QuakeCon 2010 Pack na Steamu

poruka: 16
|
čitano: 977
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "QuakeCon 2010 Pack na Steamu".
4 godine

naravno.. kada kliknete na link to je 70$ a ne eura.. ali znajuci stemovu 1on1 politiku... :)

ali svejedno.. kupljeno!!! :)))

(inace dobra je stvar koliko se ja sjecam da u biti ako imate Mac mozete i na njega instalirati igre koje ste kupili na steamu (naravno ako rade na macu)..  dakle na dva mjesta za cijenu jedne licence!

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 13:20 (Genie).
4 godine

Pa pise u tekstu da je u €, inace vijest sam ja jucer vec objavioNevinašce

Every time two people have sex, an angel gets a boner
3 godine
RE: QuakeCon 2010 Pack na Steamu

Osim QuakeCon 2010 Packa tj. cijelog paketa od 27 igara za 70 EUR (510 kn), snižen je i The Elder Scrolls IV: Oblivion® Game of the Year Edition i košta cca 50 kn.

http://store.steampowered.com/sale/QuakeCon

QuakeCon 2010 Pack QuakeCon 2010 Pack
eNabava CEO; BC 2 Stats: http://bfbc2.elxx.net/sig/detail4/pc/DestructoCRO.png
4 godine

Zanimljivije stvari sa QuakeCon-a:

- Doom 4 možda dolazi prije Rage-a

- Doom 4 gameplay će biti inspiriran sa prva dva Doom-a, dakle brže i više akcije

http://www.joystiq.com/2010/08/12/quakecon-rage-coming-to-iphone-running-at-60fps/ Impresivno

Ima li tko link na cijeli Carmackov keynote od ove godine? 

razmjenavjestina.org
4 godine

Kada se uzme u obzir što se sve dobije, cijena od 70€ je bagatela, ali što kad mi je trenutačno i to puno novaca (oko 505kn) Neodlučan

Lijep pozdrav ;)
3 godine
vrodic kaže...

Ima li tko link na cijeli Carmackov keynote od ove godine? 

Izgleda linkovi posle demoa.

Obrati paznju sa kojom dubinom promatra sitne stvari u igrama.

BTW, ovaj paket za nemce je skresan na samo 6 igre i kosta 35e. Sve ostalo je bilo zabranjeno za njih

4 godine
Dado_ZG78 kaže...

Kada se uzme u obzir što se sve dobije, cijena od 70€ je bagatela, ali što kad mi je trenutačno i to puno novaca (oko 505kn) Neodlučan

A platiti punu cijenu igre i jos usput placati mjesecnu pretplatu za MP ti nije problem?Nevinašce

3 godine

Ponuda po meni baš i nije nešto (osim ove što je istekla za Oblivion) jer uključuje hrpu zastarjelih naslova. Mož mislit' što mi se sad igra prvi Quake ili Doom Osmijeh

Ponuda po danima

Da je Fallout 3 snižen za 66% uzeo bih njega, ovako ništa do sljedeće prilike Neodlučan

3 godine

3 dana prije nego je poceo ovaj pack kupio sam oblivion za 25€, a sad kosta SAMO 8.50€! Koji za*eb.

"Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God."- Jean Rostand(1894-1977)
3 godine

Pošto sam kupio Oblivion kada su ga prvi put stavili u ponudu te je i tada bio na velikom sniženju nema ništa više šta me zanima, Fallout 3 mi se jednostavno ne sviđa, bio ga probao ali mi se nije svidio. Zapravo možda ako Morrowind bude na sniženju. Btw baš čitam na Steam forumu raspravu koliko bi trebalo biti sniženje na Rogue Warrior da bi ga ljudi kupili, heh.

3 godine

Zbog ovakvih sniženja mi je Steam prezakon.

Only a dead noob is a good noob.
3 godine
Super prilika za mlađe igrače da odigraju neke starije igre iz paketa.
4 godine
AA-d00d kaže...

A platiti punu cijenu igre i jos usput placati mjesecnu pretplatu za MP ti nije problem?Nevinašce

Nemojmo mješati kruške i jabuke.

Mjesečne pretplate su oko 100kn i MP je MP. Ovo je preko 500kn odjednom (još uz moje aktivne pretplate) tako da..   kao što rekoh previše mi je.

Što je s tobom i pretplatama? Si kad igrao koji MMO?

Lijep pozdrav ;)
4 godine

Nisam jer me konkretno ne zanima taj žanr. Igrao sam jedino onaj 2week trial WoW stim da sam odustao vec nakon 5-6. dana.

Inace ne visim za igrama svaki dan (kad dobim zelju, slobodno vrijeme itd.) tako da meni osobno ne odgovara nacin mjesecne pretplate za bilo koju igru kad jedan mjesec mozda provedem 6h online, drugi 1h, treci 2h , cetvrti 20h.

4 godine
AA-d00d kaže...

jedan mjesec mozda provedem 6h online, drugi 1h, treci 2h , cetvrti 20h.

U tom slučaju se čudim da igraš i SC (online).

Sa nekoliko sati mjesečno nemaš šanse u MP dijelu igre (nemreš se izvježbat dovoljno), a i SP bi tim tempom prelazio preko mjesec dana..

Probaj odigrat 'Defense Grid' - to ti je kao stvoreno za povremenog gamera, a i plati se samo jednokratno Namigiva

Lijep pozdrav ;)
4 godine
Dado_ZG78 kaže...

U tom slučaju se čudim da igraš i SC (online).

Sa nekoliko sati mjesečno nemaš šanse u MP dijelu igre (nemreš se izvježbat dovoljno), a i SP bi tim tempom prelazio preko mjesec dana..

Ne igram (nisam jos ni poceo) ali ako ce mi se svidjeti onda bih naravno kupio i igrao online kao sto dosad radim.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice