Sumnjam da ćemo se danas naigrati.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Po stanju zivaca i servera i origamija, ja bi reko: "Povratak u pm!"
E moj Denijele, ne će biti ništa od igranja "danas." NHF 
vjerujem da se isplati malo pričekati
Fućkaš takvu mini zakrpu, nikad nikakvih problema nisam imao sa originom prije ove ekspanzije....
A šta sad, zreli smo ljudi.. strpit ćemo se. Ima i drugih stvari za raditi 1 dan u životu.
A šta sad, zreli smo ljudi.. strpit ćemo se. Ima i drugih stvari za raditi 1 dan u životu.
Objasni ti to zagorjelim gejmerima :D
Previše ih broji pare, pa nema tko raditi na održavanju.
Povratak u Kakiland :D.
Jel vam sad jasno zasto s pravom nije osvojio ama baš ništa na VGA??
btw. Pa taj Back to Kampland je prije više od tjedan dana izašao za PS3 i kolko ja znam nije bilo problema, a PC im je kao "glavna platforma". LOL!
to je zato što ja nisam danas kupio B2K pa su odgodili svima 
ali sutra ću kupiti pa ćemo igrati 
jucer na team speaku dead maus i ja smo bili jedni od rijetkih sretnika koji su se uspjeli ulogirati u origin i zaigrati.
BF2 mape > B2K mape
Kad izađe dlc za Cod, odmah se cod blati po komentarima, govori se o tome kako su dlcovi s****... Sad kad je izasao dlc za BF3, nitko nista ne govori tome, svi se samo mirno dogovaraju kad ce i kako igrati na mapama sa toga dlc-a. Inace mi je bfbc2 bio drazi od mw2, ali sada mi bf3 nije drazi od mw3 jer mi se zgadio sav taj hype i mržnja.
JEDNOSTAVNO IGRAJTE ONO STO VAS ZABAVLJA I U CEMU UZIVATE.
F**K THE HYPE!!!
Problemi MW3:
Spajanje na hostove sa pingom većim od 100
svaka druga partija ima barem jednog varalicu
balans oružija je toliko dobar da 80% ljudi igra sa akimbom
prekratke runde i nemogućnost biranja duže runde na find game
dedicate serveri su loši
Problemi BF3 s vremenom če se ispraviti. I na BF3 se zna naletiti na varalicu ali puno teže nego u MW3.
DLC u obadvije igre je preskup. No nadam se da če druge mape ako izađu za BF3 biti besplatne kao što je bio slučaj za BC2.
Više mi se sviđa sistem u BC2 gdje su PC igrači mape dobili besplatno.
Problemi MW3:
Spajanje na hostove sa pingom većim od 100
svaka druga partija ima barem jednog varalicu
balans oružija je toliko dobar da 80% ljudi igra sa akimbom
prekratke runde i nemogućnost biranja duže runde na find game
dedicate serveri su loši
Problemi BF3 s vremenom če se ispraviti. I na BF3 se zna naletiti na varalicu ali puno teže nego u MW3.
DLC u obadvije igre je preskup. No nadam se da če druge mape ako izađu za BF3 biti besplatne kao što je bio slučaj za BC2.
Više mi se sviđa sistem u BC2 gdje su PC igrači mape dobili besplatno.
u BF2 i 2142 jednu je mapu sponzorirao intel (Highway Tampa) - predobro - vozas se tenkom i usred pustinje intel reklama " MORE FRAG - NO LAG - INTEL" :) :) :)
1. intel se reklamira
2. EA banda dobije lovu
3. igraci dobiju besple mapu
protiv tako cega nemam apsolutno nista - cak i debelo podrzavam takvu politiku
ati, amd, nvidia, dell, hp, ... toliko potencijalnih sponzora za buduce mape ...
u BF2 i 2142 jednu je mapu sponzorirao intel (Highway Tampa) - predobro - vozas se tenkom i usred pustinje intel reklama " MORE FRAG - NO LAG - INTEL" :) :) :)
1. intel se reklamira
2. EA banda dobije lovu
3. igraci dobiju besple mapu
protiv tako cega nemam apsolutno nista - cak i debelo podrzavam takvu politiku
ati, amd, nvidia, dell, hp, ... toliko potencijalnih sponzora za buduce mape ...
nVidia je na isti način sponzorirala besplatne mape u Call of Duty 4 i WAW. Samo su igrači mislili da su besplatne.
Kaj bi se žalili kad nas je većina dobila ovo besplatno sa Limited Editionom ;)
Jep, mene je B2K došao ravno 0 hrvatskih kuna
ja nisam dobio besplatno, tj iako sam platio, nisam dobio jer sam uzeo u e kupi!!!
pa eto da se zna.
Aha, da da, sigurno. Još jedan zadovoljan kupac koji misli da je dobio nešto za ništa.
Od takvih Todorić i slični žive.
Aha, da da, sigurno. Još jedan zadovoljan kupac koji misli da je dobio nešto za ništa.
Od takvih Todorić i slični žive.
Ne, dobio sam BF3 + B2K ekspanzija za £30 (il kolko već), dok u odnosu na danas dobiješ samo BF3.
ja sam sada odigrao par runda i moram reci da necu spavat nocas :p
dođe ti da kupiš BF2