Problemi s Terminatorom

poruka: 12
|
čitano: 1.539
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Problemi s Terminatorom".
3 godine
neaktivan
Problemi s Terminatorom

"A sranje baš mislio skinut s torrenta!!!"

Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo prozore.
4 godine
Problemi s Terminatorom

Ne kuzim te developere.

Kaj oni nisu probali ni instalirat igru da nisu skuzili takav jedan fatalan bug?

- Psiho246
3 godine
Problemi s Terminatorom

Pa ne možeš virovat,

plati igricu i takva greška stvarno

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
3 godine
protjeran
Problemi s Terminatorom

e pa fala bogu kaj sam pirat da netrebam trpit takve budale

amd-ati
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2009 2:03 (hrvatskafarkasevec).
3 godine
protjeran
Problemi s Terminatorom

izasao terminator.working.nogrp

Igra je ok, 8/10, presao sam je za nekih 4 i pol sata, preporuka.

3 godine
RE: Problemi s Terminatorom
keewee kaže...

izasao terminator.working.nogrp

Igra je ok, 8/10, presao sam je za nekih 4 i pol sata, preporuka.

I ti kao već imaš ispravnu verzijuNeodlučan.
Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :)
3 godine
rofl..i ja imam ispravnu verziju xD =)...igra je koma :D
4 godine

Fakin nevjerojatno! I sam  sam developer, al ovakva greška...!? Pa ja bih odmah dobio otkaz lol (uz naknadu štete naravno).

Trebalo  mi  sat  i  pol  da  upogonim  taj  terminatorski  masterpis  i  15min  da  ga  zbrišem  s harda.

Tolko  prašine  se  dizalo  zbog  igre,  ali  IMHO,  i  nije  baš  nešto  posebno.  Dapače,  igre  stare  i  po  dvije  godine  su  bolje od ove.

BTW, ispravka za članak: ne da se ne može završiti proces instalacije, nego se ne  može  niti  započeti.

Odmah  nakon  klika  na  setup  ili  autorun  dođe  greška  koja nama smrtnicima ništa ne znači.

Anyway,  D2D  i  Steam  verzije  rade  od  prvog  dana  (jer  nema  setupa),  a počinju izlaziti i working verzije na torrentima.

Pozz!

4 godine
Problemi s Terminatorom

Na demonoidu piše da igra (naravno piratska) radi.

Kolko sam shvatio, nemaju svi taj bug, tako da onaj ko je postavio torrent vjerojatno može instalirati.

92% tinejdžera misli da su oni potpisi sa '92%' cool. Ako si ti među onih 8% koji misle da su ti potpisi retardirani, nemoj ovo kopirati u svoj potpis.
3 godine
protjeran
Problemi s Terminatorom

Autori ove igre su sigurno slavili da ce zaradit hrpu love pa su se nalili a igru nisu ni isprobali pa je izdali nevaljanu.Cool

http://www.youtube.com/user/UKURR
4 godine
Problemi s Terminatorom

Mozda je neko visi upleo svoje prste jer igra je tolko losa da se nece ni instalirat od prve :D...ako imas srece.

Me love u Not!
4 godine
neaktivan
Problemi s Terminatorom

Neznam za vas,ali meni je igra sasvim solidna.Jako je kratka ali to je jedna od onih igri gdje se možeš opustiti jer uopće netreba misliti u njoj.Jako je slična igri Gears of War.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice