evo igra uredno kupljena i skinuta sa STEAMA.
Bas me zanima kako ce na kraju sve to ispasti. Ako bude takva katastrofa i nebude zadovoljavala neke druga IDova ili Bethesdina igra bice igrana ali i ne placena.
Meni savjest cista.
evo igra uredno kupljena i skinuta sa STEAMA.
Bas me zanima kako ce na kraju sve to ispasti. Ako bude takva katastrofa i nebude zadovoljavala neke druga IDova ili Bethesdina igra bice igrana ali i ne placena.
Meni savjest cista.
mamicu im seljacku pa nisz nista pametno za komp napravili ima godina dana nitko nije izdao nesto vrijedno spomena
mamicu im seljacku pa nisz nista pametno za komp napravili ima godina dana nitko nije izdao nesto vrijedno spomena
Kako ne? Izašao je witcher 2, po meni igra godine.
A id će sigurno izbaciti neki patch sa sredi stvar...
Howgh!
Baj d vej, imaš i Deus Ex:HR.
Toliko o revoluciji engina.
Baš sam maloprije instalirao nabavljenu igru, uvod super i baš sam se zagrijao kad ono, fps -20...čisti kaos 
Možda su malo pretjerali s big mapama :)))))
PS.
20fps koja konfa ako se smije znat ?
Baš sam maloprije instalirao nabavljenu igru, uvod super i baš sam se zagrijao kad ono, fps -20...čisti kaos 
Ti imaš 20, meni igra svakih 10 sekundi stane na pol minute i onda krene dalje. Ako sam na mjestu fps je fiksiran na 60 a ako se pomaknem za milimetar fps padne ispod 20, i kak sam napisal nakon 10 sekundi pauza.
Nije do toga, engine je pisan i rađen da sasvim fluidno goni velike mape, barem što se tiče toga.
Problem je u driverima, GPU Usage, ili nešto treće, što će se vrlo vjerojatno rješiti kroz par dana sa novim revizijama i igra će raditi dobro.
Prvi mačići.
Nije do toga, engine je pisan i rađen da sasvim fluidno goni velike mape, barem što se tiče toga.
Problem je u driverima, GPU Usage, ili nešto treće, što će se vrlo vjerojatno rješiti kroz par dana sa novim revizijama i igra će raditi dobro.
Prvi mačići.
Bigmape su koliko znam texture storage kod id tech enginea, a ovo mi smrdi na occlusion culling , ali to je samo onak laički .
EDIT:
MegaTexturing se točno zove ta tehnika.
Još jedna igra prilagođena konzolama puna bugova.
Još jedna prodana duša vragu.
Nakon ovog Carmacka niko neće shvaćat ozbiljno, jer ovo su početničke greške koje od ID softa niko nije očekiva.
Bigmape su koliko znam texture storage kod id tech enginea, a ovo mi smrdi na occlusion culling , ali to je samo onak laički .
EDIT:
MegaTexturing se točno zove ta tehnika.
Nije to ništa bog zna-kako zahtjevno, imaš dosta na googleu principa na kojem ta tehnika radi. U biti koristi se već dosta dugo samo je Carmack to malo proširio i naravno progurao kroz svoj marketing da to izgleda kao "revolucija". ClipMapping čini mi se to se zvalo prije.
I Crysis prvi je nešto slično imao ako se ne varam samo na drugi način.
Još jedna igra prilagođena konzolama puna bugova.
Još jedna prodana duša vragu.
Nakon ovog Carmacka niko neće shvaćat ozbiljno, jer ovo su početničke greške koje od ID softa niko nije očekiva.
Hehe Carmack je ultimativni developer, ali ova igra zahtjeva malo više od jednog čovjeka pri izradi, reklo bi se njih najmanje desetak- stotina, a i bilo je rijeći da će biti problema sa ATi grafičkim karticama, pa tako nije ništa iznenađujuće, vrlo vjerojatno će to pokrpat s par patcheva.
Izisao je i HARD RESET, ekskluziva za PC i pri tome se cini kao odlicna igra, dostupan je demo za skinut, ako hoces probat.
ma sve je to zbog drivera bem mu misa evo kontam da bi ovo trebalo resit problem
Steps I did to solve the tearing/FPS issue:
1) Created the "%appdata%<backslash>id software<backslash>rage" folder
2) Updated my nVidia drivers to the 285.38 BETA for WIN7 64Bit <search nvidia's site, easy to find!! same drivers recommended for BF3>
3) Within the nVidia Control Panel -> Manage 3D settings:
Texture Filtering - Anisotropic sample Option -> ON
Threaded Optimization -> ON
Triple Buffering -> ON
Vertical Sync -> FORCE ON
Games works like a charm now, and so far is a GAS to play.
Hehe Carmack je ultimativni developer
Ultimativni je BIO i živi od stare slave.
Zadnja njegova igra od njega, koja je bila 'ultimativna', je Quake 2.
BTW ko da je popalio Unreal 3 engine ... imaju skoro, pa iste bugovite simptome 
Ti imaš 20, meni igra svakih 10 sekundi stane na pol minute i onda krene dalje. Ako sam na mjestu fps je fiksiran na 60 a ako se pomaknem za milimetar fps padne ispod 20, i kak sam napisal nakon 10 sekundi pauza.
lol...Krivo ste me shvatili...Nisam napisao da imam 20fps-a, nego -20fps-a
Dakle, -20 ispod zemlje
Čak i zvuk kompletno šteka...Nadam se da će doći neka zakrpa jer mi igra izgleda odlično...
Ja nisam imao problema s igranjem, ali je igra izvedbeno i konceptualno - smeće. To je ujedno i moja službena recenzija.
bas i je problematican... treba skinut tih 18giga dema brzinom 17,5kb/s...
65.2% / time elapsed: 17h9m. 
bas i je problematican... treba skinut tih 18giga dema brzinom 17,5kb/s...
Meni nije padalo ispod 700kb/s...najviše 980kb/s...
Skinulo se preko noći.
Mene smeta ovo današnje vrijeme developera tipa, napravi poluproizvod i prodaj ga što prije, kasnije će se ispraviti greške kroz milijun zakrpa, a do tada čovjek koji kupi igru završi je pet puta! Čemu to? Znam da su danas kompleksnije igre, ali brate mili okanite se te politike jer ima igara koje su odlično optimizirane, kako oni to uspiju?
Ma sreća u nesreći, što su je počeli raditi tamo negdje 2005. godine .... imali su samo 6 ( šest ) godina 
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/rage-pc-x360-ps3-mac/31499.aspx
evo pa čitajte o problemima s pc verzijom. igra radi super na konzolama no na 99% računala je užas. neoptimizirana, buggovi i problemi, problemi. sve recenzije su se radile na konzolama pa je zato i dobila dobre ocjene
Unatoč PC korjenima razvojnog tima, RAGE je sasvim očito konzolaška igra, a bez obzira na ljepšu grafiku, PC verzija je samo loš i bugovit port
reko sam vam davno da je rage najobicniji hype sto se sada pokazalo tocnim... :( grafika nis revolucionarno, glupav AI, veliki otvoreni prostori sluze tek kao povrsna distrakcija odvojena od par glavnih manjih hubova i to samo za trkanje auticima (zvuce ko kosilica), rpg elemente bolje da nisu ni stavljali u nesto sto se zavrsi za 9 sati, prica je nepoticajna, a razrijesenje antiklimaticko i dosadno, 20Gb prostora je cisti fail... uglavnom ovu glupost necu cak ni ko torrent skidat, ne vrijedi bandwidtha. :(
Unatoč PC korjenima razvojnog tima, RAGE je sasvim očito konzolaška igra, a bez obzira na ljepšu grafiku, PC verzija je samo loš i bugovit port
reko sam vam davno da je rage najobicniji hype sto se sada pokazalo tocnim... :( grafika nis revolucionarno, glupav AI, veliki otvoreni prostori sluze tek kao povrsna distrakcija odvojena od par glavnih manjih hubova i to samo za trkanje auticima (zvuce ko kosilica), rpg elemente bolje da nisu ni stavljali u nesto sto se zavrsi za 9 sati, prica je nepoticajna, a razrijesenje antiklimaticko i dosadno, 20Gb prostora je cisti fail... uglavnom ovu glupost necu cak ni ko torrent skidat, ne vrijedi bandwidtha. :(
Ako ništa drugo AI nije glupav do određene mjere... Tu sad pričas a vjerojatno nisi ni zaigrao igru.
Kao primjer prve tvrdnje ...
Ako ništa drugo AI nije glupav do određene mjere... Tu sad pričas a vjerojatno nisi ni zaigrao igru.
istina, nisam i znam da je kretanje neprijatelja nepredvidljivo kada se zalijecu na tebe al daleko je to od id-ovih hvalospjeva o revolucionarnom AI-u...
istina, nisam i znam da je kretanje neprijatelja nepredvidljivo kada se zalijecu na tebe al daleko je to od id-ovih hvalospjeva o revolucionarnom AI-u...
To stoji, ali odlično koriste cover, kad ih pogodiš često ga mjenjaju. A rushaju na tebe jedino kad su brojčano nadmoćni.
koju graficku imas? Ja se bojim da ce se sve to lose vrtiti na 4870X2 kad jos nisu izbacili ni nikakav fix za seriju 4000
Problem igre je u posve glupom konceptu likova (neka mješavina pokušaja RPG-a), dijaloga, vozikanja i zadataka.