Problematičan RAGE

poruka: 219
|
čitano: 9.611
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Problematičan RAGE".
5 godina
Problematičan RAGE

evo igra uredno kupljena i skinuta sa STEAMA.

Bas me zanima kako ce na kraju sve to ispasti. Ako bude takva katastrofa i nebude zadovoljavala neke druga IDova ili Bethesdina igra bice igrana ali i ne placena.

Meni savjest cista.

2 godine
neaktivan
Problematičan RAGE

mamicu im seljacku pa nisz nista pametno za komp napravili ima godina dana nitko nije izdao nesto vrijedno spomena

4 godine
Re: Problematičan RAGE
RRDrazen kaže...

mamicu im seljacku pa nisz nista pametno za komp napravili ima godina dana nitko nije izdao nesto vrijedno spomena

Kako ne? Izašao je witcher 2, po meni igra godine.

A id će sigurno izbaciti neki patch sa sredi stvar...

Howgh!

Baj d vej, imaš i Deus Ex:HR.

5 godina
Problematičan RAGE

Toliko o revoluciji engina.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
5 godina
neaktivan
Problematičan RAGE

Baš sam maloprije instalirao nabavljenu igru, uvod super i baš sam se zagrijao kad ono, fps -20...čisti kaos {#}

3 godine
Problematičan RAGE

Možda su malo pretjerali s big mapama :)))))

PS.

20fps koja konfa ako se smije znat ?

19 mjeseci
Riker kaže...

Baš sam maloprije instalirao nabavljenu igru, uvod super i baš sam se zagrijao kad ono, fps -20...čisti kaos {#}

Ti imaš 20, meni igra svakih 10 sekundi stane na pol minute i onda krene dalje. Ako sam na mjestu fps je fiksiran na 60 a ako se pomaknem za milimetar fps padne ispod 20, i kak sam napisal nakon 10 sekundi pauza.

23 mjeseca
woodgamesfx kaže...

Nije do toga, engine je pisan i rađen da sasvim fluidno goni velike mape, barem što se tiče toga.

Problem je u driverima, GPU Usage, ili nešto treće, što će se vrlo vjerojatno rješiti kroz par dana sa novim revizijama i igra će raditi dobro.

Prvi mačići.

3 godine
Ranko Kukumar kaže...
woodgamesfx kaže...

Nije do toga, engine je pisan i rađen da sasvim fluidno goni velike mape, barem što se tiče toga.

Problem je u driverima, GPU Usage, ili nešto treće, što će se vrlo vjerojatno rješiti kroz par dana sa novim revizijama i igra će raditi dobro.

Prvi mačići.

Bigmape su koliko znam texture storage kod id tech enginea, a ovo mi smrdi na occlusion culling , ali to je samo onak laički .

EDIT:

MegaTexturing se točno zove ta tehnika.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 10:29 (woodgamesfx).
5 godina
Problematičan RAGE

Još jedna igra prilagođena konzolama puna bugova.

Još jedna prodana duša vragu.

Nakon ovog Carmacka niko neće shvaćat ozbiljno, jer ovo su početničke greške koje od ID softa niko nije očekiva.

23 mjeseca
woodgamesfx kaže...

Bigmape su koliko znam texture storage kod id tech enginea, a ovo mi smrdi na occlusion culling , ali to je samo onak laički .

EDIT:

MegaTexturing se točno zove ta tehnika.

Nije to ništa bog zna-kako zahtjevno, imaš dosta na googleu principa na kojem ta tehnika radi. U biti koristi se već dosta dugo samo je Carmack to malo proširio i naravno progurao kroz svoj marketing da to izgleda kao "revolucija". ClipMapping čini mi se to se zvalo prije.

I Crysis prvi je nešto slično imao ako se ne varam samo na drugi način.

3 godine
memulica kaže...

Još jedna igra prilagođena konzolama puna bugova.

Još jedna prodana duša vragu.

Nakon ovog Carmacka niko neće shvaćat ozbiljno, jer ovo su početničke greške koje od ID softa niko nije očekiva.

Hehe Carmack je ultimativni developer, ali ova igra zahtjeva malo više od jednog čovjeka pri izradi, reklo bi se njih najmanje desetak- stotina, a i bilo je rijeći da će biti problema sa ATi grafičkim karticama, pa tako nije ništa iznenađujuće, vrlo vjerojatno će to pokrpat s par patcheva.

4 godine
RRDrazen kaže...

Izisao je i HARD RESET, ekskluziva za PC i pri tome se cini kao odlicna igra, dostupan je demo za skinut, ako hoces probat.

3 godine
Problematičan RAGE

ma sve je to zbog drivera bem mu misa evo kontam da bi ovo trebalo resit problem

Steps I did to solve the tearing/FPS issue:

1) Created the "%appdata%<backslash>id software<backslash>rage" folder

2) Updated my nVidia drivers to the 285.38 BETA for WIN7 64Bit <search nvidia's site, easy to find!! same drivers recommended for BF3>

3) Within the nVidia Control Panel -> Manage 3D settings:
Texture Filtering - Anisotropic sample Option -> ON
Threaded Optimization -> ON
Triple Buffering -> ON
Vertical Sync -> FORCE ON

Games works like a charm now, and so far is a GAS to play.

ili
http://forum.guru3d.com/showthread.php?t=351811 

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 10:44 (psihoroba).
5 godina
woodgamesfx kaže...

Hehe Carmack je ultimativni developer

Ultimativni je BIO i živi od stare slave.

Zadnja njegova igra od njega, koja je bila 'ultimativna', je Quake 2.

BTW ko da je popalio Unreal 3 engine ... imaju skoro, pa iste bugovite simptome {#}

5 godina
neaktivan
formula1live kaže...
Riker kaže...

Ti imaš 20, meni igra svakih 10 sekundi stane na pol minute i onda krene dalje. Ako sam na mjestu fps je fiksiran na 60 a ako se pomaknem za milimetar fps padne ispod 20, i kak sam napisal nakon 10 sekundi pauza.

lol...Krivo ste me shvatili...Nisam napisao da imam 20fps-a, nego -20fps-a {#} Dakle, -20 ispod zemlje {#}  Čak i zvuk kompletno šteka...Nadam se da će doći neka zakrpa jer mi igra izgleda odlično...

4 godine
Problematičan RAGE

Ja nisam imao problema s igranjem, ali je igra izvedbeno i konceptualno - smeće. To je ujedno i moja službena recenzija.

4 godine
Problematičan RAGE

bas i je problematican... treba skinut tih 18giga dema brzinom 17,5kb/s... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
20 mjeseci
Problematičan RAGE

65.2% / time elapsed: 17h9m. {#}

I only buy Intel sry AMD fanboys.
5 godina
neaktivan
skank666 kaže...

bas i je problematican... treba skinut tih 18giga dema brzinom 17,5kb/s... 

Meni nije padalo ispod 700kb/s...najviše 980kb/s...{#} Skinulo se preko noći.

3 godine
Problematičan RAGE

Mene smeta ovo današnje vrijeme developera tipa, napravi poluproizvod i prodaj ga što prije, kasnije će se ispraviti greške kroz milijun zakrpa, a do tada čovjek koji kupi igru završi je pet puta! Čemu to? Znam da su danas kompleksnije igre, ali brate mili okanite se te politike jer ima igara koje su odlično optimizirane, kako oni to uspiju?

Doli doturi, doli medičina! Doli ignjoranstvo, živila filozofija!!
5 godina
Problematičan RAGE

Ma sreća u nesreći, što su je počeli raditi tamo negdje 2005. godine .... imali su samo 6 ( šest ) godina {#}

2 godine
protjeran

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/rage-pc-x360-ps3-mac/31499.aspx

evo pa čitajte o problemima s pc verzijom. igra radi super na konzolama no na 99% računala je užas. neoptimizirana, buggovi i problemi, problemi. sve recenzije su se radile na konzolama pa je zato i dobila dobre ocjene

Trenutno se igra X3 Terran Conflict, Borderlands s 4 DLC i Torchlight
2 godine
Problematičan RAGE

Unatoč PC korjenima razvojnog tima, RAGE je sasvim očito konzolaška igra, a bez obzira na ljepšu grafiku, PC verzija je samo loš i bugovit port

reko sam vam davno da je rage najobicniji hype sto se sada pokazalo tocnim... :( grafika nis revolucionarno, glupav AI, veliki otvoreni prostori sluze tek kao povrsna distrakcija odvojena od par glavnih manjih hubova i to samo za trkanje auticima (zvuce ko kosilica), rpg elemente bolje da nisu ni stavljali u nesto sto se zavrsi za 9 sati, prica je nepoticajna, a razrijesenje antiklimaticko i dosadno, 20Gb prostora je cisti fail... uglavnom ovu glupost necu cak ni ko torrent skidat, ne vrijedi bandwidtha. :(

Umirovljenici se odmaraju na klupama, a groblja zjape prazna!
23 mjeseca
0.o_qwerty kaže...

Unatoč PC korjenima razvojnog tima, RAGE je sasvim očito konzolaška igra, a bez obzira na ljepšu grafiku, PC verzija je samo loš i bugovit port

reko sam vam davno da je rage najobicniji hype sto se sada pokazalo tocnim... :( grafika nis revolucionarno, glupav AI, veliki otvoreni prostori sluze tek kao povrsna distrakcija odvojena od par glavnih manjih hubova i to samo za trkanje auticima (zvuce ko kosilica), rpg elemente bolje da nisu ni stavljali u nesto sto se zavrsi za 9 sati, prica je nepoticajna, a razrijesenje antiklimaticko i dosadno, 20Gb prostora je cisti fail... uglavnom ovu glupost necu cak ni ko torrent skidat, ne vrijedi bandwidtha. :(

Ako ništa drugo AI nije glupav do određene mjere... Tu sad pričas a vjerojatno nisi ni zaigrao igru.

Kao primjer prve tvrdnje ...

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 12:30 (Mr.greenx).
2 godine
Mr.greenx kaže...

Ako ništa drugo AI nije glupav do određene mjere... Tu sad pričas a vjerojatno nisi ni zaigrao igru.

istina, nisam i znam da je kretanje neprijatelja nepredvidljivo kada se zalijecu na tebe al daleko je to od id-ovih hvalospjeva o revolucionarnom AI-u...

Umirovljenici se odmaraju na klupama, a groblja zjape prazna!
2 godine
protjeran
ja sam je zaigrao i čak mi žao potrošenog vremena. toliko napuhavanje a igra je ko i svaka druga. uuuu ti si na zemlji u budućnosti.. uuuu vidi imaš neke autiće da se voziš ko debil s jednog kraja na drugi.. ma daj, važno da verzije za konzole rade a za pc ćemo čekati koju godinu da se svi propusti pokrpaju. ili kao što sam rekao u onoj drugoj rage temi, za koju sam dao link: ali ćemu napraviti igru koju 95% ljudi ne može igrati kako spada? i još čekati par godina da se sve sredi ili da se pokupuje novi hardver samo za nju? a sumnjam da ne bude i rage 2. hoće opet napraviti istu stvar? recimo da naprave rage 2 2013. tek 2015-2016 se bude mogla igrati donekle dobro? glupost
Trenutno se igra X3 Terran Conflict, Borderlands s 4 DLC i Torchlight
23 mjeseca
0.o_qwerty kaže...
Mr.greenx kaže...

istina, nisam i znam da je kretanje neprijatelja nepredvidljivo kada se zalijecu na tebe al daleko je to od id-ovih hvalospjeva o revolucionarnom AI-u...

To stoji, ali odlično koriste cover, kad ih pogodiš često ga mjenjaju. A rushaju na tebe jedino kad su brojčano nadmoćni.

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
23 mjeseca
skullscar kaže...
ja sam je zaigrao i čak mi žao potrošenog vremena. toliko napuhavanje a igra je ko i svaka druga. uuuu ti si na zemlji u budućnosti.. uuuu vidi imaš neke autiće da se voziš ko debil s jednog kraja na drugi.. ma daj, važno da verzije za konzole rade a za pc ćemo čekati koju godinu da se svi propusti pokrpaju. ili kao što sam rekao u onoj drugoj rage temi, za koju sam dao link: ali ćemu napraviti igru koju 95% ljudi ne može igrati kako spada? i još čekati par godina da se sve sredi ili da se pokupuje novi hardver samo za nju? a sumnjam da ne bude i rage 2. hoće opet napraviti istu stvar? recimo da naprave rage 2 2013. tek 2015-2016 se bude mogla igrati donekle dobro? glupost

koju graficku imas? Ja se bojim da ce se sve to lose vrtiti na 4870X2 kad jos nisu izbacili ni nikakav fix za seriju 4000

4 godine
Problematičan RAGE

Problem igre je u posve glupom konceptu likova (neka mješavina pokušaja RPG-a), dijaloga, vozikanja i zadataka.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice