Prvi trailer za Test Drive Unlimited 2

poruka: 22
|
čitano: 1.964
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Prvi trailer za Test Drive Unlimited 2".
4 godine

Grafika je očito mnogo poboljšanaSmijeh

3 godine
RE: Prvi trailer za Test Drive Unlimited 2

nadam se da će i fizika biti poboljšana, za razliku od prethodne verzije.

4 godine

Istina....

3 godine
Nadam se da če se i u ovom nastavku pojaviti motori...
3 godine
protjeran

Ja se nadam da u ovoj verziji če biti kada spucaš auto da se ošteti....i da ljudi hodaju gradom i da je više cesta i toga.

Sve o meni http://cid-e38a3f0ad7dfcd8c.profile.live.com/?sa=939267678
4 godine
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

Ja se nadam da u ovoj verziji če biti kada spucaš auto da se ošteti....

Ja se nadam da će bit kao u orginalu... jer ipak je ovo arkadna zabava, a ne GTR ili RBR.

A što se tiče same igre, orginal mi je bio odličan, samo da i drugi dio ima sličan single player ja ću bit prezadovoljan... MP me apsolutno ne zanima, tako da se nadam da igra neće bit samo oko toga orijentirana (teško moguće, ali nada posljednja umire...)

If It's Not Broke, It Doesn't Have Enough Features
2 godine

izgleda krebilno - tj. kretenski + debilno.

:-)
2 godine

kad vidim ovakve komentare zaboli me glava, pod prvo nisi igrao igricu da bi ista mogao komentirati, pod drugo izbor autosim ili arcade igara za pc je jako mali, tako da bolje drzi jezik za zubima

2 godine
zoran123456 kaže...

izgleda krebilno - tj. kretenski + debilno.

tebi očito nije dobro, jelda...

ontopic:

Igra djeluje moćno, baš se vidi da je Ibiza ( otok koji spada pod Španjolsku ), al najjače mi kad frajer ide autom na jahtu....

Dompa
2 godine

Jedva cekam da izađe!

Uvijek postoji način, ali obično ne funkcionira.
4 godine

Sto se mene tice samo jednu stvar moraju popraviti od prvog dijela. Izbaciti vrazji gamespy iz multiplayera...

2 godine

Prvi je bio odlican a drugi će bit još bolji sigurno, a ako ne neka barem bude isti ko prvi Cool

2 godine

Daj nek se hebu mater. Hebem ih lijene.Isti otok samo malo proširen. U zamisli kolko truda su morali uložiti u igru.

4 godine
SolidSnakeCRO kaže...

Daj nek se hebu mater. Hebem ih lijene.Isti otok samo malo proširen. U zamisli kolko truda su morali uložiti u igru.

Pa nije isti otok, prvi dio je bio na Havajima, ovaj je na Ibizi.

Grafika jeste bolja, ali djeluje slično, opet auti imaju onaj plastični izgled (taj dojam dobijam kad u stvarnosti gledam Renault modele :)).

Najbitinije je da je dodan Aston Martin DBS :D

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.
4 godine

Da li netko zna gdje mogu skinut full-length mjuzu iz trailera?

btw, ovo dolje mi baš i ne izgleda kao plastični model...

2 godine
neaktivan

meni jedinica je bila odlicna arkada tolko dobra da sam ju preso do kraja..ne volim bas simulacije jer su mi preteske i pre živčane voli bi da dvojka pokupi tu igrivost kao i jedinica,a najvise sto mi se sviđa je pogled iz kabine tako je dobro napravljen da i dan danas nema konkurencije....

@pughhh@
3 godine
protjeran

meni grafika u traileru izgleda barem 2 godine staro.   neće biti dobro ako tako ostane

Hedonism Is My LifeStyle
2 godine
DrNasty kaže...
SolidSnakeCRO kaže...

Daj nek si hebu mater. Hebem ih lijene.Isti otok samo malo proširen. U zamisli kolko truda su morali uložiti u igru.

Pa nije isti otok, prvi dio je bio na Havajima, ovaj je na Ibizi.

Grafika jeste bolja, ali djeluje slično, opet auti imaju onaj plastični izgled (taj dojam dobijam kad u stvarnosti gledam Renault modele :)).

Najbitinije je da je dodan Aston Martin DBS :D

Onda sam nekaj fulal....drago mi je kaj jesam.

4 godine
Burs kaže...

Ellie Goulding - Under The Sheets (Jakwob Remix)

2 godine
Burs kaže...

Ipak,to je samo slika.Ima dost igara di sam vidio kako brutalno izgleda trailer i to i kad udem u igru pol tog padne u vodu jer ovi koji rade trailer prebrutalno montiraju i izgleda odlicno.Al ko ce znat,cekamo jos.

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
4 godine
Fake_Alert kaže...
Burs kaže...

Ipak,to je samo slika.Ima dost igara di sam vidio kako brutalno izgleda trailer i to i kad udem u igru pol tog padne u vodu jer ovi koji rade trailer prebrutalno montiraju i izgleda odlicno.Al ko ce znat,cekamo jos.

Da, mozda si u pravu, ali moras priznati da zadnjih godinu-dvije real-time rendering nije nista losiji od pre-renderinga (game vs .bik movie).

Ustvari ta "motaza" nije nista drugo nego dodatan post-process efekt (tipa blur ili film grain) s maximalnim AA i jos mozda koja sitnica.

Game developeri samo zele pridobiti vecu masu igraca spustanjem detalja u samoj igri, iako postoje konfe koje mogu vrtit njihov pre-rendering u real-time.

Enivej, drzim fige da igra ispadne sto bolja, nesto tipa grid+dirt2+nfs+gtr2, gledano po gameplayu, fizici, realnosti i grafici :)

2 godine
Mato_Ivanovac kaže...

Ja se nadam da u ovoj verziji če biti kada spucaš auto da se ošteti....i da ljudi hodaju gradom i da je više cesta i toga.

Pa na jedan trenutak se vidi neko oštečenje. Neke ogrebotine na boku auto .

A ljudi trenutno se ne vide, ali nikad neznas! mislim da s ljudima koje možeš gazit pretvorio bi se u carmagedon.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 12:47 (vi25).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice