Probijen Battle.net

poruka: 14
|
čitano: 1.127
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Probijen Battle.net".
13 mjeseci
neaktivan
4 godine
Probijen Battle.net

Izgleda da ništa nije sigurno pred hackerima.

Only a dead noob is a good noob.
5 godina
Probijen Battle.net

zabijanje cavla u ljes :)

wat?
11 mjeseci
Re: Probijen Battle.net
kokek kaže...

Je, propadoše..

22 mjeseca
Probijen Battle.net

Valjda je to jedan od načina da se pokaže nezadovoljstvo nedostatkom offline single-playera i općenito cijele politike Blizzarda - RMAH i slično.

5 godina
kokek kaže...

ljes... sta je to?

windir_zg kaže...

Valjda je to jedan od načina da se pokaže nezadovoljstvo nedostatkom offline single-playera i općenito cijele politike Blizzarda - RMAH i slično.

a mos i bojkotirat igru, a ne kukat svako malo po forumima...

It's not who u are, it's who u know.
22 mjeseca
Obi Wan kaže...
kokek kaže...

ljes... sta je to?

windir_zg kaže...

a mos i bojkotirat igru, a ne kukat svako malo po forumima...

Ja sam od Diabla 3 probao samo starter edition, a čekam da malo padnu cijene pa ću kupit cijelu igru. A po onome što čitam na Blizzard forumima, a i svim ostalima vezanim za Diablo, nisam daleko od istine. E sad, ak ti misliš da ja kukam ko malo dijete, dobro za tebe.

14 mjeseci

Sretno ti bilo s čekanjem da padne cijena, pa Starcraft 2 još uvijek košta 40 eura, a koliko je ranije izašao. Na Battle.netu čak Diablo II još uvijek drži cijenu od 15 eura, tako da se ne bih baš nadao nekakvim sniženjima i rasprodajama, Blizzard i Battle.net definitivno nisu Steam...

17 mjeseci
Probijen Battle.net

Mozda su pobrali podatke potrebne za izradu Diablo III cracka?

HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
22 mjeseca
Q-Tip kaže...

Sretno ti bilo s čekanjem da padne cijena, pa Starcraft 2 još uvijek košta 40 eura, a koliko je ranije izašao. Na Battle.netu čak Diablo II još uvijek drži cijenu od 15 eura, tako da se ne bih baš nadao nekakvim sniženjima i rasprodajama, Blizzard i Battle.net definitivno nisu Steam...

Maloprije sam našao oglas na Njuškalu di tip prodaje Diablo 3 key za 200kn.

11 mjeseci
Probijen Battle.net

Možeš jedino na oglasniku i naći, blizzardovim igrama ne padaju cijene bar kojih 5 godina ako kupuješ iz shopa :)

14 mjeseci
windir_zg kaže...
Q-Tip kaže...

i onda si vrati acc kad mu ti daš pare :-)

a što se tiče ovog breacha pa jbg moralo se dogodit kad tad. ali cini se da eu nije bio opasnije zahvaćen

20 mjeseci
protjeran
kokek kaže...

Daj mi steam da te mogu izvrijeđat pošteno, nemogu ovdje nažalost.

22 mjeseca
udarnik60 kaže...
windir_zg kaže...
Q-Tip kaže...

i onda si vrati acc kad mu ti daš pare :-)

a što se tiče ovog breacha pa jbg moralo se dogodit kad tad. ali cini se da eu nije bio opasnije zahvaćen

Ne razumijem, objasni. Tip kaže da prodaje neiskorišteni key i da se mogu sam uvjerit u ispravnost pa mu tek onda poslat novce.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice