Prototype u dućanima

poruka: 34
|
čitano: 3.700
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Prototype u dućanima".
4 godine
Prototype u dućanima

"Grafički impresivan naslov"  Iznenađen Nemojte me nasmijavati...

4 godine
Prototype u dućanima

Ovo djeluje kao mocna igra, moram ovo nabaviti.Smijeh

4 godine
Prototype u dućanima

jako sam se razocarao ovom igram. kolege mi ju predstavile kao nesto revolucionarno, kad nakon sat-dva igranja razocaranje sve vece i vece...

losa konverzija s konzole, prearkadna, kontrole prilagodjene konzolama, grafika razocaravajuca, nacin smimanja pozicija uzas...

ma, probajte ako bas morate, al mene bi bilo sram ovo nekome preporuciti...

I lost one of my machines... I can ping it and everything, but I can't seem to find it in my apartment...
2 godine
neaktivan
Prototype u dućanima

igru sam igro citavih 8h za redom i jos nije dosadila predobro

4 godine
Prototype u dućanima

Kontrole nisu loše i igra je zabavna koji sat, no zatim postane monotona, podsjeća na Spider-man igre i ne nudi ništa što bi vas zadržalo predugo uz nju.

...something diabolic
3 godine
neaktivan
Prototype u dućanima

Igra nije ništa posebno.

Zabavna do određene granice. Previše monotono i grafički slabo.

3 godine
RE: Prototype u dućanima

Graficki slabo kazete? Bi isla meni na 7600gt dual core i 2gb ram-a na neki medium? :D

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
3 godine
Prototype u dućanima

Igrao sam ju na 2x2.2Athlonu, 2gb ram te gf9600g sve na high 1680x i sve leti, nakon pol sata igre ne čini se loše, dosta zabavno, jako podsječa na nekog spidermena što skače po gradu, mogu si još malo na detaljima poradit.

2 godine
neaktivan
Prototype u dućanima

igrica mi je prepre dobra ali počinje dosađivat Mršti se

4 godine
Prototype u dućanima

Ma igra je dobra dok traju misije da, ali istina je da nakon nekog vremena počinje dosađivati. A za kontrole treba malo privikavanja, nekih 5-10 min (barem je meni trebalo). A što se tiće grafike, barem nije jadna i zahtijevna kao u GTA 4.

Sometime the best defense is to attack!
3 godine
Prototype u dućanima

Ja sam prešo već 70% i igrica mi nije dosadila, meni bi prije dosadio WOW nego to.

Kiko
3 godine
Prototype u dućanima

Čekam ovo već godinu dana i nema šanse da je propustim.Igra je dobila solidne ocjene i od kritičara i sigurno ću je nabaviti.

4 godine
Alex Mercer kaže...

Čekam ovo već godinu dana i nema šanse da je propustim.Igra je dobila solidne ocjene i od kritičara i sigurno ću je nabaviti.

znamo da hoćeš, nosiš njegovo ime Namigiva
C'est la vie
3 godine
Prototype u dućanima

Dosadno, grafički slabo ali samo kada se pentraš po zgradama i krovovima, nemožeš zazbijati zgrade (baciš tenk na zgradu, a ono ni da popucaju prozori), kontrole konzolitis bljak. Ovdje piše da je izašla u petak, zakleo bi se da sam je nabavio prije. Nema šta pirats rulez. Volim što imaju pirati da kupujem igre od njih (ili dl) na probni period, ako mi se svidi kupim oriđiđi (i to samo ako se mogu igrati preko neta multiplay).

Saki Saki 5$
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2009 15:22 (El Manifico_Buster).
3 godine
neaktivan

meni iz gameplay filmova na youtubeu igra jako liči na spiderman (onaj zadnji), ono trčanje po zidovima, skakanje...

RazerDinoMan and Gang 4ever 2gether
4 godine
RazerDinoMan kaže...

meni iz gameplay filmova na youtubeu igra jako liči na spiderman (onaj zadnji), ono trčanje po zidovima, skakanje...

Pa to baš, ne samo trčanje i skakanje, mehanika kompletne igre, pa i borbe su donekle slične zadnjem Spidermanu.
...something diabolic
4 godine
Prototype u dućanima

IMHO, prejadno. Ili mozda prevelika ocekivanja s moje strane. Jednom rijecju, razocarenje.

Prvo pocnu vrtit 2-3 minute hebeno dobre price i grafike (naravno BIK video file), a kad se zavrti real-time engine, pitam se dal mi mozda treba nova verzija directx-a ili drivera za grafu?

Ovako dobar prerenderirani video nisam vidio od Hellgate Londona i Crysis Warheada (Prototype-ov mi je ipak najbolji), ali igra mi se fakat ne svidja ni u kom pogledu.

Igrao sam ju kakvih 20-ak minuta, da li uopce ima smisla igrati ju dalje, ili nedaj Boze, do kraja?

4 godine
Prototype u dućanima

Meni je grafika ok evo pogledaj malo moje screenshotove:

Pokraj vode Pokraj vode
U gradu U gradu
Sometime the best defense is to attack!
3 godine
Prototype u dućanima

Bok ljudi...

Ne želim otvarat novu temu na ovo, al imam problema sa grafikom. Već ne znam šta da radim. Drivere za grafičku sam obnovil,

ali na svim igricama je sve ok. Jedino sa Prototypom nekaj ne valja. Vide se samo odrazi, crte zgrada.. Gdje koji čovjek..

HELP!!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2009 19:10 (dejantopolko).
3 godine
neaktivan

meni je isto tako bilo pa sam skinuo 9.5 catalyste i sve ok bilo...link

RazerDinoMan and Gang 4ever 2gether
3 godine
Prototype u dućanima

TNX, probal budem...

3 godine
Prototype u dućanima

Ovo radi! PUNO HVALA... Ali, ne mogu igrat niti na medium sa AA OFF na rezoluciji 1680*1050. Ajd pogledajte pod MOJ PC pa recite kaj da radim. Kak da malo poboljšam kvalitetu. NOTE: ne znam ''overklokat'' pc. Ovdje dolje sam stavil postavke pod kojima mi idealno radi sa smanjenjem rezolucije, ali mi je to koma s obzirom koji monitor i grafičku imam.

2 godine
neaktivan
Prototype u dućanima

moj gameplay

2 godine
dejantopolko kaže...

Ovo radi! PUNO HVALA... Ali, ne mogu igrat niti na medium sa AA OFF na rezoluciji 1680*1050. Ajd pogledajte pod MOJ PC pa recite kaj da radim. Kak da malo poboljšam kvalitetu. NOTE: ne znam ''overklokat'' pc. Ovdje dolje sam stavil postavke pod kojima mi idealno radi sa smanjenjem rezolucije, ali mi je to koma s obzirom koji monitor i grafičku imam.

Tak moras ja mislim jer moj frend ima pljunutu graficku i isto ima taj problem s tim.Al ja neam :D makar neam istu graficku.

2 godine
Prototype u dućanima

ma igram igru, presao je 4 puta, 1. put na easy, 2. put na easy+, 3. put na normal, 4. put na hard, i kanim je izbrisat

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
2 godine
dejantopolko kaže...

cini mi se da je tvoja grafa bolja od moje, meni igra ide kao mlijeko, super, ne sjecam se da je ikad stekala

my configuration

3 godine

Malo ste zakasnili s odg.igru sam prošao odavno al nema veze. To je bilo na Windows 7. Kad sam inst Prototype na Windows XP radilo je normalo.

2 godine
dejantopolko kaže...

Malo ste zakasnili s odg.igru sam prošao odavno al nema veze. To je bilo na Windows 7. Kad sam inst Prototype na Windows XP radilo je normalo.

ma haj nea veze ;)

3 godine
bik kaže...

Igrao sam ju na 2x2.2Athlonu, 2gb ram te gf9600g sve na high 1680x i sve leti, nakon pol sata igre ne čini se loše, dosta zabavno, jako podsječa na nekog spidermena što skače po gradu, mogu si još malo na detaljima poradit.

Naravno da podsiječa kad je obična prerada(Spidermana WoS-a).

Ima isti Engine,mapu(sa manjim promijenama),grafika indentična,a i moči se nadograđuju na isti način.

Jedino su priča i likovi drugačiji.Ono skakanje Alexsa je uzeto od Venoma iz Spidermana Ultimate.

Uglavnom Prototype je optimiziraniji Spiderman(WoS) sa 100% više krvi i klanja(što je zabavno nekih 20 minuta).

Ja sam koji jesam.
2 godine
microman kaže...
bik kaže...

Naravno da podsiječa kad je obična prerada(Spidermana WoS-a).

Ima isti Engine,mapu(sa manjim promijenama),grafika indentična,a i moči se nadograđuju na isti način.

Jedino su priča i likovi drugačiji.Ono skakanje Alexsa je uzeto od Venoma iz Spidermana Ultimate.

Uglavnom Prototype je optimiziraniji Spiderman(WoS) sa 100% više krvi i klanja(što je zabavno nekih 20 minuta).

ug, pogotovo kada ideš na "consume", i to sa hammerfistom!!! da poludiŠ!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice