Povoljniji Red Orchestra 2

poruka: 3
|
čitano: 288
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Povoljniji Red Orchestra 2".
20 mjeseci
protjeran
Povoljniji Red Orchestra 2

Uz ovo preporučam i Arma 2 s expanzijom za DayZ mod, po meni najbolja zombie "igra" ikad. (otvorena mapa velicine slovenije, lootanje, šuljanje, survival ćisti dok je L4D arkada pa ih ne uspoređivam).

A i sama Arma bez DayZ nije za bacit.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 21:31 (stormich50).
20 mjeseci
protjeran
Re: Povoljniji Red Orchestra 2
M_dipl. kaže...

Za mene - RO je najbolji online military shooter.

A Day Z ću probati jednom kad kupim Armu, iako sumnjam da će mi sjesti bolje od L4D2, koji je institucija u svijetu zombie igara.

dayz vs l4d2 je ko cod vs bilo koja realisticna simulacija, i u tom slučaju je cod "institucija u svijetu military shootera", al koga briga više?:p

20 mjeseci
protjeran
Re: Povoljniji Red Orchestra 2
M_dipl. kaže...

You're missing the point. Nijedna igra to ne radi bolje od L4D2, za mene je to čista zabava i suvereno drži tron zombie igara. Day Z je realistični pokušaj, i dat ću mu priliku, ali sumnjam da će me više zabaviti od L4D2, pogotovo sudeći prema dosada dostupnim informacijama i gameplay videima, s tim da ima vremena, još je u beti.

Po gameplay videima mi je igra izgledala očajna, ali sam ju probao i oduševila me. Ako ti ne smetaju loše texture i osrednje animacije jako je zabavno. U MP-u imaš "bandite" jer možeš lootat mrtva tijela igrača, možeš sastavljat vozila, možeš svašta. Kao RPG je.

Moraš paziti na tjelesnu temperaturu, količinu krvi, moraš pit i jest, nemožeš hodat sa strganim nogama itd. Zanimljiv pristup zombie "žanru".

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 0:03 (stormich50).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice