Progon s Origina zbog riječi "e-peen"

poruka: 44
|
čitano: 2.359
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Progon s Origina zbog riječi "e-peen"".
6 mjeseci
protjeran

..možda tom mladiću ili starcu (tko će ga znat) to nije prvi takav prekršaj, pa je bann popio s opravdanim razlogom ?

Prof.dr.sc glazbeni producent, (bez sluha)
8 mjeseci
Re: Progon s Origina zbog riječi "e-peen"
Ovo je zaista apsurdno.
3 godine

Koje su to gluposti, žao mi tog Jamesa, mislim da je to apsurdno na tim forumima.

Svi smo mi haxeri u očima nooba.
2 godine
AA-d00d kaže...

Trebali su to složiti kao što ima steamov forum - automatska cenzura! Nema šanse da napišeš "d*ck", "c*nt* itd. već ti umjesto tih riječi budu rozna srčeka{#} Ako se pak pojavi neki novi uvredljiv izraz samo ga ubace pod tu cenzuru, a ne banat cijeli acc.

Ja sam od pocetka to smece zvao ORIGAMI. Znao sam da ce bit smece, znao sam da ce EA svoje korisnike uvuc u svoj koncentracijski logor u kojem se svi slijepo moraju drzat pravila. Pucat ce se u glavu na svaki komentar ili rijec koja izlazi iz zadanih pravila. EA je zlocinacka organizacija koju treba ignorirat bas kao i Activision. 

Jos ce se vidjeti koliko je BF3 u stvari podbacio jer su se odrekli Steama.

Brutal Truth \m/
2 godine

Hmmm... jesam li jedini koji se zapitao gdje to vodi?

Nije samo stvar EvilAssholes-a nego;

-Zajedno s najnovijim vijestima iz Italije i Njemačke, uz one stare iz U.S.A.-a , čini mi se da bi internet mogao upasti u svojevrsni

'dark age' u kojem je centralizirana cenzura koja potječe iz vrha korporacija oružje protiv slobodnog izražavanja i

samim time u konfliktu sa mnogim Ustavima zemalja u kojima korisnici nagrabuse na takav način.

I don't like it at all.

Bring out your dead!
2 godine

Prvo liku prodaju igru pa mu onda trajno zabrane korištenje Origon računa, ovakve međede poput Electronic Artsa jednostavno treba piratizirati.

9 mjeseci
neaktivan
Gogica01 kaže...

rijetko kad me nesto stvarno uzruja ali ovo me totalno izbacilo iz koze......

Si joj metnuo pravi ili e-peen ? ;)

4 godine

ovo me podsječa na onaj vic....došo haso kod muje pa ga pita:

- kako si,kako mali?

- ma ja sam dobro, mali mi je nije baš...odvrne mujo

- a što mu je? pita haso

- ma zahebavaju ga u školi..

- a kako ga zahebavaju? zanima hasu

- zovu ga Urac..tužno odvrne mujo

- uf jebate, a kako se mali zove?

- Enis.....

Plamene zore bude me iz sna Fabrička jutra, dim iz dimnjaka Pesma se ori, mladi radnici Čelicna jutra, hitam fabrici.
16 mjeseci

Prvo platis 350 kuna za igru a onda ti jos daju ban zbog neke gluposti i obrisu sve rezultate .

Stvarno nevjerovatno! :O

4 godine

Gamad kapitalistička.

O EULI da i ne govorim. još jedno u nizu smeća koje brani interese multikorporacija.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
4 godine
forzzuk kaže...

-Zajedno s najnovijim vijestima iz Italije i Njemačke, uz one stare iz U.S.A.-a , čini mi se da bi internet mogao upasti u svojevrsni

'dark age' u kojem je centralizirana cenzura koja potječe iz vrha korporacija oružje protiv slobodnog izražavanja i

samim time u konfliktu sa mnogim Ustavima zemalja u kojima korisnici nagrabuse na takav način.

A gle, ipak su materijalni interesi megakorporacija na prvom mjestu. Imaju milijune, žele milijard,e imaju milijarde žele bilijarde, i tako u nedogled, a na putu lobirajem gaze malog čovjeka.

Ali mišljenja sam da neće kapitalizam još dugo, jednostavno, sustav je u osnovi neodrživ, kao i bilo koji drugi monetarni (Star Trek, Federacija FTW)

Sry na duplom postu.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
2 godine

Možda je na EA forumu zabranjeno koristiti dirty talk ili nešti što imalo liči na to jer forumu svi mogu pritupiti, pa i djeca? Neznam, ne opravdavam, nagađam.

A što se tiče same igre, pa zar nema nekoliko situacija kada čuješ kako viču "get the fuck ... nešto" ili nešto slično sa riječi fuck.Možda u samoj igri nema cenzure?

2 godine
protjeran
the_dammed kaže...

Možda je na EA forumu zabranjeno koristiti dirty talk ili nešti što imalo liči na to jer forumu svi mogu pritupiti, pa i djeca? Neznam, ne opravdavam, nagađam.

A što se tiče same igre, pa zar nema nekoliko situacija kada čuješ kako viču "get the fuck ... nešto" ili nešto slično sa riječi fuck.Možda u samoj igri nema cenzure?

Sama igra je ESRB rated: 18+, tako da ni forumu vjerovatno ne moze pristupiti svatko.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
6 mjeseci

Vjerojatno je to bia neki undercover Electronik ass kojem je receno ,napiši to i to pa cemo te mi banovat,i onda ce svi mislit kako treba bit pristojan pa ce bit jos više ljudi u igri,neće bit crnjenja(kao npr u wow-u.bdw da iz wow-a izbace sve koji spomenu fuck i retard ili nešto slicno igra bi pala na dva pretplatnika).

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice