Povratak Hellgatea: London

poruka: 10
|
čitano: 1.122
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Povratak Hellgatea: London".
4 godine
neaktivan

Zasto? Pobogu zasto?

[url=http://profile.xfire.com/fallout3][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/fallout3.png[/img][/url]
2 godine
neaktivan

Grafika dobra, igra nije. Ko to uopće igra?

4 godine

mene zanima jeli oni samo "odrzavaju" servere, ili imaju source i mogu radit "popravke" na igri ?

celeron 333mhz / 64sdram / monitor u boji
3 godine

E sad, da bar netko otkupi prava i za Tabula Rasa... :)

3 godine
RE: Povratak Hellgatea: London
jim kaže...

mene zanima jeli oni samo "odrzavaju" servere, ili imaju source i mogu radit "popravke" na igri ?

Imaju sve to; tj. već su napravili hrpu popravaka. Štoviše ekipa koja je davno bila testirala patch 2.0 (koji u ono vrijeme nije službeno izašao) je izjavila da bi već onda to bila prava stvar.

Igra je u Koreji hit, službeno besplatna, igru održavaju mikrotransakcijama. To je zapravo i glavni problem za Europu, jer u našim krajevima to nije preferirani način plaćanja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 15:14 (TomoR).
3 godine

Moram se oglasiti u ovoj temi.

Ocito spadam u 1% ljudi koji su u Hellgateu totalno uzivali. Meni je ta igra definitivno zamijenila Diablo 2 u svakom segmentu, ima noviteta, ima starih stvari, dosta zanimljivu pricu, odlicne lokacije, puno bolji proceduralni content generator, zanimljive klase, i ono najbitnije za takvu igru - skillovi i tweakanje su bili fenomenalni.

Tj. dok nisu nerfali Marksmana i unistili skillove koji se triggeraju na critical. To je bila steta i malo je pokvarilo igru.

Ali ja sam presretan da ga ponovno otvaraju, moj lvl 46 marksman Abigail_Crusher jedva ceka priklati Sydonaia jos koji put.

Intoxicate your brain with what I say - if not, you'll lie knee-deep in trouble.
3 godine

Da. i meni je Hellgate bio ok. Usporedba sa Diablo2 je na mjestu. :) Jedino bi grafiku trebali sada malo pripasati novijoj generaciji HW-a

Google is your friend
4 godine
Deus ex machina kaže...

Moram se oglasiti u ovoj temi.

Ocito spadam u 1% ljudi koji su u Hellgateu totalno uzivali. Meni je ta igra definitivno zamijenila Diablo 2 u svakom segmentu, ima noviteta, ima starih stvari, dosta zanimljivu pricu, odlicne lokacije, puno bolji proceduralni content generator, zanimljive klase, i ono najbitnije za takvu igru - skillovi i tweakanje su bili fenomenalni.

Tj. dok nisu nerfali Marksmana i unistili skillove koji se triggeraju na critical. To je bila steta i malo je pokvarilo igru.

Ali ja sam presretan da ga ponovno otvaraju, moj lvl 46 marksman Abigail_Crusher jedva ceka priklati Sydonaia jos koji put.

Drago mi je cuti nekog kome se igra svidjela!

Ja sam igrao MP do posljdnjeg dana koji je bio nekako preety emotivan.Docekao shoot down u Stonehange-u,gdje se okupilo mnogo igraca

3 godine
Van_Blaster kaže...

Drago mi je cuti nekog kome se igra svidjela!

Ja sam igrao MP do posljdnjeg dana koji je bio nekako preety emotivan.Docekao shoot down u Stonehange-u,gdje se okupilo mnogo igraca

Ja sam, smrc, bio skrtica i nikad nisam platio za ulaz u Stonehenge. Kvragu, igrao sam neprestano 8 dana dok nisam prosao main content, guildovi me nisu interesirali - uopce mi nije bilo jasno zasto da idem placati dodatak.

A eto... nadajmo se da ce model pretplate bit slican, onda napokon idem djir do Stonehengea da vidim kako to izgleda.

Intoxicate your brain with what I say - if not, you'll lie knee-deep in trouble.
4 godine

Ma ni ja nisam bio pretplacen,ali tadnjih mjesec dana svi igraci su imali potpun pristup novim zonama.Nekako mi je glupo placati pretplatu za potpuno instanciranu igru.

Sa ovim remakeom je dobro sto ce uvesti mikrokreditne transakcije.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice