Promjene u Aionu

poruka: 2
|
čitano: 573
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Promjene u Aionu".
3 godine
Promjene u Aionu

Mislim da bi bilo bolje da prvo rijese problem svih onih botova tako da uopce mozes doci do mobova za quest.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2009 13:09 (Rhox).
4 godine
RE: Promjene u Aionu

evo vec igran pa skoro misec dana aion i ovo sta se misli napravit je stvarno dobra stvar

prvo, smanjit grind, puno questova je bazirano na gatheringu, sta je zamorno ako skuzite da ste u zonu usli u kojoj je lvl recimo 180 a vi ste jos na lvl 90 i slicno.

bas sam gledao i ispada da triba masu vrimena da se digne lvl u tzv extract vitality, za razliko od wowa kad se radi o miningu i herbalism

drugo, xp koji dobivate u questovima bi triba bit puno bolji s obzirom da se od lvl 25 do 30 doslovno grcite di nac quest koji odgovara vasem lvl pa masu ljude ide u instancu kako bi skupili dovoljno xp-a, sta je malo glupo s obzirom da van triba vrime da nadete ekipu, a i pritom da taj run prode kako bog zapovida

mislim da oni probavaju kombinirat i instance i questove van njih kao jednu cjelinu, sta je dobra ideja, ali ako zele vise igraca sa 50 lvlom e to bas i nije pametno s obzirom da vam triba skoro 5-6 sati da posteno dignete lvl za razliku od wow primjerice u toliko vremena mozete uvatit i do 2 ili cak 3 lvl ako znate sta radite

It's not who u are, it's who u know.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice