PSN problematičan, Japanci ga ne žele

poruka: 26
|
čitano: 1.066
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "PSN problematičan, Japanci ga ne žele".
2 godine
protjeran

čekamo sinatru da nam pojasni da je sve pod kontrolom i da panike nema.sve je to normalno

22 mjeseca

nisu japanci budale :D

17 mjeseci

Japanska vlada bi se trebala pozabaviti obnovom gospodarske zone pogođene tsunamijem i suzbijanjem štetnog utjecaja Fukushime na okoliš. Nek se ostave ovakvih trivijalnosti i naklapanja.

2 godine

psihološka igra

4 godine

De neka se smire, svi se nesta uzjebali oko PSN-a, sta sad desilo se i jbg. Evo sad opet radi i super, malo smo se odmorili od online-a, a njima je to tragedija jer je naravno lova u pitanju. Ja sam mirno dočekao rad PSN-a, odigrao neke naslove koje možda nebi imo vremena da je radio PSN jer bi više igro online.

A najjači su mi oni koji su prodavali PS3 i kao prelazili na Xbox kao nisu zadovoljni, moš si mislit hahahaha. Sutra može Xbox pasti ko kruška samo njihova sreća što se nisu još nikome zamjerili tj. Xbox su provalili na samom početku. Malo previše prašine oko toga.

3 godine
protjeran

Ma ti ljudi tamo što rade u Sony-u su živi klošari..........  mislim kako si uopće mogu dopustiti ovakvu blamažu  svjetskih razmjera.      PS3 = fail konzola od samog početka.

zaslužili su da ih svaki vlasnik konzole zamijeni boljim rješenjem.

Hedonism Is My LifeStyle
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 2:48 (l)oolvl).
3 godine
protjeran
Re: PSN problematičan, Japanci ga ne žele
l)oolvl kaže...

Ma ti ljudi tamo što rade u Sony-u su živi klošari..........  mislim kako si uopće mogu dopustiti ovakvu blamažu  svjetskih razmjera.      PS3 = fail konzola od samog početka.

zaslužili su da ih svaki vlasnik konzole zamijeni boljim rješenjem.

ja bolje rjesenje nazalost ne vidim 

http://protocol4.animehr.com/
4 godine
Sinatra kaže...

Japanska vlada bi se trebala pozabaviti obnovom gospodarske zone pogođene tsunamijem i suzbijanjem štetnog utjecaja Fukushime na okoliš. Nek se ostave ovakvih trivijalnosti i naklapanja.

Nije svaka vlada ko nasa, pa da se bave jednim i zanemaruju druge stvari...

Time is what happens between mistakes
3 godine
D4RKL1NG kaže...
Sinatra kaže...

Nije svaka vlada ko nasa, pa da se bave jednim i zanemaruju druge stvari...

kad bi se nasi bavili bar necim osim uzgajanja trbušina

Marilyn Manson
3 godine
protjeran
Hedonism Is My LifeStyle
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 14:46 (l)oolvl).
3 godine
protjeran

za mene nebi 
kad ce taj xbox moc pokrenut MGS 3-4 LBG 1-2 DS i jos par onda ce bit bolje ovak nije  

http://protocol4.animehr.com/
2 godine

a što je sa onim silnim xboxima sa rrod? jel i za njih daju novi odmah?

uprskali su gadno novi firmware pa se moraju vaditi iz problema.

smiješno kak je ovo sad kakti nekakvo microsoftovo dobročinstvo a kad hakeri napadnu psn onda na 20 stranica xbox fanboji pljuju po sonyevoj nesposobnosti.

3 godine
protjeran

čuj, nova konzola je nova konzola.    tako da slobodno neka uprskavaju  firmware.

a ja se sjećam jednom prije kad mi je ISP bio Metronet, pa kad nisam mjesec dana imao internet, kako je jadno bilo.    Tako da mislim da problem sa PSN-om nije uopće prenapuhan, to je jedan ogroman propust kojime je Sony iznevjerio milijune korisnika i koji će se sigurno još dugo pamtiti.

Hedonism Is My LifeStyle
3 godine
2 godine
l)oolvl kaže...

čuj, nova konzola je nova konzola.    tako da slobodno neka uprskavaju  firmware.

a ja se sjećam jednom prije kad mi je ISP bio Metronet, pa kad nisam mjesec dana imao internet, kako je jadno bilo.    Tako da mislim da problem sa PSN-om nije uopće prenapuhan, to je jedan ogroman propust kojime je Sony iznevjerio milijune korisnika i koji će se sigurno još dugo pamtiti.

ok, recimo krepa ti xbox nakon tog upgradea firmwarea i šta ćeš onda napraviti? znaš li da se xbox u hrvatskoj ne prodaje službeno?

dobiti ćeš novi jedino ako ga sam kupiš.

boli briga microsoft za domaće korisnike.

sreća tvoja da xbox hakeri ne na padaju. tad bi tek totalno izvisio.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2011 9:48 (Ezio).
2 godine
protjeran
Ezio nisi informiran.microsoft ce ti u slucaju kvara konzole prouzrokovanu novom nadogradnjom poslati na kucnu adresu novi xbox 360 slim
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
12 mjeseci
protjeran

Sony ne zna gdje udara. Totalno su shebani a nije mi ih nimalo zao. Isli su pokazivati zube malom covjeku pa su ostali bez zubiju. Nije njima samo PSN hackiran nego sve online sluzbe. Danas su mi poslali mail (SOE) sa zahtjevom da hitno promijenim lozinku i obavijestili da me zbog pada PSN-a nagradjuju s 45 dana besplatnog igranja i nekim bonusima u igrama. Stvar je u tome sto ja NIKAD nisam bio registriran na PSN-u. Jedina registracija, a odatle im i moja mail adresa je to sto sam jedne slusalice kupljene u austriji prije 5-6 godina registrirao na njihovim stranicama. Pojma oni nemaju ko, gdje, kada, koliko, zasto, sto....

12 mjeseci
Toni93 kaže...
Ezio nisi informiran.microsoft ce ti u slucaju kvara konzole prouzrokovanu novom nadogradnjom poslati na kucnu adresu novi xbox 360 slim

Možda u Americi ili EU.

Ne vjerujem da to vrijedi za Hrvatsku.

sigurno postoji negdje * sa sitnim fontom {#}

2 godine
protjeran
Persona non grata kaže...
Toni93 kaže...

Možda u Americi ili EU.

Moguce da ne vrijedi za hrvatsku a isto je moguce i da vrijedi.dok se ne dokaze suprotno ja se drzim toga da vrijedi za cijeli svijet.uostalom,rekli su da je mali postotak konzola,vjerovatno te konzole nisi ni dosle do nas
12 mjeseci
protjeran

Da, ja kliknem na link koji su mi poslali kad ono "come back later" :)))))

3 godine
neaktivan
Persona non grata kaže...
Toni93 kaže...

Možda u Americi ili EU.

Nevrijedi sigurno za Hrvatsku, ako se nevaram M$ svoju konzolu, nije sluzbeno pustio u prodaju kod nas ( zbog pirata???).

2 godine
protjeran
Pokazi dokaz da ne vrijedi u Hrvatskoj.tek tada tvoja izjava ima tezinu,ovako su samo naklapanja.
2 godine
Toni93 kaže...
Pokazi dokaz da ne vrijedi u Hrvatskoj.tek tada tvoja izjava ima tezinu,ovako su samo naklapanja.

pa nemas ni ti dokaz da šalju. savjetujem ti da apgrejdaš i javiš nam rezultate{#}

2 godine
protjeran
Imam slim verziju pa se ovaj problem vjerovatno ne pojavljuje na njemu.ja kad dokaz imam ovaj clanak http://gamereport.tportal.hr/128452/Za-razliku-od-Sonyja-Microsoft-ovako-rijesava-probleme.html?keywords=vijesti , vi slobodno dokazite da ne salju svima.nemam nista protiv
4 godine
zbuzz kaže...

Sony ne zna gdje udara. Totalno su shebani a nije mi ih nimalo zao. Isli su pokazivati zube malom covjeku pa su ostali bez zubiju. Nije njima samo PSN hackiran nego sve online sluzbe. Danas su mi poslali mail (SOE) sa zahtjevom da hitno promijenim lozinku i obavijestili da me zbog pada PSN-a nagradjuju s 45 dana besplatnog igranja i nekim bonusima u igrama. Stvar je u tome sto ja NIKAD nisam bio registriran na PSN-u. Jedina registracija, a odatle im i moja mail adresa je to sto sam jedne slusalice kupljene u austriji prije 5-6 godina registrirao na njihovim stranicama. Pojma oni nemaju ko, gdje, kada, koliko, zasto, sto....

Haha, ovome sam se nasmijao.

- Psiho246
12 mjeseci
protjeran

Evo, da ne mislis da se zezam :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice