"A sranje baš mislio skinut s torrenta!!!"
"A sranje baš mislio skinut s torrenta!!!"
Ne kuzim te developere.
Kaj oni nisu probali ni instalirat igru da nisu skuzili takav jedan fatalan bug?
Pa ne možeš virovat,
plati igricu i takva greška stvarno
e pa fala bogu kaj sam pirat da netrebam trpit takve budale
izasao terminator.working.nogrp
Igra je ok, 8/10, presao sam je za nekih 4 i pol sata, preporuka.
izasao terminator.working.nogrp
Igra je ok, 8/10, presao sam je za nekih 4 i pol sata, preporuka.
.Fakin nevjerojatno! I sam sam developer, al ovakva greška...!? Pa ja bih odmah dobio otkaz lol (uz naknadu štete naravno).
Trebalo mi sat i pol da upogonim taj terminatorski masterpis i 15min da ga zbrišem s harda.
Tolko prašine se dizalo zbog igre, ali IMHO, i nije baš nešto posebno. Dapače, igre stare i po dvije godine su bolje od ove.
BTW, ispravka za članak: ne da se ne može završiti proces instalacije, nego se ne može niti započeti.
Odmah nakon klika na setup ili autorun dođe greška koja nama smrtnicima ništa ne znači.
Anyway, D2D i Steam verzije rade od prvog dana (jer nema setupa), a počinju izlaziti i working verzije na torrentima.
Pozz!
Na demonoidu piše da igra (naravno piratska) radi.
Kolko sam shvatio, nemaju svi taj bug, tako da onaj ko je postavio torrent vjerojatno može instalirati.
Autori ove igre su sigurno slavili da ce zaradit hrpu love pa su se nalili a igru nisu ni isprobali pa je izdali nevaljanu.
Mozda je neko visi upleo svoje prste jer igra je tolko losa da se nece ni instalirat od prve :D...ako imas srece.
Neznam za vas,ali meni je igra sasvim solidna.Jako je kratka ali to je jedna od onih igri gdje se možeš opustiti jer uopće netreba misliti u njoj.Jako je slična igri Gears of War.