Promjene imena u StarCraftu II

poruka: 18
|
čitano: 1.202
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Promjene imena u StarCraftu II".
2 godine
neaktivan

Naplacivanje promijene imena?? Izgleda da ce cijediti i starcraft igrace do zadnje kapi krvi :)

Jos bi mogli poceti naplacivati prioritene konekcije s manjom latencijom. Jedva cekam.

3 godine
RE: Promjene imena u StarCraftu II
konjRR kaže...

Izgleda da ce cijediti i starcraft igrace do zadnje kapi krvi :)

Ovde bas i nije poenta zaraditi, vec spreciti nekih od prijasnjih problema. Ako nisi igrao ranije StarCraft ili WarCraft, onda ne znas o cemu se govori.

2 godine
neaktivan

Kak mislis cijeditt? Nitko te ne prisiljava da promijenis ime lika u igri jer tako? Malo mi vec na zivce idu komentari tipa "blizzard su pohlepna gamad", "muzu pare na wowu" itd... Nije mi zao jedne lipe koju sam platio za WoW ili u ovom slucaju Starcraft. Blizzard radi vrhunske igre i imaju sva prava naplacivat svoje usluge.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 23:46 (Plemeniti).
2 godine
neaktivan
Solo kaže...
konjRR kaže...

Izgleda da ce cijediti i starcraft igrace do zadnje kapi krvi :)

Ovde bas i nije poenta zaraditi, vec spreciti nekih od prijasnjih problema. Ako nisi igrao ranije StarCraft ili WarCraft, onda ne znas o cemu se govori.

Joj daj nemoj da pricas gluposti. Naigrao sam se starcrafta samog vjerojatno vise nego ti svih igara skupa, a cak i war3. Da ne pricam o war2 itd. Dakle ne kenjaj bezveze.

Samo kazem da je blizard ipak odlucio primjeniti wow politiku i na ostale igre a ta politika je evo ti sareni pet daj mi love. NE kazem da te itko tjera na to ali blizzardu prije wowa takve stvari nisu padale na pamet, pogotovo kada je tek krenuo battlenet sa diablom i starcraftom. Jedan od prvih tada besplatnih servera koji se nije ti "placao". Khali i slicni su se placali. Znam to dobro jer sam tada puno vremena provodio na bnetu. Dakle poanta je da zarade. Ako mislis da nije onda ne zivis u realnom svijetu. Samo ovaj nacin mi se ne svida i malo mi je dubratski ali valjda moze biti i gore kao sto sam rekao s primjerom plati pa ces imati povlastenu konekciju s prioritetom i manjim lagom. A da je bilo kakvih problema prijasnjih s imenima u starcraftu i wow?? Opet neznam o cemu ti bulaznis. Jedino je bilo problema sto su u scu ljudi htjeli ima profil s puno winova i nula luzeva i bez dropova. Pa su stalno kreirali nove profile. A u war3 sto veci lvl a problem je bio malo s balansom tada lvlupa pa je bilo dosta lakse imati veci lvl bez luzeva nego sto je bilo realno. Pa svako malo bi izgubio partiju od lika lvl 5 sto me puno kosta jer lik krenuo raditi novi profil a relani je lvl 30+ a dobijem lika lvl 28 i nista.

Uostalom kako placanje kakve probleme prijasnje pojasni molim te? Pa patchevi i nova pravila valjda rjesavaju probleme u mp igrama?

3 godine
konjRR kaže...
Joj daj nemoj da pricas gluposti. Naigrao sam se starcrafta samog vjerojatno vise nego ti svih igara skupa, a cak i war3. Da ne pricam o war2 itd. Dakle ne kenjaj bezveze.

Samo kazem da je blizard ipak odlucio primjeniti wow politiku i na ostale igre a ta politika je evo ti sareni pet daj mi love. 

Dakle poanta je da zarade. Ako mislis da nije onda ne zivis u realnom svijetu. Samo ovaj nacin mi se ne svida i malo mi je dubratski ali valjda moze biti i gore kao sto sam rekao s primjerom plati pa ces imati povlastenu konekciju s prioritetom i manjim lagom.

A da je bilo kakvih problema prijasnjih s imenima u starcraftu i wow?? Opet neznam o cemu ti bulaznis. Jedino je bilo problema sto su u scu ljudi htjeli ima profil s puno winova i nula luzeva i bez dropova. Pa su stalno kreirali nove profile.

Uostalom kako placanje kakve probleme prijasnje pojasni molim te? Pa patchevi i nova pravila valjda rjesavaju probleme u mp igrama?

konnjRR, to, da si se "naigrao" starcrafta vise nego ja svih igara skupa, kako kazes, jos ti i mogu poverovati. Jer desi se ponekad da svako pomalo kenja bezveze, pa eto, pomislih, desilo se da ne prepoznam hardcore gejmera sa kojim nema zezanja.

Ali da si ukapirao o cemu se radi, bas i ne verujem jer si dalje u postu iskenjao takve besmislice da si mi odmah rasklimao prvotni entuzijazam da ti poverujem da nisi kenjator.

Naime - niko nigde ne pominje petove i slicne gluposti vec se radi o promeni imena. Padale na pamet prije WoWa Blizzardu takve stvari ili ne padale na pamet, to nije ni bitno. "Ucimo na svojim greskama" - je bitno.

Razlog da se pokrenuo BattleNet 2.0 je upravo jedan od razloga da se krene i sa novim pravilima. Prvi BNet je vec bio prepun profila i bilo je jako tesko za pocetnike. Ako za tebe to nije dovoljan razlog da se primeni pravilo sa samo jednim imenom, onda ne znam sta je.

To, da ja bulaznim i ne zivim u realnom svetu, kako opet ti kazes, je relativna stvar. Opet pomislih da mozda gresim, ali vedevsi da si opet promasio glavni cilj i video kako tek ti bulaznis, vraca mi samopouzdanje.

Promena imena se placa, NAKON prve BESPLATNE promena imena. Drugim recima to znaci - ako si prvog puta pogresio  ili nisi procitsao upozorenje da ce tvoj nick isto tako igrati rolju i na BattleNetu a ne samo kao nadimak za tvoj account, onda imas jos jednu sansu da ga promenis posle. Ako zelis i treci put onda trebas platiti.

Naplata promena imena se ne dopada trolovima jer ih drzi dalje od od namere da opet poplave BNet glupim multipliciranim profilima. (Old habits die hard).

Nigde ne stoji ni povlascena konekcija i sl. jer za takvo nesto nema potrebe. Ni prijasnji BNet nije lagao a ovaj novi jos manje. Pre bih rekao da laga tvoja veza.

Na kraju da ti pojasnim, kako si zahtevao - gde god se pomene novac, prva reakcija je trolovi reaguju sa frazama "banda kapitalisticka", "zar im nije dosta novca" i sl. Dok ne shvataju da glavni razlog da se uvede placanje su upravo oni sami jer ne znaju da se druze i igraju kao sva ostala deca vec zele sve klikere za sebe.

Nadam se, konjRR, da je malo jasnije za gejmera tvog profila.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 16:27 (Solo).
2 godine
neaktivan

Dakle niti znas citati a kamoli nesto objasnititi.

Opet te pitam kakv problem je s mijenjanjem imena postojao tj. kakve ce prijasnje probleme sprijeciti?

Mozda bi dozvolio prvu promijenu imena i dovidenja. Dalje nema mijenjanja i nema trolova ali ni zarade blizzardu. Tesko shvatiti ali sto ces.

A ovaj tvoj reply nema smisla ni komenitrati kao ni bljuvotinu nakon pijanstva.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 17:28 (konjRR).
3 godine
konjRR kaže...

Dakle niti znas citati a kamoli nesto objasnititi.

Opet te pitam kakv problem je s mijenjanjem imena postojao tj. kakve ce prijasnje probleme sprijeciti?

Mozda bi dozvolio prvu promijenu imena i dovidenja. Dalje nema mijenjanja i nema trolova ali ni zarade blizzardu. Tesko shvatiti ali sto ces.

A ovaj tvoj reply nema smisla ni komenitrati kao ni bljuvotinu nakon pijanstva.

Ocigledno ti je tesko citati sve ostalo osim samog sebe, a mozda i to ponekad radis sa poteskocama.

Procitaj sebe ponovo, a onda moj odgovor pa mozda i skuzis o cemu se prica.

Pre no sto produzis da dizes utrobu sa tvojim degutantnim "humorom" ostalim citateljima, predlazem ti da pozoves stariju osobu da proveri tekst prije no sto pritisnes "posalji"

2 godine
neaktivan

Ne treba mi kao tebi parental kontrol jer imam dovoljno godina. Neda mi se s tobom raspravljati jer ozbiljno ti kazem pricas prevelike gluposti. Izjave su ti besmislene i neargumentirane. Kada dam primjer necega ti to uopce ne uvidas i ne shvacas. Dali si uopce zavrsio osnovnu skolu?

Isprintaj moje izjave fino i odnesi nekome da procita pa da ti objasni o cemu pricam.

A i probaj odgovoriti na koje pitanje. Npr. o kakvim si ti prijasnjim problemima pricao koje rijesava promijena imena? Dali ima to ikakve veze sa spomenutim, s tvoje strane, starcraftom i warcraftom? Ne? Pa o cemu ti pricas onda? Neznas? E pa ne znam ni ja sigurno onda.....

(neznam kako da ovo jos pojednostavnim....)

I kakav "degutantni humor" spominjes? Znas li ti sto uopce rijec "degutantni" znaci? Gdje ti u mom postu vidis ikakav humor? A kamoli nesto "degutanto"? Cini mi se da si fan nase premijerke jer i ona voli tu rijec neprimjereno upotrebljavati. Uostalom ako ima ista degutantno u mojim postovima molim te informiraj moderatore.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 17:58 (konjRR).
3 godine
konjRR kaže...

A i probaj odgovoriti na koje pitanje. Npr. o kakvim si ti prijasnjim problemima pricao koje rijesava promijena imena?

I kakav "degutantni humor" spominjes? Znas li ti sto uopce rijec "degutantni" znaci? Gdje ti u mom postu vidis ikakav humor? A kamoli nesto "degutanto"? Cini mi se da si fan nase premijerke jer i ona voli tu rijec neprimjereno upotrebljavati. Uostalom ako ima ista degutantno u mojim postovima molim te informiraj moderatore.

Ako preskocim uvrede, od citata na tvom postu ne osta nista. Hmmm...

Odgovor: Samo jedno ime, i jedna slobodna promena. Znaci ne placa se! Ne menjas ime - nema zarade za Blizzard. I, naravno, takvi kao ti ne bi trebali imati problema sa tim.

Zasto si trabunjao da ce poceti naplacivati ovo i ono ako nemas problema???

Promena imena je reducirana jer: nema kreiranja multiple profiles/accounts samo da bi ubijao njubove ili muljao oko laddera! U drugim ladder igrama, kao na primer DoW2, ako se zalis na ovo rekli bi ti da zacepis.

Na ovaj nacin muljatori imaju barijeru. Promenis li ime vuces sve svoje pobede i poraze sa sobom, ne kao prije. Dok, onaj ko stvarno ima potrebe da promeni ime, ako je fulao prvog puta, isto tako ima sansu za to.

Novi BNet ima nekoliko manjkavosti koji su mozda veci problem, kao:

-nemanje LANa

-nemanje chat channels

-nemanje custom games. Vrstani su po mapi umesto po popularnosti itd.

Ovo sa imenom nije nikakav problem niti sredstvo da Blizzard zaradi, kako si ti drobio jos u prvom postu.

Jeli ovo dovoljan odgovor sada, konjRR? Jeli sada jasnije za coveka u tvojim godinama? Za coveka sa tvojim iskustvom na BNetu?

Sto se tice degutantnog humora, obrati paznju na tvoju zadnju opasku u prijasnjem postu.

EDIT: Da ti bude jos jasnije, mozda,... Ovo sa imenom ima samo jedan mali problem prilikom menjanja klana ili komune, jer ljudi sa vremena na vreme promene klan, tag ili komunu i ponekad pozelis da promenis ime, ali mozda se i to da resiti u buduce.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 18:15 (Solo).
2 godine
neaktivan
Solo kaže...
konjRR kaže...

A i probaj odgovoriti na koje pitanje. Npr. o kakvim si ti prijasnjim problemima pricao koje rijesava promijena imena?

Ako preskocim uvrede, od citata na tvom postu ne osta nista. Hmmm...

Odgovor: Samo jedno ime, i jedna slobodna promena. Znaci ne placa se! Ne menjas ime - nema zarade za Blizzard. I, naravno, takvi kao ti ne bi trebali imati problema sa tim.

Zasto si trabunjao da ce poceti naplacivati ovo i ono ako nemas problema???

Promena imena je reducirana jer: nema kreiranja multiple profiles/accounts samo da bi ubijao njubove ili muljao oko laddera! U drugim ladder igrama, kao na primer DoW2, ako se zalis na ovo rekli bi ti da zacepis.

Na ovaj nacin muljatori imaju barijeru. Promenis li ime vuces sve svoje pobede i poraze sa sobom, ne kao prije. Dok, onaj ko stvarno ima potrebe da promeni ime, ako je fulao prvog puta, isto tako ima sansu za to.

Novi BNet ima nekoliko manjkavosti koji su mozda veci problem, kao:

-nemanje LANa

-nemanje chat channels

-nemanje custom games. Vrstani su po mapi umesto po popularnosti itd.

Ovo sa imenom nije nikakav problem niti sredstvo da Blizzard zaradi, kako si ti drobio jos u prvom postu.

Jeli ovo dovoljan odgovor sada, konjRR? Jeli sada jasnije za coveka u tvojim godinama? Za coveka sa tvojim iskustvom na BNetu?

Sto se tice degutantnog humora, obrati paznju na tvoju zadnju opasku u prijasnjem postu.

EDIT: Da ti bude jos jasnije, mozda,... Ovo sa imenom ima samo jedan mali problem prilikom menjanja klana ili komune, jer ljudi sa vremena na vreme promene klan, tag ili komunu i ponekad pozelis da promenis ime, ali mozda se i to da resiti u buduce.

Ono nije bio humor a kamoli nesto degutantno. Znam da se ljudi boje onoga sto im je nepoznato i nejasno i jasno mi je da je prva prirodna reakcija, zivotnjski instinkt, napad.

Opet ja stvarno neznam dali si ti igrao samo wow od blizardovih igara pa zato pricas takve gluposti ili si stvardno jaaako cudan. War3 je uveo dodatak imenu za definiranje pripadnosti klanu. Jednostavno zar ne? Jos i besplatno.

A nisam se pobunio sto daju prvu promjenu imena besplatno nego sto je daju i dalje ali naplacuju. Dakle uvode usluge koje ce se placati dodatno. Isto kao s wowom a tome u scu i war3 nije bilo mjesto. Dakle umjesto da tako malu uslugu reguliraju i daju besplatno oni je daju neograniceno ako ces platiti. Jasno? Dakle svodi se opet plati pa ces dobiti. Dakle ne sumnjam da ce opet biti onih koji ce dati dolar dva samo da se mogu ponasati jednako kao i prije. Nes ti Dati 2 dolara mjesecno nekome pogotovo ameru i slicno da se moze izivljavati. Evo blizzardu fine dodatne zarade.Dakle problematicno ponasanje je i dalje moguce i dozvoljeno ali ce od sada blizzard na tome zaradivati.

A sada posto nisi upucen da ti kazem da ce jos nuditi posebne ukrase i poseban izgled unita za one koji su spremni platiti. A jos takvih usluga pripremaju nebrojeno. Samo za takve stvari me briga jer ih ne namjeravam koristiti  jer smatram da su to gluposti za djecicu i kompleksase. Ali ako tako nastave strah me da ne uvedu nesto kao sto sam vec spominjao uslugu koja nudi prioritet na serveru da bi imao nizi ping ( ne lagga mi bnet da nebi opet bulaznio ping mi varira od 20 ms do 40 ms ) ili jos neke usluge koje mogu davati prednost u igri. Toga me strah. A da su pohlepnici kapitalisticki jesu kao i svi ostali. Ako to neznas neznam gdje zivis. Stvarno vjerujes da je sc2 podjeljen na tri djela po 60€ da ucine uslugu nama igracima? LOL

Dakle jos cekam da mi objasnis sto to meni nije jasno i koje ce to probleme placanje rijesiti?

Cekam.

P.S. eh da i nisam ja trabunjao nego samo ti. A ako se osjecas uvrijedenim prvo ne vrijedaj druge pa nece nitko ni tebe a gdje god smatras da je izrazavanje neprimjereno a nedaj boze degutantno molim te da prijavis to moderatoru. Dakle otvorio si raspravu s "da si igrao sc i war znao bi  o cemu se prica" gdje odmah insinuiras da pricam neosnovanoi i bez veze bez da si uopce argumentiro tu svoju izjavu kao sto si u zadnjoj pricao o nekim manjkavostima bneta koje to i jesu ali s ovom raspravom nemaju veze. Dakle za pocetak se trebas nauciti drzati teme ako zelis sudjelovati u raspravi. A ako neokoga napdas bar probaj argumentirati a ne lajati bez veze.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 21:38 (konjRR).
3 godine
konjRR kaže...

Ono nije bio humor a kamoli nesto degutantno. Znam da se ljudi boje onoga sto im je nepoznato i nejasno i jasno mi je da je prva prirodna reakcija, zivotnjski instinkt, napad.

Tvoje reci doslovno: "A ovaj tvoj reply nema smisla ni komenitrati kao ni bljuvotinu nakon pijanstva"

Jel mi nepoznato pijanstvo ili mi bljuvotina nejasna?

A nisam se pobunio sto daju prvu promjenu imena besplatno nego sto je daju i dalje ali naplacuju. 

Kontroverzna izjava. Naplacuju BAS ZBOG TOGA sto je neko zloiskoristavao slobodu promene. Jasnije?

BTW na ove stvari sam ti odgovorio vec dva puta, ali nekima treba duze jer sporo citaju.

A sada posto nisi upucen da ti kazem da ce jos nuditi posebne ukrase i poseban izgled unita za one koji su spremni platiti. 

KOJE ukrase? Uputi me!

Dakle jos cekam da mi objasnis sto to meni nije jasno i koje ce to probleme placanje rijesiti?

Cekam.

Odgovoreno - citaj prijasnji post.

Dakle za pocetak se trebas nauciti drzati teme ako zelis sudjelovati u raspravi. A ako neokoga napdas bar probaj argumentirati a ne lajati bez veze.

Opet ti... Argumentirao sam sve ono sto ti nisi i nemas pojma o cemu se radi. Do teme se drzim do slovca a o tome mogu presuditi i drugi ako citaju ove postove.

konjRR, ti zelis mene ubediti ili sebi da si u pravu? Tvoji postovi stvarno postaju degutantni jer su presli u "blagi" flejm u kojem ne mozes da se pomiris da si kao najobicnija trolcina popljuvao Blizzard u prvom postu o necemu sto nemas iskustva iako zelis da nas ubedis da imas.

Ukoliko zelis i dalje raspravu, moze, ali pod uslovom da pazljivo procitas prijasnje postove a i da malo popravis recnik. Vidis, ovo je tipican primer zasto ne bi bilo lose da se ime ne moze promeniti bas kao na ovom forumu - da se vidi koji lik o cemu i tako to...

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 21:55 (Solo).
2 godine
neaktivan
Solo kaže...
konjRR kaže...

Tvoje reci doslovno: "A ovaj tvoj reply nema smisla ni komenitrati kao ni bljuvotinu nakon pijanstva"

Jel mi nepoznato pijanstvo ili mi bljuvotina nejasna?

Bljuvotina je neka grozna i zabranjena rijec? Nisi nikada u zivotu bljuvao? Pijanstvo takoder? Nisi se nikada u zivotu napio? Ako su to tebi degutantne pojave u redu. Ima nas svakakvih i ja tu ne zelim osudivati ni suditi. Nisam takav. Vecini ipak nisu.Uglavnom ispiracavam se ako su tebi bljuvanje i pijanstvo "degutantni" (Nadam se da si provjerio znacenje te rijeci).

A nisam se pobunio sto daju prvu promjenu imena besplatno nego sto je daju i dalje ali naplacuju. 

Kontroverzna izjava. Naplacuju BAS ZBOG TOGA sto je neko zloiskoristavao slobodu promene. Jasnije?

BTW na ove stvari sam ti odgovorio vec dva puta, ali nekima treba duze jer sporo citaju.

Dakle kako to sprijecava "zloiskoristavanje"? Dakle? Nisi odgovorio ni na sta. Probaj opet jer tko se trudi ponekada i uspije.

A sada posto nisi upucen da ti kazem da ce jos nuditi posebne ukrase i poseban izgled unita za one koji su spremni platiti. 

KOJE ukrase? Uputi me!

Malo proguglaj, google ti je za to jaaako dobar pijatelj.

Cekam.

Odgovoreno - citaj prijasnji post.

Sto je odgovoreno i gdje?

Dakle za pocetak se trebas nauciti drzati teme ako zelis sudjelovati u raspravi. A ako neokoga napdas bar probaj argumentirati a ne lajati bez veze.

Opet ti... Argumentirao sam sve ono sto ti nisi i nemas pojma o cemu se radi. Do teme se drzim do slovca a o tome mogu presuditi i drugi ako citaju ove postove.

konjRR, ti zelis mene ubediti ili sebi da si u pravu? Tvoji postovi stvarno postaju degutantni jer su presli u "blagi" flejm u kojem ne mozes da se pomiris da si kao najobicnija trolcina popljuvao Blizzard u prvom postu o necemu sto nemas iskustva iako zelis da nas ubedis da imas.

Ukoliko zelis i dalje raspravu, moze, ali pod uslovom da pazljivo procitas prijasnje postove a i da malo popravis recnik. Vidis, ovo je tipican primer zasto ne bi bilo lose da se ime ne moze promeniti bas kao na ovom forumu - da se vidi koji lik o cemu i tako to...

Flejmao nikada u zivotu nisam i sigurno ne namjeravam poceti ali stvarno nevolim kada me se optuzuje za nesto sto drugi rade. Dakle prestani trolati molim te. Ali izgleda da bi stvarno trebao popraviti rijecnik kada pricam s nekim ljudim, tj. napraviti jedan posebno za njih da bi me mogli razumjeti. Npr. trazis da popravim rijecnik a nigdje psovke na vidiku. Postajes smijesan. A to nije argument u raspravi. Dali smijem koristiti rijec argument u ovoj raspravi ako ti neznas sto je to? Dali je i ta rijec degutantna? A sad se cak i slazes s mojim misljenjem da imena nebi trebalo moci mijenjati? Pa ti si stvarno zbunjen. Dali znas uopce koje stavove ti uopce zastupas u ovoj raspravi? Jesi li ti neki blizzard fanboy pa te smeta sto sam popljuvao taj njihov potez? To se mozda nesmije? Dali je i to degutantno mozda? Argument koji podrzava tvoje stavove da ce "placanje promijene imena rijesiti neke prijasnje probleme" ja jos nisam vidio ni procitao ni cuo. Ono sto si ti naveo kao argumente oni to nisu tj. veoma su osporivi. Dakle tvoje tvrdnje da ce dolar dva cijene za tu slugu sprijeciti takvo ponasanje nije istina jer tako isto nebi bilo ni varalica na bnet ladderu. Nakon sto se bana cd-key varalice jednostavno kupe igru opet i tako je blizzard ostvario ponovnu prodaju igre istom kupcu. Dakle to sto kosta nije ih sprijecilo! Zasto mislis da ce dollar dva imati uspjeha onda?

Vec sam ti objasnio da naplacivanje promijene imena dolar dva nece nista sprijeciti samo blizzardu novce u djep staviti jer tih dolar dva ce svaki kompleksas rado dati da se moze izivljavati. Ili smatras da to nije tako? Dakle opet ponavljam nadam se da ces ovaj put procitati. Placanje nece sprijeciti mijenjanje imena! Jer je i dalje DOZVOLJENO. Neka naplacuju 60€ promijenu imena ba ce berm limitirati izivljavanje koliko toliko na bogate kompleksase. Ali to im nije u interesu oni samo zele iskoristiti takvo ponasanje da zarade pa idu na kolicinu. Vrlo jednostavno ali tebi i dalje nejasno.

Dakle nastavimo. Odgovori mi kako ce naplacivanje promijene imena rijesiti koje probleme? Hvala.

3 godine
konjRR kaže...
Dakle nastavimo. Odgovori mi kako ce naplacivanje promijene imena rijesiti koje probleme? Hvala.

konjRR, ti si uistinu izgubljeni slucaj.

Toliko besmislica, skakanja u usta i kontroverznih izjava, propracenih smesnim sitnim uvredama koje cak ni studenti u menzi ne koriste vise, je tesko pratiti.

Ipak, moja zadnja rec je - nisi u pravu. To sto si napisao kilometar teksta u kojem ne mogu uhvatiti nit niti jedne "zdrave" misli, cak i posle toliko godina sa tekstovima - je katastrofalna pomisao za mene da bih imao bilo kakav dijalog sa tobom.

2 godine
neaktivan

To sto nisi sposoban npisati koherentnu izjavi, sto sam sebi skaces u usta, ne razumijes rijeci s kojima baratas i slicno su veliki hendikepi u ikakvoj raspravi. A sto ces dam priliku svakom, nastojim biti fer. Ali ako s citanjem i razmijevanjem imas problema tu ti nemogu pomoci. Takoder nemas ni podlogu za izjavu da sam u krivu jer, kako sam tvrdis, ne razmijes napisano. Kao sto sam vec rekao isprintaj i daj nekome drugome da ti procita i proba objasniti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 1:08 (konjRR).
4 godine

zanimljiva rasprava, ali za nekog psihologa a mozda i psihijatra :D

uglavnom, generalno se vise slazem s Solom, ali mislim da ste previse zastranili... najbolje da se nadjete na 1vs1 na starcraftu i tamo rijesite nesuglasice! nhf nd hf

FOR THE HORDE!!!
2 godine
neaktivan
RonoN kaže...

zanimljiva rasprava, ali za nekog psihologa a mozda i psihijatra :D

uglavnom, generalno se vise slazem s Solom, ali mislim da ste previse zastranili... najbolje da se nadjete na 1vs1 na starcraftu i tamo rijesite nesuglasice! nhf nd hf

Ovo je tebi zanimljiva rasprava? S tobom nesto nije u redu.

Slazes se da izdavaci igara trebaju na bilo kakv nacin i prevaru izvlaciti sto vise novaca od igraca nakon sto su vec kupili igru i ocekivali obecanu uslugu i placeni proizovd konzumirati kako je reklamirano? Pa zar je ljudima mozak vec toliko ispran da kada ih neka korporacija vara i uzima im vise nego sto treba i sto je opravdano oni to smatraju opravdanim? Kada im usluge koje bi trebale ici uz vec naplaceni proizvod pocnu ponovo neplacivati uz neko smijesno opravdanje? Ti bi najvjerojatnije premijerki u ime kriznog porezao dao i 20% svoje place da ona moze pokriti todoriceve i dugove slicnih.................

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 23:20 (konjRR).
4 godine

ja nisam ni psiholog a niti psihijatar... procitaj s razumjevanjem prvu recenicu, ali ne vjerujem da ce ti to uspjeti

zivimo u kapitalizmu i zasto bi bilo lose prodavati nesto sto ljudi zele platiti?

ja sam blizzardu dao hrpu love i ni lipe mi nije zao jer sam uzivao u tome sto sam platio!

ak sam se generalno slozio s Solom, to ne znaci da se u potpunosti slazem s njim nego s vecinom njegovih stavova

a tvoja zadnja recenica! ma svaka cast! ;)

toliko od mene, ne namjeravam se raspravljati s trulim moralistom!

p.s. ak si takav gamer kak si se predstavio onda bi morao znati sto znace skracenica"nhf" i "hf" ali, vidim napadas me odmah tako da ti nemam vise sta reci a niti replicirati na tvoj eventualni odgovor...

FOR THE HORDE!!!
2 godine
neaktivan
RonoN kaže...

ja nisam ni psiholog a niti psihijatar... procitaj s razumjevanjem prvu recenicu, ali ne vjerujem da ce ti to uspjeti

zivimo u kapitalizmu i zasto bi bilo lose prodavati nesto sto ljudi zele platiti?

ja sam blizzardu dao hrpu love i ni lipe mi nije zao jer sam uzivao u tome sto sam platio!

ak sam se generalno slozio s Solom, to ne znaci da se u potpunosti slazem s njim nego s vecinom njegovih stavova

a tvoja zadnja recenica! ma svaka cast! ;)

toliko od mene, ne namjeravam se raspravljati s trulim moralistom!

p.s. ak si takav gamer kak si se predstavio onda bi morao znati sto znace skracenica"nhf" i "hf" ali, vidim napadas me odmah tako da ti nemam vise sta reci a niti replicirati na tvoj eventualni odgovor...

Sada da ti nabrzinu objasnim tvoju izjavu. Pazljivo prati.

RonoN kaze:

"zanimljiva rasprava, ali za nekog psihologa a mozda i psihijatra :D"

Za pocetak izjavljujes kako je rapsrava zanimljiva. Dakle veoma jasno receno. Nigdje nisi naveo da izrazavas misljenje o tudem misljenju dakle zakljucujem da iznosis svoje misljenje. Dakle ti "znas" da je rasprava zanimljiva. A znati nesto je vrlo osobno misljenje. To sto s "ali" pokusavas negirati prije izreceno je veoma cudno jer nemozes znati da je psihologu nesto zanmljivo ako vec sam nemas misljenje o tome i ako nisi sam psiholog.

Dalje slijedi uvreda. Izjava da bi bila ipak zanimljiva psiholozima i psihijatrima insinuira da nesto nije u redu sa sudionicima rasprave i da im mozda treba pomoc psihologa a mozda i psihijatra.

Molim te ako sam pogrijesio ispravi me. Ako ti ima jos nesto nejasno u tvojoj izjavi slobodno reci. Ali kao i ostatak izjave pretpostavljam da nisi uopce bio svjestan sto postas kao ni on nego si samo tipkao bez ikavog smisla a kamoli upotrebe mozga. Dakle shvati ono sto sam i njemu napisao. Kada se napijes i izbljujes bljuvotinu ignoriras i ides dalje. Tako je i s ovim vasim postovima koji izgledaju kao da vam je mozdak pod "utjecajem" a ovi postovi su njegova bljuvotina. Nepovezana i besmislena. Najbolje ignorirati i ici dalje. Ovo bi cak i djeci u osnovnoj skoli bilo razumljivo. Ali priznaj da nijedan post nisi procitao u cijelosti kao sto nije ni on. Djelomicno citanje daje samo djelomicno razumjevanje. A djelomicno razumjevanje je bezvrijedno i beskorisno i vodi do predrasuda jer dovodi no netocnih zalkjucaka.

Dakle napao si ti sa svojim izjavama prvi pa mi nije jasno sto se onda cudis sto ti odgovaram istom mjerom? Neugodno? Obozavam licemjere poput tebe.......

Neznam sto si blizzardu u zivotu platio a nije mi ne briga dali ti je zao ili ne. O tome ne pricam ali tesko za shavatiti zar ne?

Hvala ti sto me prozivas trulim moralistom, jer to uopce nema smisla. Niti sam trul a niti sam moralista. Morala se u ovoj prici nitko nije doticao.

Drago mi je sto neces raspravljati sa mnom jer to stvarno nebi imalo smisla. Pa zar da opet raspravljem s nekim tko nije uopce svijestan onoga sto sam napise? Ne hvala.

Jos da si naveo oko cega se slazes s njim tvoj post nebi bio obicni spam. Ali trolere je tesko nauciti pristojnom ponasanju.

p.s. kao kakav gamer sam se to molim te predstavio? Ima ih vise vrsta? Samo sam rekao da se volim igratii da sam se u zivotu mnogo naigrao. To sto me neki tupan prozove da pricam gluposti i neznam o cemu govorim mi je jedna o najdrazih stvari na hrvatskim forumima. Puni su takvih pametnjakovica koji te s visoka tako vole proglasiti kenjatorom i prokomentirati tvoju izjavu bez da daju ikakav argument. Misle da je omalovazavanje nekoga argument u raspravi. Ali eto ni ti nisi drugaciji. I onda jos meni govoris da sam ja trul. Presmjesan si.

A te skracenice su za djecu. Pravog gejmera ne odlikuje poznavanje skracenica nego neke druge stvari. Poput neizlazenje iz partije dote cim prvi put pogine. Nece whineati ako nesto nije po njegovom ( vas dva me podsjecate na tipicno rantanje bijednih whinera i leavera ). Svijestan je da kada igra u timu nekada se treba i zrtvovati.  Zna podnijeti kritiku bez da place, dreci, itd. Ali pravih gamera danas vise nema. Zmijenila su ih razmazena djecica kojima je glavna zabava u mpu whinati, spamati chat, ubjedivati nekoga da je noob, pokretati votove za kickanje i sl. Samo izivljavanje kompleksa i nista vise. Tako da dans kada mi netko kaze da sam gamer smatram to osobnom uvredom. Prije 10+ godina sam bio ponosan sto sam gejmer. Ali vremena se mijenjaju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 2:34 (konjRR).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice