- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Izgleda da ništa nije sigurno pred hackerima.
zabijanje cavla u ljes :)
Je, propadoše..
Valjda je to jedan od načina da se pokaže nezadovoljstvo nedostatkom offline single-playera i općenito cijele politike Blizzarda - RMAH i slično.
ljes... sta je to?
Valjda je to jedan od načina da se pokaže nezadovoljstvo nedostatkom offline single-playera i općenito cijele politike Blizzarda - RMAH i slično.
a mos i bojkotirat igru, a ne kukat svako malo po forumima...
ljes... sta je to?
a mos i bojkotirat igru, a ne kukat svako malo po forumima...
Ja sam od Diabla 3 probao samo starter edition, a čekam da malo padnu cijene pa ću kupit cijelu igru. A po onome što čitam na Blizzard forumima, a i svim ostalima vezanim za Diablo, nisam daleko od istine. E sad, ak ti misliš da ja kukam ko malo dijete, dobro za tebe.
Sretno ti bilo s čekanjem da padne cijena, pa Starcraft 2 još uvijek košta 40 eura, a koliko je ranije izašao. Na Battle.netu čak Diablo II još uvijek drži cijenu od 15 eura, tako da se ne bih baš nadao nekakvim sniženjima i rasprodajama, Blizzard i Battle.net definitivno nisu Steam...
Mozda su pobrali podatke potrebne za izradu Diablo III cracka?
Sretno ti bilo s čekanjem da padne cijena, pa Starcraft 2 još uvijek košta 40 eura, a koliko je ranije izašao. Na Battle.netu čak Diablo II još uvijek drži cijenu od 15 eura, tako da se ne bih baš nadao nekakvim sniženjima i rasprodajama, Blizzard i Battle.net definitivno nisu Steam...
Maloprije sam našao oglas na Njuškalu di tip prodaje Diablo 3 key za 200kn.
Možeš jedino na oglasniku i naći, blizzardovim igrama ne padaju cijene bar kojih 5 godina ako kupuješ iz shopa :)
i onda si vrati acc kad mu ti daš pare :-)
a što se tiče ovog breacha pa jbg moralo se dogodit kad tad. ali cini se da eu nije bio opasnije zahvaćen
Daj mi steam da te mogu izvrijeđat pošteno, nemogu ovdje nažalost.
i onda si vrati acc kad mu ti daš pare :-)
a što se tiče ovog breacha pa jbg moralo se dogodit kad tad. ali cini se da eu nije bio opasnije zahvaćen
Ne razumijem, objasni. Tip kaže da prodaje neiskorišteni key i da se mogu sam uvjerit u ispravnost pa mu tek onda poslat novce.