i zadovoljan sam sa onime sta nudi iako nisam jos nista niti vidio.

Ima par igara koje nikad nece biti na pcu i iz tog razloga sam ga uzeo.  A i recimo trke nogomet i slicne stvari je puno bolje igrat na konzoli nego na pcu, pogotovo zato sta ne moram biti striktno prikovan za stolac i misa nego lijepo legnem sjednem stojim radim sta ocu i igram, uglavnom komfort je dosta veci.

A sa druge strane na koznoli grafika nikada nece biti niti priblizno dobra kao na pcu..

lol pa ja sam se zezo nema tam ownanja zbog 2 stvari 

1. to je portal 

2. samo coop 

i ovo je jako velika stvar 

crossplatform skoro jos nitko nije napravio i nadam se da ce ovo uspjet 

na xboxu ovo nece bit moguce dok ms ne promjeni svoju politiku 

metal
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.6.2010 18:53 (hrvatskafarkasevec).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice