..možda tom mladiću ili starcu (tko će ga znat) to nije prvi takav prekršaj, pa je bann popio s opravdanim razlogom ?
Koje su to gluposti, žao mi tog Jamesa, mislim da je to apsurdno na tim forumima.
Trebali su to složiti kao što ima steamov forum - automatska cenzura! Nema šanse da napišeš "d*ck", "c*nt* itd. već ti umjesto tih riječi budu rozna srčeka
Ako se pak pojavi neki novi uvredljiv izraz samo ga ubace pod tu cenzuru, a ne banat cijeli acc.
Ja sam od pocetka to smece zvao ORIGAMI. Znao sam da ce bit smece, znao sam da ce EA svoje korisnike uvuc u svoj koncentracijski logor u kojem se svi slijepo moraju drzat pravila. Pucat ce se u glavu na svaki komentar ili rijec koja izlazi iz zadanih pravila. EA je zlocinacka organizacija koju treba ignorirat bas kao i Activision.
Jos ce se vidjeti koliko je BF3 u stvari podbacio jer su se odrekli Steama.
Hmmm... jesam li jedini koji se zapitao gdje to vodi?
Nije samo stvar EvilAssholes-a nego;
-Zajedno s najnovijim vijestima iz Italije i Njemačke, uz one stare iz U.S.A.-a , čini mi se da bi internet mogao upasti u svojevrsni
'dark age' u kojem je centralizirana cenzura koja potječe iz vrha korporacija oružje protiv slobodnog izražavanja i
samim time u konfliktu sa mnogim Ustavima zemalja u kojima korisnici nagrabuse na takav način.
I don't like it at all.
Prvo liku prodaju igru pa mu onda trajno zabrane korištenje Origon računa, ovakve međede poput Electronic Artsa jednostavno treba piratizirati.
rijetko kad me nesto stvarno uzruja ali ovo me totalno izbacilo iz koze......
Si joj metnuo pravi ili e-peen ? ;)
ovo me podsječa na onaj vic....došo haso kod muje pa ga pita:
- kako si,kako mali?
- ma ja sam dobro, mali mi je nije baš...odvrne mujo
- a što mu je? pita haso
- ma zahebavaju ga u školi..
- a kako ga zahebavaju? zanima hasu
- zovu ga Urac..tužno odvrne mujo
- uf jebate, a kako se mali zove?
- Enis.....
Prvo platis 350 kuna za igru a onda ti jos daju ban zbog neke gluposti i obrisu sve rezultate .
Stvarno nevjerovatno! :O
Gamad kapitalistička.
O EULI da i ne govorim. još jedno u nizu smeća koje brani interese multikorporacija.
-Zajedno s najnovijim vijestima iz Italije i Njemačke, uz one stare iz U.S.A.-a , čini mi se da bi internet mogao upasti u svojevrsni
'dark age' u kojem je centralizirana cenzura koja potječe iz vrha korporacija oružje protiv slobodnog izražavanja i
samim time u konfliktu sa mnogim Ustavima zemalja u kojima korisnici nagrabuse na takav način.
A gle, ipak su materijalni interesi megakorporacija na prvom mjestu. Imaju milijune, žele milijard,e imaju milijarde žele bilijarde, i tako u nedogled, a na putu lobirajem gaze malog čovjeka.
Ali mišljenja sam da neće kapitalizam još dugo, jednostavno, sustav je u osnovi neodrživ, kao i bilo koji drugi monetarni (Star Trek, Federacija FTW)
Sry na duplom postu.
Možda je na EA forumu zabranjeno koristiti dirty talk ili nešti što imalo liči na to jer forumu svi mogu pritupiti, pa i djeca? Neznam, ne opravdavam, nagađam.
A što se tiče same igre, pa zar nema nekoliko situacija kada čuješ kako viču "get the fuck ... nešto" ili nešto slično sa riječi fuck.Možda u samoj igri nema cenzure?
Možda je na EA forumu zabranjeno koristiti dirty talk ili nešti što imalo liči na to jer forumu svi mogu pritupiti, pa i djeca? Neznam, ne opravdavam, nagađam.
A što se tiče same igre, pa zar nema nekoliko situacija kada čuješ kako viču "get the fuck ... nešto" ili nešto slično sa riječi fuck.Možda u samoj igri nema cenzure?
Sama igra je ESRB rated: 18+, tako da ni forumu vjerovatno ne moze pristupiti svatko.
Vjerojatno je to bia neki undercover Electronik ass kojem je receno ,napiši to i to pa cemo te mi banovat,i onda ce svi mislit kako treba bit pristojan pa ce bit jos više ljudi u igri,neće bit crnjenja(kao npr u wow-u.bdw da iz wow-a izbace sve koji spomenu fuck i retard ili nešto slicno igra bi pala na dva pretplatnika).