Koji fašizam.
Znam da je igra super i sve to ali takvo ponašanje EA je totalno nedopustivo jer nakon potrošenih para tog dečka na tu igru jednostavno treba je bojkotirati to je ugrožavanje ljudskih prava u svakom smislu.............takve multikorporacije si dopuštaju stvarno svašta a nažalost igrači nisu ujedinjeni,ako im se i dalje bude dopuštalo da radi takvih glupih stvari igrači dobiju ban for life onda ih treba dati na sud :P i mislim da bi igrači tribali izvršiti pritisak na EA Support da se dečku vrati acc.
Ovo je stvarno nevjerojatno.
EA. Evil Assholes.
glupo zasto? zao mi je decka izgubio je racun radi gluposti,ali mozda se ovako stane u kraj djeci,silnim pacenicima.kako su samo dosadni bili u codu,u team fortressu,kad bi svi ovako radili pola nas nebi ni igralo igre,ali bi tako oni malo normalizovaniji mogli lijepo se opustit uz omiljenu igru.doduse glupo je jer je ovo bilo radi foruma
Trebali su to složiti kao što ima steamov forum - automatska cenzura! Nema šanse da napišeš "d*ck", "c*nt* itd. već ti umjesto tih riječi budu rozna srčeka
Ako se pak pojavi neki novi uvredljiv izraz samo ga ubace pod tu cenzuru, a ne banat cijeli acc.
e-peen, oh no he said it again, oh noooo!!!!!! He da napišeš pimpek, trebalo bi im dosta da skuže lol
Nemam nista protiv privremenog bana na forumu zbog uvreda i sl.
Ali covjeku zalockat account s igrom zbog rijeci e-peen granici s totalnom gluposcu.
Nije varao u igri, gdje isto podrzavam privremeni ban, pa ako se ponovi par puta, trajni ban.
Nisam niti znao sto znaci e-peen do ovog clanka.
Kad sam procitao mislio sam da se radi o elektronskoj olovci.
BP je na BGO isto stavio cenzuru jer je bilo par ovakvih glupih banova na acc čovik potrošop 150 eura na acc rekao di... i dobio brisanje acc-a i nakon toga kad smo se svi pobunili vratili mu acc sa 1 mjesec bana i uveli cenzuru što je sasvim ok a ne ovo......ovo je totalna glupost
Glavno da su im igre pune nasilja, ubijanja, klanja i ostalih gnjusnih stvari...ali ako spomenes riječ "penis" - e to se neće tolerirati!
Za 200 zabijanja noža u grkljan protivnika s leđa bit ces nagrađen achievmentom, ali ako ni ne izgovoriš rijec penis do kraja, ces popit ban!
glupo zasto? zao mi je decka izgubio je racun radi gluposti,ali mozda se ovako stane u kraj djeci,silnim pacenicima.kako su samo dosadni bili u codu,u team fortressu,kad bi svi ovako radili pola nas nebi ni igralo igre,ali bi tako oni malo normalizovaniji mogli lijepo se opustit uz omiljenu igru.doduse glupo je jer je ovo bilo radi foruma
Slažem se u svemu sa tobom. Glupo jeste što je dobio ban zbog riječi koja narušava pravila EULA-e koja su SVI "pročitali" i klikom na "Accept" i potvrdili. Meni lično nije ni sekunde žao što je dobio ban pa makar i zbog toga. Možda je kreirao dodatne lažne forum accounte i pljuvao po firmi čiji je ugovor podpisao, o tome se ništa ne zna ali sve je moguće otkriti što se dešava na interentu (lijepa IP ili MAC adresa). Ko god koristi cheat ja bih ga banovao da je kupio 100 igara odjednom. Njegov je izbor da potroši novac a ako ih je spreman potrošiti na varanje neka slobodno produži i nađe drugu budalu koju može varati.
a neka meni daju ban .. ako mogu ... ja igru nisam ni kupio :P ... da mi je znati tko to jos igra ...
Glavno da su im igre pune nasilja, ubijanja, klanja i ostalih gnjusnih stvari...ali ako spomenes riječ "penis" - e to se neće tolerirati!
Za 200 zabijanja noža u grkljan protivnika s leđa bit ces nagrađen achievmentom, ali ako ni ne izgovoriš rijec penis do kraja, ces popit ban!

Koji idiotizam.... nabijem EA na svoj e-peen...
J... igru di se nemože psovat.
Najbolji poligon za psovanje je MW2. Tu možete radit što god želite i niko vam nemože ništa. Nema granice.
A što bi tek bilo da se kaže nešto protiv EA... uf.. FBI bi poslali.
Homeland Security.
Trebali bi svi otić na taj forum i spamat ih sa tim e-peenom
Trebali bi svi otić na taj forum i spamat ih sa tim e-peenom
Je pa da onda nama banaju acc (acc za origin ti je ujedno i acc za njihov forum - ili su povezani)
rijetko kad me nesto stvarno uzruja ali ovo me totalno izbacilo iz koze......prvi fps koj isam kupio nakon UT-a jer mi je beta bila fora.....i igrica mi je mogu rec sasvim ok....ALI BUGOVI.....pa ljudi moji....svako malo dobijem "disconnected from server timed out bla bla bla"......frend koji je kupio samnom moze igrat jednu partiju dnevno i to ako je sretan......a kad odes u costumer support samo seru gluposti i kao svjesni su problema.....PA BOLI ME ONA STVAR CEG SU ONI SVJESNi
I sad jos da je decko totalno puko (sto bi odmah razumio) frajer napise e-peen i dobije dozivotni ban.....
Dao bog ili bilo koja sila sudbine da propadnu stop prije govna kapitalisticka i da kopaju kontejnere negdje.....gamad prokleta
Dosta "grešaka" se njima događa u zadnje vrijeme.
Sad se i EA počinje ponašati kao e-peen.
to je i razlog zasto nisam kupio igru.bugovita plus ocajni su sa kupcima.
skinuo sam bf3 da odigram sp i imam frape dropove sa gtx 580.
Sta ima ljudi da pricaju uopste?
Da sam ja EA pogasio bih svu ingame komunikaciju i ugasio svoje forume. Tako bi ljudi mogli saznati za bug-ove tek kad kupe igru.
Profit.
ovo je Domi ili tzv. "Battlefielda 3" sa foruma popio ban 100% 
to je i razlog zasto nisam kupio igru.bugovita plus ocajni su sa kupcima.
skinuo sam bf3 da odigram sp i imam frape dropove sa gtx 580.
Predpostavljam da si igrao jogurt verziju i onda kazes da si imao frame dropove(malo te crack yebe),probaj kupit igru pa zaigraj.
Nešto mi govori da ovom rosemanu nije ovo prvi acc...
Držite se teme!
Off-topic postovi su obrisani!